reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donuś ja zapomniałam że jutro tłusty czwartek
Mam już Majuskę w domu, bo na 14 ma bal i miała tylko 2 lekcje.

U nas zima............. sypie i wieje, jest 0 stopni, ale ten wiatr jest okropny.
Śniegu u nas do kolan tylko czemu tak późno- ferie były mc temu:confused:
Rano walczyłam z łopatą a teraz nie widac jużmojej pracy.
Koleś co odgarnia śnieg na ulicach wszystko zepchał na bok i nie raczył oczywiście drogi wewnętrznej odgarnąć, wnerwiłam się bo zaspa na pół samochodu, więc poszłam do niego ( na szczęście 2 ulice dalej jeździł) , nakrzyczałam i Pan przyjechał poprawić swoją robotę i nawet na podwórku mi zgarnął snieg:-)

ja poprosilam Kamilka o odsniezenie, ale z jego ruchami, to nie wiem, czy zdazy, zanim wroce.
niezle sie wszystko zabiela.

widzisz Agus jak Pan ladnie naprawil swoj blad?

Oj u nas tez zima jak u Agi. Wieje, sypie, a temp sama nie wiem,bo zimno jak -5,a na termometrze pokazywalo o 13 za oknem 0,a w aucie -2. Akurat jezdze na 6 i mialam nie mila niespodzianke jak sie obudzilam, drogi nie widzialy jeszcze pluga jak jechalam. Normalnie jade 20min, a dzisiaj dobre 40. Rano sniegu bylo dobrze do kostek,a jak wrocilam o 13 to 2x tyle juz bylo. Mam nadzieje,ze jutro nie bede musiala walczyc po 5 z lopata:szok:

Mlody ten tydzien w domu,bo S jest na urlopie (musi wykorzystac zeszloroczny).

Jak myslicie sa syropy na wyciszenie dla dzieci??

wystawiłam kilka aukcji ale znając moje szczęście nic nie sprzedam:sorry:
Justyna wydaje mi się że są jakies takie syropy?a co Mateusz jest aż tak nieznośny?
MajandraM gdzie przemarzłas?
Donkat fajny ten odkurzacz i z tego co zawsze słyszałam to Zelmer robi dobre sprzęty

witam

ja juz po kawce i 3 pączkach!!!! nawet nie cche mi sie sluchac w mediach ile to kazdy paczke ma kalorii, ile to trzeba cwiczyc, dietowac, zeby spalic te tlustoczwartkowe kalorie...

kurde, jak mam Kamilka wdomu, to jestem podwojnie zmeczona.

Witam. Jak od kilku dni walczę z odmrożonymi palcami u stóp.:-(:-(:-(:-(:-(

czym sie to objawia? czerwone i bolące?
ja w te wielkie mrozy mialam takie niektore czubki od placow. wymoczylam w goracej wodzie i z czasem zniknelo.

Jak myslicie sa syropy na wyciszenie dla dzieci??

taki nieznośny?
nie znam takiego srodka, ale chyba Ty kiedys pislalas, ze jak Mateusz mial ospe, to dostawla jakis syrop na noc na wyciszenie, zeby sie nie drapal.

witam z kawką:-)
zupa nastawiona,posprzątane jeszcze pranie się kręci a teraz czas na BB;-)
oglądałam wczoraj zdjęcia z Władysławowa ze spotkania i zatęskniłam:cool2::rolleyes:i juz do D mówiłam że w te wakacje koniecznie jakies spotkanko by się przydało :tak:

reklama
Witam się wreszcie;-) podczytuje, ale coś mi weny brakuje na pisanie:sorry::zawstydzona/y: u nas zasypało wczoraj masakrycznie i oczywiście ja musiałam być w pracy:wściekła/y: bałam się, że na noc nie wrócę bo drogi będą nie przejezdne, ale jakoś się udało;-) choć przyznaje, ze jazda była bez trzymanki nie wiele brakowało a byłabym w rowie jak sie mijałam z autobusem:szok:
Donkat nie wiem czy pamiętasz ale ja pączków nie lubię;-) jednak w radiu usłyszałam że kto nie zje pączka w tłusty czwartek będzie miał pecha więc się skusiłam:tak:
Monia w tym roku beze mnie:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry