Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aneta, już wiem, dlaczego on taki tani, bo to nie jest oryginał. Za oryginał to ponad 100 zł trzeba dać.![]()
Ktoś jeszcze się przyłącza do naszego klubu?![]()
i w przypadku Szymka przede wszystkim zakup orginalnego autka za ponad 100zł nie miałby sensu
bo raz że jak Julitka szybko się nudzi a dwa, że przy jego stylu zabawy to nie wiem czy to autko długo pożyje
więc tymbardziej wydawanie kupy pieniędzy nie miałoby sensu;-)

, bo dokupilam jej teraz podrobki Jixin i sie bardzo dobrze sprawqdzaja. pasuja do oryginalnych.

, no ale cos dla dzieciaków będzie strzelać

Donkat duże przeceny były w galerii?
Witam i ja z kawką, J pojechał, dzieci bajkę oglądają a ja mam chwilunię, bo dokończyć sprzątac muszę i ogórkową zrobić.
a ja dojadam jeszcze swiateczne jedzenie
My również oryginalnych nie kupujemy![]()
Donus Adaś dostał równiez te "niby" lego z Biedronki co teraz te duże zestawy były, równiez zachwycony bo lubi nimi sie bawić.
kurcze, nie widzialam w Biedronce tych klockow,czyzby u nas nie bylo? to byly jakies zetsawy tematyczne, czy same zwykle klocki bez figurek, ludzikow itp?
ja kupilam na Allegro i chcialam wlasnie taki goly zestaw klockow, ale byly same tematyczne. choc nie zaluje, bo niunka zachwycona i codzinneie dostaje bukiet z kwiatkow z lego
Co robicie w Sylwka? My siedzimy w domu i to najprawdopodobniej sami, zapraszałam rodziców, ale mama mówi: się zobaczy![]()
myślałam predzej o koleżance ale jak się okazało oni juz mają inne plany....pewnie sąsiedzi jak będą wracac z imprezy ok 1 to zajrzą z życzeniami na szampana no chyba że my prędzej pośniemy bo w zeszłym roku tak było i sąsiedzi za chiny ludowe nie umieli sie do nas dodzwonic
ubrałam dzieciaki z myślą że pójdziemy na spacer ale chęci brak