reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

wczoraj urwalam sie wczesienij z pracy. pojechalysmy z Julitka do galerii, bo umyslilam sobie, ze moga byc przeceny kurteczek zimowych w butikach, a Julitka miala jeszcze stara kurtke, ktora do samochodu jest akurat,ale przydalaby je sie w razie czego druga.no i kupilysmy w Zarze, choc szalu nie bylo. niby bylo sporo kurtek, ale jakies takie nieciekawe.

nie wyspalam sie, bo prasowalam wczoraj do pozna,a potem jeszcze ogladalam

Aneta, już wiem, dlaczego on taki tani, bo to nie jest oryginał. Za oryginał to ponad 100 zł trzeba dać.:sorry2::sorry2:

ja kupilam niunce za ok.30zl podobny do tego Twojego.
Sorry, ale uwazam, ze kupowanie oryginLNEJ ZABAWKI za ponad 100zl, to troche glupota. przynajmniej w naszym przypadku, bo Julitce sie za m-c znudzi.

Ktoś jeszcze się przyłącza do naszego klubu?:-D:-D

zglaszam moja corcie i jje przyjacioleczke. maja szał na punkcie Mcquena. Julitka nawet kolczyki chciala z Zygzakiem!!!

No to klubik widzę coraz większy:-) ja juz z kawką, ale mam takiego lenia, że ło matko i córko nie wiem kiedy zmobilizuje się do sprzątania:sorry:
Donuś ja co do zabawek mam podobne zdanie :tak: i w przypadku Szymka przede wszystkim zakup orginalnego autka za ponad 100zł nie miałby sensu:no: bo raz że jak Julitka szybko się nudzi a dwa, że przy jego stylu zabawy to nie wiem czy to autko długo pożyje:sorry2: więc tymbardziej wydawanie kupy pieniędzy nie miałoby sensu;-)

ja kawke juz wypilam, ale otrzezwienia nie zauwazylam:-D:-D

Julitka sie zachwycila kolckami lego, tzn PRAWIE lego:-D, bo dokupilam jej teraz podrobki Jixin i sie bardzo dobrze sprawqdzaja. pasuja do oryginalnych.
niunka ostatnimi czasy bardzo ladnie buduje i bawi sie klockami, wiec sie ucieszyla.

A ja dopiero z kawka zasiadlam,bo z ranca mialam ekspresowy wyjazd do Trzemeszna po Nifuroksazyd,bo mlody sie obsral. Sama rzadzizna leci,a ma jechac do konca tygodnia do mojej mamy . Teraz meczy chlebek z maslem, tzn. modli sie nad nim,bo nawet nie ugryzl,a musze mu dac syrop na kaszel:wściekła/y:
Mateusz tez lubi ZygZaka, na gwiazdke dostal wymarzony CARS 2 KUFEREK SZPIEGA + ZŁOMEK * Smoby 141 (2019208972) - Aukcje internetowe Allegro do tego pasuje tez warsztat, ktory dostal w zeszlym roku od mojego chrzestnego za punkty w Vitayu CARS 2 AUTA WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI 29 elem. Smoby (2010373059) - Aukcje internetowe Allegro
Akurat chlopaki szanuja zabawki i jak wiemy,ze na czyms bardzo im zaleze i jest dobrej jakosci to kupujemy na wieksze okazje. Nie inwestuje i nigdy nie bede w Hot weelsowe zjezdzalnie, skocznie itp. bo sa drogie,a bardzo marne.

witam i ja z kawką:-)
u nas kupowanie drogich zabawek nie ma sensu bo Mateusz nie szanuje swoich zabawek i niszczy je....
Donkat duże przeceny były w galerii?
Justyna Nifuroksazyd zadziałał?

Witam i ja z kawką, J pojechał, dzieci bajkę oglądają a ja mam chwilunię, bo dokończyć sprzątac muszę i ogórkową zrobić.

My również oryginalnych nie kupujemy:no:
Donus Adaś dostał równiez te "niby" lego z Biedronki co teraz te duże zestawy były, równiez zachwycony bo lubi nimi sie bawić.

Dzis taka pogoda, że wiosnę poczułam:zawstydzona/y:
Na sobote kupilismy fajerwerki, nie zaszalelismy bo przeznaczyłam tylko 50zł bonu:sorry:, no ale cos dla dzieciaków będzie strzelać:tak:

Co robicie w Sylwka? My siedzimy w domu i to najprawdopodobniej sami, zapraszałam rodziców, ale mama mówi: się zobaczy:confused:

podjadam placek drożdzowy, bo tesciowa pyszniutki upiekla.

zastanawiam sie nad oferta z Grupera dla tesciowej. jest to zabiego odmladzajacy, koszt 99zl, a podobniez najlepiej jest zrobic min.5 zabiegow. musze przemyslec, moze wezme jje na kilka okazji: Dzien babci, imieniny, dzien matki....

Justka, a po czym Mateusz tak sie meczy???

Donkat duże przeceny były w galerii?

szczerze powiem, ze nie wiem...patrzylam tylko an kurteczki dla niunki, bo to dosc spora galeria, duzo chodzenia, wiec nie mialam czasu na rozgladanie sie za wszystkim.
w cenach kurtek az tak rozeznana tez nie bylam, bo jeszcze nigdy nie kupowlaam Julitce kurtki, gdyz mialam do tej pory wszystkie z zapasow z UK. kolezanka mi mowila, ze podobniez drogie byly kurtki wczesniej. w Reserved kids byly po 59,90, ale takie sobie, poza tym w innych 89,90, 119,00, a w Zarze kupilysmy za 69,90. fajna jest, bo lekka, nie jak Pi i Sigma. wzielam wieksza, zeby na przyszly rok byla a wcale tego nie widac, bo sie ladnie uklada.

Witam i ja z kawką, J pojechał, dzieci bajkę oglądają a ja mam chwilunię, bo dokończyć sprzątac muszę i ogórkową zrobić.

a ja dojadam jeszcze swiateczne jedzenie

My również oryginalnych nie kupujemy:no:
Donus Adaś dostał równiez te "niby" lego z Biedronki co teraz te duże zestawy były, równiez zachwycony bo lubi nimi sie bawić.

kurcze, nie widzialam w Biedronce tych klockow,czyzby u nas nie bylo? to byly jakies zetsawy tematyczne, czy same zwykle klocki bez figurek, ludzikow itp?
ja kupilam na Allegro i chcialam wlasnie taki goly zestaw klockow, ale byly same tematyczne. choc nie zaluje, bo niunka zachwycona i codzinneie dostaje bukiet z kwiatkow z lego
:-D

Co robicie w Sylwka? My siedzimy w domu i to najprawdopodobniej sami, zapraszałam rodziców, ale mama mówi: się zobaczy:confused:

Agus, to zapraszamy do nas, my tez planow nie mamy;-)

chyba pojdziemy do szwagra na imieniny, ale...nie wiem, czy nas chca, bo cos dziwnie sie zachowuja. przynajmniej tak odbieramy

reklama
my też w sylwka siedzimy sami w domu tzn nie sami bo z dziecmi będziemy świętowac:-Dmyślałam predzej o koleżance ale jak się okazało oni juz mają inne plany....pewnie sąsiedzi jak będą wracac z imprezy ok 1 to zajrzą z życzeniami na szampana no chyba że my prędzej pośniemy bo w zeszłym roku tak było i sąsiedzi za chiny ludowe nie umieli sie do nas dodzwonic:-D
nic mi się nie chce jakiś dziś mam dzień lenia:zawstydzona/y:ubrałam dzieciaki z myślą że pójdziemy na spacer ale chęci brak:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry