reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

ale wczoraj lało! siedzac w pracy tego nie widzialam, ale dawalo niezle. zreszta, przeciez dlatego tez odwolali mecz. a tego to juz w ogole nie rozumiem! stadion z dachem, a oni nie zamkneli znajac prognozy poogdy!!!!oto cała Polska wlasnie!!
no coz, dzis sobie popatrze na mojego Lewandowskiego!

dzis po godzinach pracy mamy miec zebranie odnosnie sytuacji w firmie i probach jej polepszenia.

Julitka chce chodzic na tance!! sensacja!! w tym roku maja z calkiem inna osoba i zamaist tanca towarzyskiego (nudnego dla wiekszosci dzieci od Julitki) jest polaczenie hip-hopu i czegostam. w kadmy badz razie Jultika byla zachwycona zajeciami pokazowymi, bo była szybka "chłopacka" piosenka i pokazywala nawet czego sie nauczyla. teraz wszystkie dzieci ccha chodzic!

Agus, to juz jest jutro, wiec poprosze i o naroznik i o wiesci dotyczace pracy

Justka, widze, ze Mateusz tez ma fantazje.

reklama
Agus, ale ogrooomny ten naroznik. ale u Ciebie przeciez duzo miejsca. wg mnie bardzo ladny, bo prosty, skromny.

Iza, pobudka!!

ale mi momentalnie cisnienie skoczylo: bylam przekonan, ze do dzis mam OC i AC a ja zapomnialam przedluzyc umowe. na szczescie mam jeszcze 10dni czasu.

Obudziłam się, doszłam do siebie bez kawy, zaraz zbieram się do lekarza, później do teściów na obiad (nie chciałam robić nic na obiad więc poprosiłam mężusia żeby zadzwonił do mamusi :-D )

Jak szukacie czegos na gruponie to przegladacie po kolei wszystkie miasta,czy raczej wszedzie jest to samo?
Ja jak szukam to tylko oferty mojego miasta ale robie to może 3 razy w roku :-D

dzis po godzinach pracy mamy miec zebranie odnosnie sytuacji w firmie i probach jej polepszenia.

Julitka chce chodzic na tance!! sensacja!! w tym roku maja z calkiem inna osoba i zamaist tanca towarzyskiego (nudnego dla wiekszosci dzieci od Julitki) jest polaczenie hip-hopu i czegostam. w kadmy badz razie Jultika byla zachwycona zajeciami pokazowymi, bo była szybka "chłopacka" piosenka i pokazywala nawet czego sie nauczyla. teraz wszystkie dzieci ccha chodzic!
Powodzenia na zebraniu, oby nie było jakiś złych wieści.
A na takie tańce to i ja bym chętnie poszła :-D
Aga narożnik bardzo mi sie podoba, super jest.

Donuś nie doczytałam, ale juz nadrobiłam......... fajnie że Julitce sie spodobały tańce:tak:
Iza częściej powinnas teraz do "mamusi" wpadać na obiadki, teraz to powinnaś odpoczywac ile wlezie, bo juz niedłuigo sajgon sie zacznie...........

reklama
Aga fizycznie to niemożliwe. Mamusia mieszka dość daleko (raz policzyliśmy - 12 km) poza tym mężuś musiałby pojechać po małego do przedszkola, potem po mnie a potem do nich, w korkach zajęłoby to 2 godz, wolę już sama obiad gotować. Ale chciałabym sie w końcu nauczyć gotować przynajmniej na 2 dni a to wszystko jemy jednego a na drugi zostaje jedynie mała porcja którą ja zjadam na "drugie śniadanie" lub mężuś zabiera do pracy. Dziś wyjątkowo bo do lekarza jade który jest w połowie drogi :-D potem musimy zajechać do carrefura po walizkę a to tez koło nich więc jest okazja :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry