reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja mam kawke i ciacho nawet sobie kupilam

Wczoraj Mateusz rysowal list do Gwiazdora,a pozniej z rozpedu dal sie namowic do narysowania nas. Nigdy nie rysowal w domu ludzi i bylam ciekawa,czy potrafi. Usmialam sie jak nie wiem co,bo mowi tak, wstan i pokarz jaka jestes duza, pokarz mi jakie masz palce, jak masz rece zrobione, jakie masz laczki... W efekcie wyszlismy z S jak kosmici:-D

Fajne pioseneczki mam na Chomiku,a u tej asikk,czy jakos tak jest duzo wiecej

reklama
Witam się i ja i również z kawką:-) Tuśka niestety nadal z gorączką noc do chrzanu chyba z 10 razy wstawałam do niej:-( męczy ją suchy kaszel i już sama nie wiem co jej dać żeby pomogło:baffled: teraz poszła do łóżeczka:tak: na szczęście jakoś kuma, ze powinna jak najwięcej leżeć i wygrzewać dziadostwo i przyznam, że chyba pierwszy raz tak ładnie i grzecznie siedzi w ywrku:tak:

Tych wykrztuśnych syropów nigdy młodej ne podaje bo zawsze zabardzo ją pobudzają i wymiotuje:sorry2: dlatego nam lekarka poleciła gardimax i zawsze dobrze się sprawdzał wczoraj kazała jej dawać sinecod, ale w nocy tak ją męczył ten kaszel, że rano wyciągnęłam gardimax i jest trochę spokojniej:tak: mam nadzieję, ze tak zostanie:tak: ale jak coś to wyślę M do apteki po ten co polecasz:tak:

Zupelnie zapomnialam o tym Drosetuxie,a mialam tez kiedys i dobry byl.
Aneta osobiscie to jak mlody ma dziwny kaszel to typowo wykrztusne daje sama jak najpozniej,bo one maja wlasnie to do siebieze pobudzaja do kaszlu nawet jak nie ma co odkaszlnac i wtedy bardzo meczy. Na typowo suchy daje wlasnie Sinecod ,a na taki niewiadomy to Stodal

witam

u nas slonko, az milo. ale rano byla mgla i niezly mroz w nocy:szok:-czas sie przyzywczaic do zimy:-D

Julitka za nic nie da sobie zmienic kolczykow. tak panikuje, ze ja nawet nie zdazam dotknac je ucha, aona juz ucieka i placze, ze ja boli:szok: nawet sie zgodzila, zeby oddac te nowe kolczyki, bo nie da sobie zalozyc:baffled:

ale dzikusek z tej mojej gwiazdki: juz kolejny dzien pod rzad rano w szatni jest jje kolezanka (jka sie okazalo, juz ulubiona, bo jeszcze niedawno Julitka niby jje nie lubila) i tlumacze temu mojemu dzikuskowi, zeby powiedizal czesc Madzi, to nie. siedza obie patrza sie na siebie, usmichaja jak nakrecone, robia miny, ale slowa nie przemowia:-D:-D

w koncu sie okazalo, ze beda u nas tance od grudnia. widocznie rodzice nie dali za wygrana i p dyr nie miala wyjscia, tylko zorganizowac nauczyciela.
na tance bylo chetne prawie cale przedszkole i ich nie bylo, ale na zajecia teratralne zapisaly sie po ok.3osoby z grupyi i oczywscie sie odbywaja. pewnie p dyr, znajac ja i jej podejscie, miala w tym jakis intetres:dry:

Ja w przedszkolu uczę dzieci liter (również pisać) i cyfr. Na każde dziecko poświęcam dosłownie 3 minuty. Taka mini - nauka.

ale po polsku?
a czym sie kierujesz ukladaja cplan zajec? sa jakie ramy programowe dla przedszkolakow?

Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza. :szok: Sama ze sobą piszę. :-D Witam i zapraszam na kawkę. :-):tak:

ja mam herbatke:-):-)

Wczoraj Mateusz rysowal list do Gwiazdora,a pozniej z rozpedu dal sie namowic do narysowania nas. Nigdy nie rysowal w domu ludzi i bylam ciekawa,czy potrafi. Usmialam sie jak nie wiem co,bo mowi tak, wstan i pokarz jaka jestes duza, pokarz mi jakie masz palce, jak masz rece zrobione, jakie masz laczki... W efekcie wyszlismy z S jak kosmici:-D

ja tez pekam ze smiechu jak Julitka rysuje postaci, ale uwazam, ze robi to bardzo ladnie jak an swoj wiek. najbardziej mi sie podbaja place u rak: zazwyczaj 3 kreseczki jak igielki:rofl2:

Witam się i ja i również z kawką:-) Tuśka niestety nadal z gorączką noc do chrzanu chyba z 10 razy wstawałam do niej:-( męczy ją suchy kaszel i już sama nie wiem co jej dać żeby pomogło:baffled: teraz poszła do łóżeczka:tak: na szczęście jakoś kuma, ze powinna jak najwięcej leżeć i wygrzewać dziadostwo i przyznam, że chyba pierwszy raz tak ładnie i grzecznie siedzi w ywrku:tak:

chetnie lezy, bo pewnie jest oslabiona bidulka

nam w zeszly roku na bardzo meczacy suchy kaszel elkarka przepisala syrop Claritin

U nas palacz z rana dal czadu i zapalimy sie sadze. Zadyma i smrod na maxa,a pranie w suszarni. Ciesze sie tylko,ze nie mialam duzej,bo mialabym ze 4 pralki do krecenia na nowo.

Donus a sprobuj przelozyc jej kolczyki jak bedzie spala

reklama
Zdjęcie0186.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0186.jpg
    Zdjęcie0186.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 45
Do góry