Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aneta, już wiem, dlaczego on taki tani, bo to nie jest oryginał. Za oryginał to ponad 100 zł trzeba dać.![]()
Ktoś jeszcze się przyłącza do naszego klubu?![]()
i w przypadku Szymka przede wszystkim zakup orginalnego autka za ponad 100zł nie miałby sensu
bo raz że jak Julitka szybko się nudzi a dwa, że przy jego stylu zabawy to nie wiem czy to autko długo pożyje
więc tymbardziej wydawanie kupy pieniędzy nie miałoby sensu;-)

, bo dokupilam jej teraz podrobki Jixin i sie bardzo dobrze sprawqdzaja. pasuja do oryginalnych.

, no ale cos dla dzieciaków będzie strzelać

Donkat duże przeceny były w galerii?
Witam i ja z kawką, J pojechał, dzieci bajkę oglądają a ja mam chwilunię, bo dokończyć sprzątac muszę i ogórkową zrobić.
a ja dojadam jeszcze swiateczne jedzenie
My również oryginalnych nie kupujemy![]()
Donus Adaś dostał równiez te "niby" lego z Biedronki co teraz te duże zestawy były, równiez zachwycony bo lubi nimi sie bawić.
kurcze, nie widzialam w Biedronce tych klockow,czyzby u nas nie bylo? to byly jakies zetsawy tematyczne, czy same zwykle klocki bez figurek, ludzikow itp?
ja kupilam na Allegro i chcialam wlasnie taki goly zestaw klockow, ale byly same tematyczne. choc nie zaluje, bo niunka zachwycona i codzinneie dostaje bukiet z kwiatkow z lego
Co robicie w Sylwka? My siedzimy w domu i to najprawdopodobniej sami, zapraszałam rodziców, ale mama mówi: się zobaczy![]()
myślałam predzej o koleżance ale jak się okazało oni juz mają inne plany....pewnie sąsiedzi jak będą wracac z imprezy ok 1 to zajrzą z życzeniami na szampana no chyba że my prędzej pośniemy bo w zeszłym roku tak było i sąsiedzi za chiny ludowe nie umieli sie do nas dodzwonic
ubrałam dzieciaki z myślą że pójdziemy na spacer ale chęci brak