reklama
Witam
Oczywiście ospa wysypało go okrutnie ma krosty nawet na ustach
no i gorączkuje.
Monia Aga wasze maluchy chyba też już miały ospę ????? Bo zastanawiam się przez ile dni będą jeszcze wychodzić nowe krostki???? I jak u was było? Jakie leki dostaliscie?? Bo my mamy jakiś Heviran i mieliśmy go podać jakby było gorzej (bo wczoraj miał kilka krostek)a dzisiaj ma to dziadostwo wszędzie i lecimy do apteki.
Leży biedaczek w łóżku jak gorączka schodzi to się bawi i biega ale teraz znowu gorączka.
Iza wiem że w gabinecie usuwa się laserowo i ponoć rewelacja ale o domowym nie słyszałam.
AnecIA zdrówka dla małej życzę
Donkat coś czuję że Ty zwykłych kolczyków nie będziesz mogła nosić bo cos długo Ci się to goi, dobrze że u małej ok.
Oczywiście ospa wysypało go okrutnie ma krosty nawet na ustach

Monia Aga wasze maluchy chyba też już miały ospę ????? Bo zastanawiam się przez ile dni będą jeszcze wychodzić nowe krostki???? I jak u was było? Jakie leki dostaliscie?? Bo my mamy jakiś Heviran i mieliśmy go podać jakby było gorzej (bo wczoraj miał kilka krostek)a dzisiaj ma to dziadostwo wszędzie i lecimy do apteki.
Leży biedaczek w łóżku jak gorączka schodzi to się bawi i biega ale teraz znowu gorączka.
Iza wiem że w gabinecie usuwa się laserowo i ponoć rewelacja ale o domowym nie słyszałam.
AnecIA zdrówka dla małej życzę
Donkat coś czuję że Ty zwykłych kolczyków nie będziesz mogła nosić bo cos długo Ci się to goi, dobrze że u małej ok.
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Nuśka z tego co kojarzę to najgorszy wysyp to były pierwsze dni jakoś .A tabletki włąsnie mieliśmy te same co wy i one podobno powodują że łagodniej się tą ospę przechodzi...no i mieliśmy taki biały krem do smarowania kropek
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
witam poniedzialkowo
kregoslup mnie boli, chyba od niewygodnego siedzenia w pracy.
P tez jest "polamany", az sie boimy, czy to nie cos powaznego, bo bol promieniuje i troche mu reka cierpnie.
wlasnie wyczailam mu masaze na Gruperze.
jak chorowitki?
aaa, zapomnialam: mam problrm. Julitka chce, zeby w tym roku Mikolaj przyszedl nie, jak bedzie spala, ale w dzien. no i nie mam skad go wziac....pogadam jeszcze z kolezanka z naprzeciwka, moze do Malgosi bedzie przychodzil,to polaczymy. troche sie boje zamowic tak z jakiegos ogloszenia
kregoslup mnie boli, chyba od niewygodnego siedzenia w pracy.
P tez jest "polamany", az sie boimy, czy to nie cos powaznego, bo bol promieniuje i troche mu reka cierpnie.
wlasnie wyczailam mu masaze na Gruperze.
jak chorowitki?
aaa, zapomnialam: mam problrm. Julitka chce, zeby w tym roku Mikolaj przyszedl nie, jak bedzie spala, ale w dzien. no i nie mam skad go wziac....pogadam jeszcze z kolezanka z naprzeciwka, moze do Malgosi bedzie przychodzil,to polaczymy. troche sie boje zamowic tak z jakiegos ogloszenia
Ostatnia edycja:
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, kup jakiś tani strój mikołaja i "zatrudnij" kolegę/sąsiada etc.
donkat
Fanka BB :)
Donkat, kup jakiś tani strój mikołaja i "zatrudnij" kolegę/sąsiada etc.
jak nie znajde innego rowiazania, to tak chyba zrobie, choc nie bardzo mam ochote wydawac duzo kasy na stroj, a te tanie z supermarketow nie za bardzo mi sie podobaja

pojadlysmy z niunka frytek

wam tez kursor do pisania ustawia sie gdzie sam chce, np w srodku czyejs wiadomosci, a nie pod spodem?
jednka wolalam to stare okienko do pisania-bylo bardziej posluszne
zasiadlam, zeby juz w koncu kupic zabawki na Mikoalaja/swieta
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, to nie Tobie ma się strój podobać
;-) Myślę, że Julitka nie zwróci większej uwagi na strój
U mnie z kursorem wszystko ok.

Podziel się: