donkat
Fanka BB :)
Iza, dobry sposob na gotowanie na 2 dni to wyjecie wiekszego garnka
ja natomiast nie umiem ugotowac na raz.
dziewczyny, jak dlugo jest wazne skierowanie na podstawowowe badania: krew, mocz, kał?
ja wzielam dla siebie juz jakis czas temu i jeszcze nie bylam. na szczepieniu Julitka tez dostala. myslalam, ze to jest wazne dlugo dlugo, a kolega mi mowil, ze chyba 2 tyg!!! to przeciez smieszne!!!
Justka, zalezy co chcesz znalezc na gruponie. jesli jakies uslugi, to ja szukam w okolicach a jak cos wysylkowego, to an cala Polske. jestem zalogowana chyba w 3 portalach i teraz oferty same mi przychodza. czasem to juz mam ich dosc, ale wiem, ze jak czegos bede potrzebowala, to sie przydadza

ja natomiast nie umiem ugotowac na raz.
dziewczyny, jak dlugo jest wazne skierowanie na podstawowowe badania: krew, mocz, kał?
ja wzielam dla siebie juz jakis czas temu i jeszcze nie bylam. na szczepieniu Julitka tez dostala. myslalam, ze to jest wazne dlugo dlugo, a kolega mi mowil, ze chyba 2 tyg!!! to przeciez smieszne!!!
Justka, zalezy co chcesz znalezc na gruponie. jesli jakies uslugi, to ja szukam w okolicach a jak cos wysylkowego, to an cala Polske. jestem zalogowana chyba w 3 portalach i teraz oferty same mi przychodza. czasem to juz mam ich dosc, ale wiem, ze jak czegos bede potrzebowala, to sie przydadza

ale wytrzymali i nie chcieli nigdzie iść w tym czasie. Wizyta... hmmm... dała mi do myślenia. Wyniki mam bardzo dobre ale mam wysoki cukier. Rozmawiałam z gin o porodzie bo jeszcze nie wiem gdzie chcę rodzić ani jak chcę rodzić. Poradziła że jak chcę cesarke (bo miałam wcześniej i wiem już jak to jest po, a u mnie było super) to mogę iść do zaprzyjaźnionego okulisty, który wystawi papier i żaden ginekolog go nie podważy. A potem okazało się że mam wypadający dysk i dyskopatię i nie powinnam jej zdaniem rodzić naturalnie. Sama więc nie wiem. Z jednej strony chciałabym rodzić naturalnie ale sie boję. Z drugiej strony cesarke znam, nic mnie po niej nie bolało ani nie ciągnęło i ogólnie czułam sie dobrze. Więc sama nie wiem czego chce. Pozostaje tez wybór szpitala. Mam 2 opcje. Jedna 40 km od domu co jest utrudnieniem dla moich chłopaków bo albo musieliby dojeżdżać albo sami sobie radzić. Za to opieka w tym szpitalu jest super. A z drugiej strony mam tu na miejscu ale z tą opieką gorzej. Nic już nie wiem 

ale strepsils znakomicie radzą sobie z bólem