reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku juz po kawce;-) ale za to z jogurcikiem;-) u nas pięknie słonecznie ale za to -7 na termomentrze:cool: brrrrrrrrr trzeba było szybki skrobać:wściekła/y:

reklama
Ja tez kawke siorbie i pociesze Cie,ze u mnie -5 bylo. Palaczowi chyba odbilo,bo na wieczor nie doklada do pieca i rano tez nie:wściekła/y: Niby nie jest zimno w domu,ale zeby bylo cieplo to tez nie powiem. Wczoraj byl u nas szef na wizytacji i mile polechtal moje ego;-)

witam i ja ale bez kawki ostatnio jakoś kawa mi nie smakuje i albo nie pije wcale albo tylko 1 w ciągu dnia:oo:
u nas też słonecznie ale mroźno ale podobno ma byc juz coraz cieplej:-)

O Justyna jak ja zazdroszczę Ci takiego szefa:sorry: ja mojemu generalnie nie mam nic do zarzucenia, ale on nie wie co to pochwała:no:
Monia odstawienia kawki zazdraszczam;-) ja ostatnio jak 3 w ciągu dnia nie wypije to nie funkcjonuje:no:

witam

ja tez juz po kawce, bo dzis pochmurno u nas.

slucham teraz w radiu na 1-nce audycji o rozwoju umiejetnosci sportowych u dzieci.

Wczoraj byl u nas szef na wizytacji i mile polechtal moje ego;-)

faaajnie. to jest bardzo motywujace.
ja jeszcze nie uslyszalam pochwaly od szefow. myslalam, ze jestem az tak beznadziejna, ale kiedys jak byl ojciec szefow (przyjezdza do ans co jakis czas) to zagadal mnie i zaczal mowic, ze synowie mnie chwala i sa zadowoleni:szok:. podejrzewam, ze gdyby to byla nieprawda, to by nie mowil, bo po co?

snilo mi sie dzisiaj, ze bylam w ciazy:szok::szok: ledwo sie zorientowalam, ze to ciaza, a juz mialam maly ciazowy brzuszek.
w tamten weekend Kamilkowi sie snilo, ze mielismy malutkie dziecko:szok::szok:

reklama
Donkat fajny sen:-)zyczyc zeby sie sprawdzil czy raczej nie???:-D

Pamietacie jak ostatnio pislalam ze niunka miala zapalenie oskrzeli i pierwszy w zyciu antybiotyk?
Wczoraj dostala nastepny Erytromycyne, niestety tamten antybiotyk albo nie zadzialal albo dawka za mala byla bo nie bylo poprawy.Niunia dusi sie ta flegma,nie moze oddychac swobodnie,spac,tak jej warczy w klatce piersiowej ze az zal.Od dzisiaj bierzemy ta erytromycyne zobaczymy jak bedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry