reklama

Wrześniówkowe mamy

na jaki film ida?

Julitka przezywa, ze Pani mowila, ze kiedys pojada do ZOO. ja nic o tym nie slyszalam, mysle jednak, ze Pani by tak im bez pokrycia nie obiecywala. moze na wiosne planuja jakis wyjazd. az mi sie lza kreci w oku, jak sobie pomysle, ze takie male szkraby pojada autokarem do Warszawy. Julitka juz mysli, z kim bedzie siedziala:-):-)

reklama
Witam się i ja ns chwilkę;-) u nas za to troche śniegu napadało a że na plusie to znów ciapa:wściekła/y: idę gotować zupe i ogarnąć podłogi a na 14 do laryngologa:tak: ciekawe co nam powie:baffled: przyznam się że już mi sie po nocach ta wizyta śni, bo serce mnie boli, ze muszę Tuśkę faszerować antybiotykiem, a prawdemówiąc niepamiętam kiedy ostatnio sprawiała wrażenie tak zdrowej jak teraz:baffled: zero kataru, zero kaszlu a ja muszę w nią pakować to dziadostwo:wściekła/y: mam nadzieję, ze moze się okaże że wystarczy 10dni a nie 14:baffled:
Monia jak dzieciaczki?

Hejo laseczki:-D
Agulka spoznione ale serdeczne zyczonka 100 lat kochana:-)
Monia ale masz sajgon bidulko oj oj ale juz bedzie wszystko dobrze po antybiotyku:tak:

A ja ostatnio nie mam czasu zeby nawet po tylku sie podrapac.Zaczelam nastepny kurs i jest mi bardzoooo trudno,angielski nie jest moim ojczystym i nie mam taryfy ulgowej od tutorki:baffled: Dodatkowo robie kurs pierwszej pomocy w pediatrii. A tu jeszcze dom,dzieci i ich zajecia poza szkolne,maz,zwierzyna plywajaca i ladowa i zycie socjalne ktore i tak okroilam do minimum.Nawet weekendy mam zajete od rana bo szkola polska,harcerstwo,zakupy,kosciol i mecze krykieta.
A zeby byla pelnia szczescia to najmlodsza pociecha przywlokla we wlosach lokatorow! na ktore nie dziala chemia z apteki! Nosz k...wa mutanty jakies czy co? I tak walczymy metodami naturalnymi z olejkow lawendowych i herbacianych ,nafty i mam nadzieje ze po dzisiejszym zlaniu octem bedzie juz koniec.

Monia, dużo zdrowia dla dzieciaczków. Taki czas - na choroby. U nas w przedszkolu też mało dzieci.

Agulka, i ode mnie dużo zdrowia, miłości i znalezienia wymarzonej pracy.:-)

Witam się i ja ns chwilkę;-) u nas za to troche śniegu napadało a że na plusie to znów ciapa:wściekła/y: idę gotować zupe i ogarnąć podłogi a na 14 do laryngologa:tak: ciekawe co nam powie:baffled: przyznam się że już mi sie po nocach ta wizyta śni, bo serce mnie boli, ze muszę Tuśkę faszerować antybiotykiem, a prawdemówiąc niepamiętam kiedy ostatnio sprawiała wrażenie tak zdrowej jak teraz:baffled: zero kataru, zero kaszlu a ja muszę w nią pakować to dziadostwo:wściekła/y: mam nadzieję, ze moze się okaże że wystarczy 10dni a nie 14:baffled:
Monia jak dzieciaczki?

Hejo laseczki:-D
Agulka spoznione ale serdeczne zyczonka 100 lat kochana:-)
Monia ale masz sajgon bidulko oj oj ale juz bedzie wszystko dobrze po antybiotyku:tak:

A ja ostatnio nie mam czasu zeby nawet po tylku sie podrapac.Zaczelam nastepny kurs i jest mi bardzoooo trudno,angielski nie jest moim ojczystym i nie mam taryfy ulgowej od tutorki:baffled: Dodatkowo robie kurs pierwszej pomocy w pediatrii. A tu jeszcze dom,dzieci i ich zajecia poza szkolne,maz,zwierzyna plywajaca i ladowa i zycie socjalne ktore i tak okroilam do minimum.Nawet weekendy mam zajete od rana bo szkola polska,harcerstwo,zakupy,kosciol i mecze krykieta.
A zeby byla pelnia szczescia to najmlodsza pociecha przywlokla we wlosach lokatorow! na ktore nie dziala chemia z apteki! Nosz k...wa mutanty jakies czy co? I tak walczymy metodami naturalnymi z olejkow lawendowych i herbacianych ,nafty i mam nadzieje ze po dzisiejszym zlaniu octem bedzie juz koniec.

Dzięki dziewczyny:-)antybiotyk juz działa bo dzieci coraz zdrowsze :-):-):-):-)
a tak wogóle to witam
Gabids Ola na początku roku szkolnego też miała lokatorów i bałam się że będę miała ciężko jej wytępic ale zrobiłam chyba z 2-3 razy preparatem z apteki +codziennie dawałam jej we włosy odżywke i takie tłuste wyczesywałam no i dodatkowo płukałam wodą z octem i później wyciąganie tych gnid i pozbyliśmy sie dośc szybko tych niechcianych lokatorów:tak:
Aneta i co tam u laryngologa?

Ostatnia edycja:
No to szalejecie laski, że szok:szok::-D myślałam że będe mieć co czytać a tu lipa:-(
Monia cieszę się , ze z dzieciaczkami lepiej:tak: dziękuję za pamięć o laryngologu;-):-) z Tuską wszystko ok:-) ani w jednym ani w drugim uszku ani śladu zapalenia:no::-) jutro w parcy na spokojnie zdam relacje z wizyty u laryngologa bo była dość zaskakująca i dla nas i dla samej Pani doktor;-)

reklama
To i ja witam.

Pochwale się, że na weekend kwietniowy w zakupoach grupowych kupiłam wyjazd nad morze, w Unieściu koło Mielna więc rzut beretem, ale przynajmniej pooddychamy jodem.
U mojego J w pracy są zwolnienia, wczoraj 3 osoby wyrzucili i od dzis nie pracuja a dziś 2 osoby złożyły wypowiedzenie ....... nowy dyr. jeszzcze nie doszedł na dział J ale zapowiedział się że niebawem sie zjawi:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry