donkat
Fanka BB :)
łoj, zmeczona jestem bo robilismy z kolega porzadki w kantorku z próbkami. wejsc sie tam nie dalo, tyle wszystkiego bylo napchane, a teraz pieknie, porzadek...
Justka, skoro w domu Wy jestescie w porzadku w stosunku do mateusza, to moze cos sie dzieje w przedszkolu? jak on sie tam zachowuje? moze mu ktos dokucza, a moze ejst bardzo grzeczny i musi sie wyzyc w domu?
Justka, skoro w domu Wy jestescie w porzadku w stosunku do mateusza, to moze cos sie dzieje w przedszkolu? jak on sie tam zachowuje? moze mu ktos dokucza, a moze ejst bardzo grzeczny i musi sie wyzyc w domu?

poza tym jak by nie patrzeć w ostatnim czasie wiele sie w jego życiu zmieniło choćby to, że poszłas do pracy to już dla malucha duża zmiana
chociaż ja sie na psychologii dziecięcej nie znam
może pogadaj w przedszkolu na ten temat a coś Ci doradzą
a co do kuchni to faktycznie jakis czas temu robiłam;-) ale doszłam do wniosku ze chce wywalić ściane i połączyć ją z pokojem który obecnie zajmuje Tuska przez co będę mieć taki pokój gościnny połaczony z kuchnią. Tuska dostanie naszą sypialnie a my przeniesiemy się do dużego pokoju;-) za to na następny rok będę chciała pomniejszyć obecny duży pokój żeby powiększyc łazienkę i wtedy tez zrobię już sypialnie ponowemu;-) i zostanie już tylko przedpokój to roboty;-)

normalnie nie nadąrzam czytać
wczoraj przespała cały dzień i noc z wysoką gorączką ale dziś już od 17 wrciła do normy
i nawiasem mówiąc poszła spać jakieś 15 minut temu
na szczęście picia nie odmawiała