witam
pojadlam parowek z srem zoltym, ale milo na brzuszku. teraz bym sie polozyla spac

dzis ww ogole jakos dziwnie spalam: ok.3,00 sie obudzialm niby wyspana. potem nie moglam dospac do 6,30 a w ogole to wstalam z bolem glowy i troche gardlo czuje. efekty wybiegania do kotlowni, albo kierowcow w pracy bez ubrania sie w kurtke
Tuśka obudziła się z gorączką 40 stopni czekam na lekarza:-(
no i dlatego bidulka byla taka grzeczna w lozku:-(
Witam witam
podejrzewam że młody na OSPĘ wrrrrrr jutro się okażę jestem pewna na 90%
Donkat z tymi kolczykami to chyba trzeba poczekać aż młoda zapomni pewnie za jakiś czas sama przyjdzie że chce zmienić , może ona myśli że będzie tak jak przy przekłuwaniu
a jakie macie symptomy ospy?
tak Nuska, wlasnie tez tak mysle i nie nalegam. teamt zakonczony na jakis czas. kolczyki czekaja
Donka a kup sobie takie wiesz syper blyszczace kolczyki i przekladaj zeby Julitka widziala,ze to nie boli i mow o kupilam sobie znowu nowe kolczyki, takie piekne i och i ach i jak tatusiowi bede sie podobala w nowych kolczykach, moze sie skusi
Justka!!!ja mam kupowac kolczyki????????????

juz czeka na mnie z 10par moje roboty;-)i nie moge sie doczekac, az bede mogla zalozyc.
tez mam nadzieje, ze ja posluze Julitce za przyklad. tylko na razie nie moge jeszcze, bo mnie sie uszy caly czas paprza. w tamta sobote kolezanka mi pozyczyla zlote zwisajace (mialam wkrety) znadzieje, ze bedzie lespzy dostep powietrza i ze si szybciej zagoja. na razie jeszcze bola, ale jest juz lepiej, niz zaraz po zmianie i wyciskaniu ropy z krwia
Witam niestety z pracy

ledwo przytomna. mała źle spala, męczył ją kaszel, budziła się pić, sikać itp a co za tym idzie ja też praktycznie nie spałam dopiero po 4 jakoś spokojniej się zrobiło i drzemnęłam sie do 7

gorączka na szczęście przynajmniej tak wysoka nie wróciła

rano M jej zmierzył to miała 38 ale to po całej nocce więc po podaniu leków pewnie spadnie. Trzymajcie kciuki.
trzymammy ksiuki, a nocki nie zazdroszcze
Pozdrawiam reszte milych Pań:-)