donkat
Fanka BB :)
nic mi się nie chce jakiś dziś mam dzień leniaubrałam dzieciaki z myślą że pójdziemy na spacer ale chęci brak
![]()
i tak stoja w korytarzu ubrane i czkeaja???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic mi się nie chce jakiś dziś mam dzień leniaubrałam dzieciaki z myślą że pójdziemy na spacer ale chęci brak
![]()

i tak stoja w korytarzu ubrane i czkeaja???![]()

kurtek i butów jeszcze nie zdążyliśmy ubrac

nio drobne, Adaśko na jeden mały zestaw Duplo ale mu nie podchodzą, bo własnie za dużeoooo Agus, ale to sa te drobne klocki, prawda? Julitka ma Duplo

gary............. tamte juz swoje wysłuzyły 11 lat uzywałam
.

, już jakiś pomysł mamy
My również dostalismy fajny prezentgary............. tamte juz swoje wysłuzyły 11 lat uzywałam
.
Kombinujemy teraz też nad prezentem dla Mai , niedługo ma urodziny i to 8, już jakiś pomysł mamy
![]()

a ostatnio mowilas, ze Ci sie marza garnki:-)
jejku, Maja am 8lat!! za chwile zacznie sie za kawalerami ogladac![]()
te Maciek ze starego przedszkola dziś w nocy nawet jej sie snił i mówiła, że to najpiękniejszy ostatnio sen jaki miała
byli nawet w tym snie ;-) w Paryżu

M-c temu przez kuzynke dostała od niego kolejny list
a nie widzili się już 2,5 roku
nioooooooooooooo tzn sama sobie kupiłam, ale sponsora miałama ostatnio mowilas, ze Ci sie marza garnki:-)
jejku, Maja am 8lat!! za chwile zacznie sie za kawalerami ogladac![]()

Wczoraj bylismy w karczmie, mlody jad frytki od dziadka i nalesniki, moze cos mu zaszkodzilo, sama nie wiem. Teraz musze wystac recepte na syropek,bo na kreche dostalam