• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aga cos burzliwa ta firma J,bo co rusz jakies akcje przeprowadzaja. Fajnie,ze wyjezdzacie, "odchamicie sie" troszke;-)

Z Monia jestem w miare na bierzaco (chociaz z jedna):sorry2: ale podczytuje codziennie tylko jakos na odpisanie czasu ciut brak. Dzisiaj mamy wyplate,a szef ostatnio mowil,ze super sie cukiernia rozwinela i w lutym z 6 cukierni najlepiej wyszlysmy wiec jakis dodatek bedzie:-D

Dzis wyjatkowo na 12 jade,bo mlody o 4.50 obudzil sie z bolem brzuszka i rzyganko i kupe walnal jak star,ale normalna, wiec zamienilam sie z Goska,a mlodego do mamy zawioze. Wpierdzielal wczoraj jak glupi pyry z sosem z biodrowki, na kolacje powtorzyl i jeszcze sie dopchal pyrami z maselkiem i sola i jest efekt przejedzenia

Oj biedny Mateuszek na nic dobrego mu to posmakowanie nie przyszło:sorry2:Justyna no a premi życze jak największej i żeby mąz więcej pozwolił przechulać ;-)
Majandra też kiedyś siedziałam na wizażu;-)teraz siedze na Vitalia.pl oprócz BB oczywiściebo to to u mnie zawsze nr 1;-):-)

dziewczyny jadę dzis na 14 do dentystki a boję się jak cholera chyba przydały by wam się watę do uszu powkładac żebyście nie słyszały jak będę się drzec:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Monia dobre znieczulenie i będzie git;-)
Justyna zdrówka dla Matiego:tak:
A ja kończę gotować ogórkową, poodkurzam i jade do galerii bo jak była w sobote podobały mi się spodnie ale rozmiarówka kończyła się na 36:cool: i babka powiedziała, zebym przyjechała w tygodniu bo były ale te chodliwe rozmiary zeszły i mają mieć dostawe;-)

Monia jak tam po sadyście?;-)

Ja właśnie wróciłam od siostrzyczki:-) wypiłyśmy buteleczke winka i zastanawiam sie co zrobić z tak mile rozpoczętym wieczorem:cool2: może któraś chętna na lampeczke bo w domu mam jeszcze butelkę czerwonego półsłodkiego?;-):-)

ja chętnie bym sie napiła ale niestety nie dziś :no:po dentyście wziełam 2xApap a teraz zastanawiam się czy mogę wziąśc jeszcze ketonal???a apap brałam 3 godziny temu....
no więc u dentysty nie za dobrze przez moją głupotę i zaniedbanie mam 2 zęby do usunięcia chirurgicznego no i kilka dziur do zaleczenia:zawstydzona/y::wściekła/y:a teraz męczę się z bólem :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry