reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aga cos burzliwa ta firma J,bo co rusz jakies akcje przeprowadzaja. Fajnie,ze wyjezdzacie, "odchamicie sie" troszke;-)

Z Monia jestem w miare na bierzaco (chociaz z jedna):sorry2: ale podczytuje codziennie tylko jakos na odpisanie czasu ciut brak. Dzisiaj mamy wyplate,a szef ostatnio mowil,ze super sie cukiernia rozwinela i w lutym z 6 cukierni najlepiej wyszlysmy wiec jakis dodatek bedzie:-D

Dzis wyjatkowo na 12 jade,bo mlody o 4.50 obudzil sie z bolem brzuszka i rzyganko i kupe walnal jak star,ale normalna, wiec zamienilam sie z Goska,a mlodego do mamy zawioze. Wpierdzielal wczoraj jak glupi pyry z sosem z biodrowki, na kolacje powtorzyl i jeszcze sie dopchal pyrami z maselkiem i sola i jest efekt przejedzenia

Oj biedny Mateuszek na nic dobrego mu to posmakowanie nie przyszło:sorry2:Justyna no a premi życze jak największej i żeby mąz więcej pozwolił przechulać ;-)
Majandra też kiedyś siedziałam na wizażu;-)teraz siedze na Vitalia.pl oprócz BB oczywiściebo to to u mnie zawsze nr 1;-):-)

dziewczyny jadę dzis na 14 do dentystki a boję się jak cholera chyba przydały by wam się watę do uszu powkładac żebyście nie słyszały jak będę się drzec:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Monia dobre znieczulenie i będzie git;-)
Justyna zdrówka dla Matiego:tak:
A ja kończę gotować ogórkową, poodkurzam i jade do galerii bo jak była w sobote podobały mi się spodnie ale rozmiarówka kończyła się na 36:cool: i babka powiedziała, zebym przyjechała w tygodniu bo były ale te chodliwe rozmiary zeszły i mają mieć dostawe;-)

Monia jak tam po sadyście?;-)

Ja właśnie wróciłam od siostrzyczki:-) wypiłyśmy buteleczke winka i zastanawiam sie co zrobić z tak mile rozpoczętym wieczorem:cool2: może któraś chętna na lampeczke bo w domu mam jeszcze butelkę czerwonego półsłodkiego?;-):-)

ja chętnie bym sie napiła ale niestety nie dziś :no:po dentyście wziełam 2xApap a teraz zastanawiam się czy mogę wziąśc jeszcze ketonal???a apap brałam 3 godziny temu....
no więc u dentysty nie za dobrze przez moją głupotę i zaniedbanie mam 2 zęby do usunięcia chirurgicznego no i kilka dziur do zaleczenia:zawstydzona/y::wściekła/y:a teraz męczę się z bólem :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry