reklama

Wrześniówkowe mamy

łoj, zmeczona jestem bo robilismy z kolega porzadki w kantorku z próbkami. wejsc sie tam nie dalo, tyle wszystkiego bylo napchane, a teraz pieknie, porzadek...

Justka, skoro w domu Wy jestescie w porzadku w stosunku do mateusza, to moze cos sie dzieje w przedszkolu? jak on sie tam zachowuje? moze mu ktos dokucza, a moze ejst bardzo grzeczny i musi sie wyzyc w domu?

reklama
Witam się już po kawce;-) za oknem wiosna:-) słonko świeci aż miło tle, ze wszystko się topi i ciapa okrutna:wściekła/y:
Justyna może Donkat ma mieć racje i faktycznie Mati oreagowuje przedszkole w domu:eek: poza tym jak by nie patrzeć w ostatnim czasie wiele sie w jego życiu zmieniło choćby to, że poszłas do pracy to już dla malucha duża zmiana:sorry2: chociaż ja sie na psychologii dziecięcej nie znam:no: może pogadaj w przedszkolu na ten temat a coś Ci doradzą:dry: a co do kuchni to faktycznie jakis czas temu robiłam;-) ale doszłam do wniosku ze chce wywalić ściane i połączyć ją z pokojem który obecnie zajmuje Tuska przez co będę mieć taki pokój gościnny połaczony z kuchnią. Tuska dostanie naszą sypialnie a my przeniesiemy się do dużego pokoju;-) za to na następny rok będę chciała pomniejszyć obecny duży pokój żeby powiększyc łazienkę i wtedy tez zrobię już sypialnie ponowemu;-) i zostanie już tylko przedpokój to roboty;-)

witam sobotnio

wczoraj pociagalam Julitke na sankach i ...nogi mnie poniej bolaly:zawstydzona/y:

teraz sprzatam

potem musze odwiezc Kamilka an dworzec, zrobic jeszcze zakupy, bo nam sie ostattkowe spotkanie zorganizowalo:-):-) do wczorja nie mielismy zadnych planow, a po polusbniu 2 propozycje sie posypaly
\

Milego weekendu!!

JA tylko na minutkę Anecia dostałam przesyłkę dziękuję:-):-)

Donkat porządki z kolegą w kantorku ;-);-) nie dziwię się że jesteś zmęczona a fajny chociaż kolega:-p:-D

Dobra zmykam sprzątać pa pa

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było -to znaczy podczytuje co u was często ale na pisanie czasu już brak:zawstydzona/y:
bardzo dużo pracuje do tego teraz co tydzień jeżdżę na zajęcia do Krakowa (piątek,sobota) dzisiaj zrobiłam sobie wolne i odsypiam ostatnie dwa miesiące :-)
Helenka śpi a Zuzia pojechała z W i swoją koleżanką na narty
to niesamowite jak te nasze dzieci szybko rosną Zuzka ma teraz etap koleżanek a to umawia się do kina ,na basen czy zaprasza do domu...o czym nie zawsze mnie informuje i np przez przypadek dowiaduje się w szatni ,że w np w sobotę przychodzą trzy dziewczynki :sorry2:
męczą mnie wyrzuty sumienia,że nie mam już tyle czasu co kiedyś dla dzieci mam bardzo stresującą pracę i jak wracam czasami nie mam siły do nikogo się odezwać ...Pozdrawiam gorąco i postaram się od czasu do czasu coś skrobnąc

Witam się niedzielnie:-) choć w kiepskim nastroju:-( Tuśka wstała dziś z temepraturą i glutami w nosie:wściekła/y: byliśmy u lekarza na szczęście to tylko ostre przeziębienie i osłuchowo jest ok. Jedyny plus że przesunęłam swój urlop i już od dzisiaj jestem na urlopie;-)

witam

Nuska, nie az tak fajny ten kolega...;-)

Aneta,
zdrowka dla Natalki

Luandzia,
powodzonka iw ytrzymalosci

dzis zdychamy. wczoraj byli znajomi i jakos tak polalo sie sporo alkoholu. dzis dzialamy w zwolnionym tempie...

Ale tu ruch:szok: normalnie nie nadąrzam czytać:eek::szok::-D z tuśką już ok chyba:baffled: wczoraj przespała cały dzień i noc z wysoką gorączką ale dziś już od 17 wrciła do normy:tak: i nawiasem mówiąc poszła spać jakieś 15 minut temu:baffled: więc mam nadzieję że jutro będzie już ok;-) tym bardziej, że sama poprosiła o jedzenie;-) bo od wczoraj rana zjadła w sumie 6 yżek rosołu i 2 grzyki chleba:cool: na szczęście picia nie odmawiała:no:

reklama
Witam wiosna tuż tuż więc zabrałam sie za mycie okien,firanki się juz piorą narazie 1 okno umyłam zostały mi jeszcze 2drzwi balkonowe +2 okna na dole a jutro umyje u góry:tak:
Luandzia zaglądaj do nas częściej;-)super że Zuzia ma takie możliwości jeżdżenia na nartach od dzieciństwa aż zazdroszczę:zawstydzona/y:
Donkat wyzdrowiałas;-):-p
Aneta Natalka juz dzis ok?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry