reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

dziewczyny, pytanie od laika: do jakiego wieku jest odpowiedni kanal Cbeebies ? mnie sie kojarzy z maluszkami,a w telewizji "n" jest praktycznie tylko on i jeszcze Nicxelodeon, ktorego nie znam-co to? ktor kanaly byscie polcily dla naszych dzieci?
Donkat my mamy telewizję Polsat i ulubiony kanał bajkowy dzieci to Disney Junior i jeszcze Nickelodeon teraz od kilku dni nam odblokowali to tez są tam fajne bajki. Cbeebies mieliśmy jakiś rok temu i dzieci uwielbiały ale to bylo rok do tyłu

reklama
Donkat tu masz przykładowe bajki jakie leca na tym programie i z tego co widzę to dużo się nie zmieniło i wszystkie nie są takie dziecinne dla maluszków jak np bajka Teletubiess są też bajki dla dzieci w wieku naszych szkrabów np moi bardzo lubieli Super Cyfry,pan robótka,kucharz duży kucharz mały, sporo tych ich ulubionych bajek tam było Programy – CBeebies

dzieki kobietki.
juz mam metlik w glowie. pod wzgledem programow i kosztow, to najabrdziej by mi pasowal Polsat, ale oni maja najdluzsze umowy. w cyfrze, czy "n" sa umowy o polowe krotsze.:sorry: o rety!

reklama
a jaka macie telewizje?

kobietki, ale konkretnej odpowiedzi potzerbuje: czy to cbeeebies nie jest juz za dziecinne dla naszych 4-5latkow?
Nie wiem jak jest w polsce ale u nas Nie jest za dziecinny :no: Tam sa rozne bloki programowe i nawet moj Fabian znajduje tam cos dla siebie.cbeebies to IMHO najlepszy program no i BEZ REKLAM!!!

A tak wogole dzien dobry:-)
Dzisiaj siedzimy sobie w domku z dzieciaczkami bo szkoly maja strajk.Mnie dopadlo jakies przeziebienie wiec ten strajk mi na reke nawet bo wygrzewam chorostwo w domku.

Do góry