Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anetka, no to oczywiscie gratlulacje tez dla Natalki. ja nawet sobie glowy tym nie zaprzatam-kupuje buty na rzepy i problem z glowy.
ja miałam takie samo podejście, ale Pani w przedszkolu zaczęła ich uczyć
Monia, a nie zarazisz Zosi?
jeszcze Ci mało noszenia? oj, Ty Matko-Polko, wszystkie dzieci bys wybawila;-)

Monia jak Monia, ale rodzice małej nie boją sie, ze załapie choróbsko
Ide na te zakupy, bo potem naprawde się opamietam jak zaczną sie rajdowcy zjerzdzać i nie będe miała jak wyjśc![]()

no własnie Monia, nie zarazisz Zosi? Nie bałas się jak Ola czy Mati byli chorzy, że mała się zarazi![]()
U nas pikna pogoda, ciepławo, niewietrznie i słonecznie .....................yyyyyyyy do ja jadam , że do rymy gadam hihihihi
no OLa była chora,mati był chory a Zosia się trzyma i pewnie że się bałam ale starałam żeby dzieci się do niej nie zbliżały żeby ją nie zarazic no i sie nie zaraziła mam nadzieję że teraz też będzie okAnetka, no to oczywiscie gratlulacje tez dla Natalki. ja nawet sobie glowy tym nie zaprzatam-kupuje buty na rzepy i problem z glowy.
Monia, a nie zarazisz Zosi?
jeszcze Ci mało noszenia? oj, Ty Matko-Polko, wszystkie dzieci bys wybawila;-)

Szymonka od razu tak bardzo pokochałam bo to będzie mój 1 chrześniak :-)i ubolewam nad tym ze jeszcze go nie widziałam oprócz tego 1 razu w szpitalu
powiedziała powiedziałajacy rajdowcy
co do Moni pewnie nie powiedziała że jej dzieci są chore![]()
ale mama Zosi powiedziała że oni na nią tak nie chuchają nie dmuchają że niech się przyzwyczaja bo jak później pójdzie do przedszkola to też będzie miec nie raz kontakt z chorymi dziecmi
i wierszem zaczęłam gadać

co do lesnych grzybów to też je ale w wfarszu do pierogów czy własnie do krokietów;-) a je bo mysli, ze to pieczarki
bo w jajecznicy czy np zupie albo sosie nie chce zjeść
za to zupa pieczarkowa to jedna z jej ulubionych
własnie wczoraj zrobiłam