majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, Monia, chociaż my uratujemy życie na tym forum
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jeszcze kilka osób się znajdzie które tez tak jak my nie dawają rady bez BB;-)zobaczysz zaraz się zlecą pozostałe osóbkiNo, Monia, chociaż my uratujemy życie na tym forum;-)
Donkat pisałas że Julitka późno chodzi spac bo o 21 moi ostatnio byli jeszcze gorsi bo po 22 spacerowali jeszcze z góry na dół i tak potrafili do 23 z byle pierdołą schodzic na dół ,to pic ,to siku,to że usnąc nie mogę itd.mam nadzieję że teraz przez te roraty to będą prędko chodzili spac bo budzę ich o 5.40
Problem już zgłosiłam adminowi jakiś czasem temu i na dniach ma być wgrana nowa wersja forum, może problem zniknie.wku**** mnie to nowe okeinko do postow, bo jak wstawie buzke i chce dac enter, to mnie przerzuca na sama gore posta, a nie tm, gdzie ja cche-wwwrrr!!!
jak ze zmianą koczyków u Julitki?
Problem już zgłosiłam adminowi jakiś czasem temu i na dniach ma być wgrana nowa wersja forum, może problem zniknie.
Tak, problem jest powszechny.czyli nie tylko ja mam ten problem