reklama

Wrześniówkowe mamy

witam my już po kościółku posypani popiołem:tak:i spowiedź na post zaliczona więc od dziś trzeba być grzecznym ;-):-p
obiecałam że dzieciom ze jak będą grzeczni w kościele to włączę im gry bobi bobi no i byli więc musze przekazac im komputer;-)
jejku muszę uważać co piszę bo Ola mądrala siedzi obok mnie i mi tu czyta:sorry:

reklama
wrrrrrr ale jestem zła byłam u lekarza po recepty na wziewy i tabletki dla Oli na tą jej astmę i spotkała mnie niemiła niespodzianka -WZROST CEN:wściekła/y:za wziewy zawsze płaciłam ok 3-4zł a tabletki były po grosiku a dziś mi wyskoczył z cenami 29zł za wziewy i 39zł za tabletki:wściekła/y:na tabletki znalazł mi tańszy odpowiednik za 18zł :sorry:

Witam i ja:-) właśnie skończyłam myć okno w kuchnie;-) dzisiaj zdecydowanie cieplej niż wczoraj:tak: zostało mi jeszcze u Tuśki w pokoju:sorry: ale już sobie chyba dzisiaj odpuszcze;-)
Monia mamy super reforme :wściekła/y: nie zazdroszczę takiej podwyżki leków:wściekła/y:

Jestem w szoku:szok: okazało się, ze Tuśka ma obustronne zapalenie ucha:szok: właśnie jakieś pół godziny temu wróciłyśmy od lekarza. Od rana już nie miała gorączki więc myślałam, ze już ok a ok 13 jak oglądała bajkę zauważyłam ze ma dziwnie mokre włosy:eek: a to jej pękłą w uchu i zaczęła się wylewać ropa:szok: normalnie masakra:-( dziwne, ze się nie uskarżała na uszy:eek: bo ponoć to boli jak diabli:sorry:

o rety Anetka, faktycznie dziwne, ale to dobrze, ze nie bolalo. przynajmnije nie cierpi. a boli strasznie, przechodzialm zapalenie ucha.

milego popoludnia!

Mateusz nie raz przerabiał choroby ucha ale tylko raz strasznie go bolało....Zdrówka dla Natalki oby antybiotyk szybko zadziałał
a my byliśmy dzis na urodzinach u Oli koleżanki i wróciliśmy bo Olę coś głowa bolała i ciepła była i jak w domu zmierzyłam temeraturę to 39,6:-(

No i właśnie to jest zaskakujące:eek: bo wiem, ze powinno boleć itp ale młoda wogóle się na te uszy nie uskarżała:no: w sobotę tylko za nim się zaczęła ta jej choroba powiedziała M że ją boli uszko i od tamtej pory nic:no: dziś odzyskała już wogóle siły witalne:-) gorączki już nie ma:-) tylko cały dzień jej coś z tego uszka się leje ale pani doktor mówiła że to potrwa:sorry: i ogólnie wygląda już dziś jak okaz zdrowia:tak:

reklama
Anecia zdrówka dla małej księżniczki dobrze ze ją to nie boli bo jak tu pomóc. Ale widać ona jest twarda po mamie :-)

Monia z tymi lekami to faktycznie duża różnica:szok: jak dzisiaj Ola???

Aga lepiej ci już ?

Justyna jak w pracy ? Jak atmosferka z dziewczynami ? Fajne sa słuchaja sie kierowniczki ?Bo wiem ze to wcale nie jest łatwe "rządzić"

Donkat
a u ciebie jak klimaty bo wiem ze z jedna koleżanka było nie bardzo? ile Was jest razem w pokoju? Ile Ty juz tam pracujesz ?

Majandra
jak Ci idzie godzenie nauka, praca, dom ???

Pozdrowienia dla Wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry