reklama

Wrześniówkowe mamy

źle wpisałam nazwę chodziło mi o Diphergan i słyszałam o nim dużo niefajnych opinii że bardziej działa uspokajająco,przeciwwymiotnie i przeciwalergicznie a nie jako syrop na kaszel. Lakarz nam go zawsze przepisywał ale ja mało kiedy go podawałam a jak podałam to 1 dawkę na noc a on nam przepisuje 3x5ml więc wydaje mi sie że dużo

ja tez go w takim zastosowaniu znam. Monia, ale czasem kaszel moze byc tez wynikiem alergii.

reklama
Monia śmiało podawaj ten diphergan- to jest właśnie lek uspokajajacy i przeciwwymiotny sprawdza sie właśnie przy duzym kaszlu i na noc przed snem pomaga się wyciszyć zasnać i kaszel aż tak bardzo nie meczy. Ja go stosowałam u młodego juz nie raz a co długości stosowania to sama zobaczysz jak będzie poprawa to odstawisz ja tak na ogół przez trzy dni go podaję + inne leki oczywiscie.

Donkat u mnie w pracy ok juz powoli wszystko powraca na swoje tory nawet mały luz miałam dzisiaj. W środe na szkolenie idę "zmiany w przepisach prawa pracy" ogólnie jest ok

Justyna dobrze że zwróciłaś jej uwage w końcu od tego jest kierowniczka a że się dąsa trudno przejdzie jej pamiętaj w pracy nie ma sentymentów, fajnie się czyta że tak u ciebie wszystko dobrze :-)

Aneta to urządzonko z Tupperware jest super nawet mojemu mężowi się podoba:)

Dziewczyny jak u Was jest z przedszkolem bo od marca sa nabory na nowy rok 2012/2013 i u nas trzeba składać karty ale dzieci ktore chodzą juz do przedszkola mają pierszeństwo więc wystarczy tylko złozyc karte w terminie. Właśnie Monia zapisujesz Mateuszka????

zaraz zmykam do domku:-)

Witam i ja....... nadal zasmarkana..........

Nuśka ja....... nadal zasmarkana.......... i tak ja Ty cieszę się czytają co słychać u Justy....... a że zazdroszcze to to przemilczę:baffled:

Aneta super, że Natalka ma takiego dziadka...... mój tato jest dobrym ojcem, ale kumpelskich relacji nigdy nie mieliśmy, a do dzieciaków lgnie i co 2 dni dzwoni do nich ( tak do Mai, a do mnie nie:confused:) by zapytać co słychać

Monia ja ten lek tez podaję jak dzieci maja męczący kaszel szczególnie nocą

Donuś miłego sprzątania;-):-D
Aga szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
Nuśka cieszę się, ze jesteś zadowolona:-) ale prawde mówiąc nie miałam wątpliwości co do tego, ze będzie Wam się podobało;-) u mnie w kuchni bez tego już jak bez ręki;-) nawet młoda przybiega i sama nim operuje:-)

Donuś miłego sprzątania;-):-D
Aga szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
Nuśka cieszę się, ze jesteś zadowolona:-) ale prawde mówiąc nie miałam wątpliwości co do tego, ze będzie Wam się podobało;-) u mnie w kuchni bez tego już jak bez ręki;-) nawet młoda przybiega i sama nim operuje:-)

:crazy::crazy::crazy::crazy: jakims tajemniczym kodem klikacie........ podzielcie coż to takiego CUDOWNEGO jest????????????????????????????????

reklama
Monia śmiało podawaj ten diphergan- to jest właśnie lek uspokajajacy i przeciwwymiotny sprawdza sie właśnie przy duzym kaszlu i na noc przed snem pomaga się wyciszyć zasnać i kaszel aż tak bardzo nie meczy. Ja go stosowałam u młodego juz nie raz a co długości stosowania to sama zobaczysz jak będzie poprawa to odstawisz ja tak na ogół przez trzy dni go podaję + inne leki oczywiscie.

Donkat u mnie w pracy ok juz powoli wszystko powraca na swoje tory nawet mały luz miałam dzisiaj. W środe na szkolenie idę "zmiany w przepisach prawa pracy" ogólnie jest ok

Justyna dobrze że zwróciłaś jej uwage w końcu od tego jest kierowniczka a że się dąsa trudno przejdzie jej pamiętaj w pracy nie ma sentymentów, fajnie się czyta że tak u ciebie wszystko dobrze :-)

Dziewczyny jak u Was jest z przedszkolem bo od marca sa nabory na nowy rok 2012/2013 i u nas trzeba składać karty ale dzieci ktore chodzą juz do przedszkola mają pierszeństwo więc wystarczy tylko złozyc karte w terminie. Właśnie Monia zapisujesz Mateuszka????
Syrop wykupiony ale jeszcze nie podałam bo Ola usneła i nie miałam mozliwosci jej go podac
TAK TAK Nuśka zapisuje Mateuszka do przedszkola:tak::-)i własnie czytałam na stronie przedszkola że od 1 marca są zapisy:tak:i cieszę się że juz ma obowiązek bo przynajmniej nie będzie odmowy przyjęcia:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry