reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oooo Agus, ale to sa te drobne klocki, prawda? Julitka ma Duplo
nio drobne, Adaśko na jeden mały zestaw Duplo ale mu nie podchodzą, bo własnie za duże:confused:

My również dostalismy fajny prezent:tak: gary............. tamte juz swoje wysłuzyły 11 lat uzywałam:zawstydzona/y:.

Kombinujemy teraz też nad prezentem dla Mai , niedługo ma urodziny i to 8:szok::szok::szok:, już jakiś pomysł mamy:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ostatnio mowilas, ze Ci sie marza garnki:-)

jejku, Maja am 8lat!! za chwile zacznie sie za kawalerami ogladac:szok:

nie za chwilę tylko już:szok: te Maciek ze starego przedszkola dziś w nocy nawet jej sie snił i mówiła, że to najpiękniejszy ostatnio sen jaki miała:sorry: byli nawet w tym snie ;-) w Paryżu:shocked2::shocked2::shocked2::-D M-c temu przez kuzynke dostała od niego kolejny list:confused: a nie widzili się już 2,5 roku:sorry2:

a ostatnio mowilas, ze Ci sie marza garnki:-)

jejku, Maja am 8lat!! za chwile zacznie sie za kawalerami ogladac:szok:
nioooooooooooooo tzn sama sobie kupiłam, ale sponsora miałam:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to musi byc milosc;-):-D:-D

Julitka wczoraj znowu mnie ochrzanila ja wychodzilysmy z przedszkola: mamus, no i znowu mnie nie zawiozlas do Szymona!! on pytal czemu nie przyjezdzam do niego, aTy mnie nie chcesz zawiezc!!!:-D:-D

Donus Mateusz dostal JIXIN w zeszlym roku, pociag,ale wlasnie maja 1 minus jest ich bardzo maly wybor, kilka zestawow i nie mozna dokupic samych klockow tak jak w Lego. Te pasuja do Duplo ,a Cobi pasuje do zwyklych Lego malych.

ja tych co Adas dostal tez nie widzialam w Biedronce. W zeszlym roku byly jakies biedronkowe ktore pasowaly do Duplo.

Co do sylwestra to my tez raczej w domu,chyba,ze szwagierka zaprosi nas do siebie,ale... sama nie wiem,czy mialabym ochote. Myslalam,ze tak jakw zeszlym roku u nas bedzie zabawa,ale laska sie wkurzyla i nie robi.

Mlodemu sranko niby przeszlo wiec bacia spelnila zyczenie wnusia i napasla go spagetti:wściekła/y: Wczoraj bylismy w karczmie, mlody jad frytki od dziadka i nalesniki, moze cos mu zaszkodzilo, sama nie wiem. Teraz musze wystac recepte na syropek,bo na kreche dostalam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry