reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

jaka macie pogodę? u nas slonko i z kazdym dniem ma byc coraz ladniej. uwielbiam taka złotą jesień:-)

+9 i słońca brak:-(

A ja siedzę na tych narożnikach, niby cos wybrałam ale zawsze jest cos nie tak wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zwariuje.
Nie pisałam Wam, że w środę przywieźlismy od mamy kanapę, bo w salonie pustka była i juz ją sprzedałam, tzn w piątek, dzis przyjadą po nią...... i znów będzimy bezzzzzz a ja mam problem z wyborem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
U mnie słońce pojawiło się tylko wtedy jak robiłam zdjęcia na allegro (właśnie wtedy słońce nie jest wskazane), ale jest ciepło, 15 st. lekki wiaterek. I znowu mam problem z ubraniem Omara do przedszkola. Rano zimno, w dzień na podwórku za ciepło na kurtkę zimową. Ech ta pogoda.

Syropek już kupiony.

Dostałam opieprz od mamy, kazała mi iść i z paniami porozmawiać, ma takie samo zdanie na temat pań jak wy :-D Za to porozmawiałam z mężusiem i podejrzewam że ta cała grupa, która nie je obiadu to grupka kilku kumpli. Aha i nowość... jedna dziewczynka zobaczyła że Omar nie je masła na kanapkach i postanowiła tez nie jeść :-D Ach te bandy przedszkolne.

Aga mam stare pianino u rodziców, na którym kiedyś uczyła się grać moja siostra... kilka razy próbowaliśmy sprzedać i dalej stoi u rodziców... :-D:-D:-D

A co wybierania to zawsze jest tak że jak oglądasz to dużo fajnych a jak musisz już kupić to nie ma nic konkretnego. Za to jak sie już zdecydujesz to pewnie będzie wysyp "fajniejszych" narożników.

PS podoba mi sie ten ruch u wrześniówek :)

Aga mam stare pianino u rodziców, na którym kiedyś uczyła się grać moja siostra... kilka razy próbowaliśmy sprzedać i dalej stoi u rodziców... :-D:-D:-D

A co wybierania to zawsze jest tak że jak oglądasz to dużo fajnych a jak musisz już kupić to nie ma nic konkretnego. Za to jak sie już zdecydujesz to pewnie będzie wysyp "fajniejszych" narożników.

PS podoba mi sie ten ruch u wrześniówek :)

To jest własnie najgorsze:wściekła/y: jak coś potrzebujemy na już to ciezko coś zanaleźć, a potem jak grzyby po dzeszczu pełno:wściekła/y: dlatego jak ja już dokonam jakiegoś zakupu to przez nastepne pół roku staram sie nie przeglądać aktualnych ofert, bo po co się denerwować;-):-D

Iza, widocznie Omar jest idolem dla tej dziewczynki;-)

To jest własnie najgorsze:wściekła/y: jak coś potrzebujemy na już to ciezko coś zanaleźć, a potem jak grzyby po dzeszczu pełno:wściekła/y: dlatego jak ja już dokonam jakiegoś zakupu to przez nastepne pół roku staram sie nie przeglądać aktualnych ofert, bo po co się denerwować;-):-D

dokladnie. bo labo jest cos fajniejszego, albo, co gorsze, duzo lepsza cena:baffled:

ja mam co robic, ale co jakis czas zagladam do was, bo tez lubie jak sie cos dzieje

Witam jakie tu poruszenie musiałam cofać się do tyłu żeby nadrobić ;-):-)

Co do syropu tez go mamy i używaliśmy go i jak najbardziej polecamy:)

Iza to lipa z tym jedzeniem a może to takie przejściowe bo mój młody ma tak czasami że mało je przez jakieś dwa tygodnie a później nadrabia i je dużo

Donkat właśnie tak to jest wszędzie straszą kryzysem wystarczy otworzyć gazetę, włączyć tv czy "otworzyć internet" wszędzie tyko wieści że będzie tragicznie już mnie to wkurza:baffled::angry: do tego wiadomo idzie okres zimowy więc w większości firm to martwy sezon (o właśnie przypomnij czym wy się zajmujecie? bo może u Was właśnie zimą jest sezon?)

reklama
ale żeście dziś popisali:-)aż fajnie się czyta
tylko co ja miałam odpisac hmmmmmmmmmmm zapomniałam:zawstydzona/y:
Aneta jestem jestem tylko ostatnio jakios czasu na kompa brak:sorry:
Donkat oby w pracy się wszysko poukladało:tak:
Agulka masz smykałkę do sprzedazy na allegro sprzedawaj póki fajnie Ci to idzie
Justyna (?)z tymi halogenkami to jest tak że warto zainstalowac te ledowe one może trochę droższe są ale ciągną dużo mniej prądu:tak:

Do góry