reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!

trzebaby wykorzystac ladna pogode i pomyc okna na zime, ale ...natchnienia brak, a ja do tej "ulubionej" czynnosci bez natchnienia ani rusz

kawy mi sie chce

Donkat właśnie tak to jest wszędzie straszą kryzysem wystarczy otworzyć gazetę, włączyć tv czy "otworzyć internet" wszędzie tyko wieści że będzie tragicznie już mnie to wkurza:baffled::angry: do tego wiadomo idzie okres zimowy więc w większości firm to martwy sezon (o właśnie przypomnij czym wy się zajmujecie? bo może u Was właśnie zimą jest sezon?)

Nuśka, my zajmujemy sie sprzedaza opakowan. glownie sa to jednorazowki dla gasrtonomii, wiec wiadomo-sezonowka. mamy tez okresy martwe, gdzie sie nie zarabia.

Monia, wlasnie wieczorem wczorsaj sobie pomyslalm, ze sie dawno nie odzywalas:-)

reklama
Witam i ja:-) za oknem deszcz:szok: ja nie wiem jak oni tą pogode prognozują:szok::wściekła/y: a ja mam wstyd się przyznać ale jeszcze na działce nie wszystko wykopane:sorry: i planowałam własnie na dzisiaj powyrywać buraczki już do końca i chciałam jutro robić barszczyk i krokiety, bo młodej się marzy;-)a jak tak będzie padało to chyba będę musiała buraki kupić w sklepie:wściekła/y: Wiecie zawzięłam się i postanowiłam wreszcie powyłowywać zdjęcia, wczoraj odebrałam pierwszą ture, bo naraz to bym finansowo nie podołała:no: ale pierwszy album już zapełniony i kolejny czeka:tak: jednak co album taki który można wziąć do ręki to album, a gdzieś tam w kompie kto by się cofał i oglądał:sorry: żałuje tylko, ze tak to zaniedbałam, bo zauważyłam, ze tak 2 roku zycia Tuśki starałam się systematycznie po troche wywoływać, a potem zamieniłam się w lenia:rofl2:

Donus w tej branży to faktycznie można mówić o sezonowości:crazy: u nas niby też, ale jakoś w tym roku mam wrażenie, że sezon nam się wydłuża:szok: niby dobrze, ale przyznam, ze jestem już zmęczona i marzy mi się troche świętego spokoju w pracy;-)

Anetka, z tymi zdjeciami masz racje. my tez do jakiegos czasu regularnie drukowalismy sobie zdjeica, a potem jakos sie urwalo. na domiar zlego caly czas nie moge znalezc 1 albumu:eek:

u nas dzis slonka tez nie ma, ale raczej zimno nie jest. a ja pranie wywiesilam z nadzieja, ze na slonku pieknie wyschnie

kobietki, czy wasze dzieciaki kłamią? t zn bardziej może zmyslaja i twierdzą, że to prawda? ja to zauwazylam, niestety. wczesniej M.-kolezanka Julitki- tak zmyslala, rowniez klamala. teraz Julitka zaczela. nie wiem, czy chce ja nasladowac, czy co. zmysla zdarzenia i twierdzi, ze tak bylo. po moich kilku interwencjach zaczela sie kontrolowac i mowi, ze to byl zart:sorry:

Donuś mam tak samo, okna straszą, umyliśmy tylko w salonie a w sypialni to już świata przez nie nie widać. Planowałam w sobotę ale wczoraj niestety musieliśmy znowu dzwonić do stomatologa. Ja zbankrutuje przez Omara zęby :-(

Jeśli chodzi o kłamstwa czy jak je tam nazwać to Omar owszem, zdarza mu się nazmyślać ale tylko w błahych sprawach. Miał już parę "wyskoków", dostało mu się za to i teraz jak go pytam to mówi prawdę. Np. o przedszkolnym jedzeniu nie kłamie, mówi że nie pamięta jak nie wie co powiedzieć :-D Ale jak go pytam co robił z kolegami w przedszkolu to wtedy dopiero historie lecą... :-D
Anetka, ja w zeszłym roku wykupiłam na gruponie pakiet gdzie za 50 zdjęć płacę 15 zł z wysyłką gratis. Został mi miesiąc a skończyłam "uzupełnianie" na 2 urodzinach Omara :szok: też muszę się za to wziąć. chwilowo brak kasy.
Poza tym dom nie zając nie ucieknie a kawa może wystygnąć! :-D:-D:-D

Aneta streszczaj sie,bo wiesz,ze przed przymrozkami musisz wszystko wykopac? Tylko por moze zostac

Jak szukacie czegos na gruponie to przegladacie po kolei wszystkie miasta,czy raczej wszedzie jest to samo?

Monia napisalam halogeny majac na mysli te male swiatelka,bo ledowe to wiem,ze mniej pradu pobieraja. Chyba juz wszedzie zmienilismy w domu na ledy,ale szczerze powiedziawszy jakos nie zauwazylam,zeby zmniejszyly sie rachunki:-D

Moj Mateusz tez wymysla jak moze. Historyjka z dzisiaj...a wiesz,ze jeden chlopiec polknal glegoko taka kulke i pani miala dlugie paznokcie i wyjela mu ja z gardla??? serio, tak bylo:eek:

Zrobilam sobie dzien dobroci i srode i czwartek mam urlop ha!

Ja tak szybko
Mój mały tez kłamie, wychodzi to mu doskonale, kłamstwa leca jak z rękawa

Narożnik wybrany i zamówiony i chyba robotę mam, ale to jutro na 100% będe wiedziała

reklama
Do góry