reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam,

u nas zapisow jeszcze nie bylo. ale nie obawiam sie, bo to przeciez juz kolejny rok, a w dodatku teraz oboje pracujemy.

odkurzacz faaajny, tylko ma jeden -....jest duzy i nie miesci mi sie w szafce na miejscu po tamtym.:eek:. teraz widze ile kurzu wylatywalo spowrotem na dom, bo woda byla czarna.

juz piatek, huuura!

ale mnie dobija ta pogoda, t zn to bloto. na podowrku u nas masakra, wszystko sie rozciapalo. w dodatku pada deszcz!!!!!!!!!!!!!

Agus, ja tez smarkam i nie wiem, skad mi sie ten katar dobiera

w domu mam mały szpital
Ola niby dziś już lepiej co nie znaczy ze dobrze za to w nocy Mati zaczął wymiotywac i gorączkowac,:-(byliśmy juz u lekarza i ma to samo co Ola,tylko on dodatkowo wymiotuje od kaszlu:-(gorączka cały czas ponad 39 męczy sie bidulek.a ja już się zaczynam gubic kiedy i o której mogę podac następny lek więc siędzię i zapisuję o której co komu dałam:sorry:

Witam się i ja:-) ja dziś też mam dzień wariata rano tate zawiozłam na kolonoskopie, teraz mam go u siebie czuje się okropnie:-( pobrali mu jakieś polipy i wycinki do badania:-( zjadł ledwo pół miseczki zupy, dałam mu leki przeciwbólowe i teraz zasypia:sorry: z Tuśką na szczęście już dobrze:tak:
Monia kuruj to swoje towarzystwo:tak: współczuje szpitala w domu i trzymam kciuki zeby Cię nie rozłożyło:tak:
Majandra fajny ten pierożek, ale jego nazwa jest myląca bo wychodzą z niego duże pierogi;-) jakbys chciała i Ci nie przeszkadza kolor czerwony to mam jeszcze 1 z promocji po 12zł;-)

witam
nocka do bani Mateusz nawet po nurofenie wysoko gorączkował miał 40,01 obniżałam mu to okładami na czoło i łydki ale temp poniżej 39 nie chciała zejśc:-(wkońcu zadzwoniłam na pogotowie i poradzili mi że mam nadal robic okłady ale na duże części ciała klatke piersiową ,brzuch i pośladki i tak robiłam i udało mi się zbic do 37,7. Do 1 siedziała z Matim a o 2,3 Ola obudziła się z płaczem i wysoką gorączką ,później znów Mati miał biegunkę i później co 20min albo 1 albo 2 chciał pic wody. Na domiar złego ja też załapałam od nich te choróbstwo i od pół nocy zdycham i ja....

witam

jak po weekendzie?

Monia, ale Was dopadlo! jak dzisiaj?

bylam w koncu u fryzjerki. podoba mi sie. t zn podobalo po scieciu a przed wczorajszym myciem, bo dzis mam lekka szope, ale wiem, ze wlosy musza sie przyzwycziac. chlopaki w pracy zauwazyli, ale E. oczywiscie nie, ona nigdy nic nie widzi i nie powie komplementu!!!!

Witam o poranku:-) oczywiście z kawką;-) wszystko co dobre szybko się kończy wiec już niestety z pracy:baffled:
Monia jak tam u Was?
Majandra średnica tego pieroga to 12cm;-)
Donkat najważniejsze, że chłopaki zauważyły;-) co sie będziesz przejmować jakąś E;-)

A wogóle to zapmniałam napisać, ze M tak coś przerabiał u nas w lapku że go wysadził w kosmos w sobote rano:-D i przez wekend mieliśmy staruszka dziadkowego, który chodzi już tak że ręce opadają:wściekła/y: ale lepszy rydz niz nic;-) dzieki braku dotępu do normalnego kompa wysprzątałam chate w sobotę niemal generalnie:-D a w nagrodę ;-)dostałam kasiore ektra do męża i pojechałam sobie do galerii na małe zakupy i przy okazji kawkę z koleżanką;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
chorobowo lepiej ale nie całkiem dobrze tzn ja juz ok ale dzieci dalej trzyma brzydki a raczej okropny suchy kaszel i temperatura teraz w granicach 38st więc jest lepiej niż na początku:)
Aneta zazdroszczę zakupów bo ja już dawno nigdzie na zadnych nie byłam prócz spożywczych oczywiście;-)

AGULKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry