donkat
Fanka BB :)
witam!
trzebaby wykorzystac ladna pogode i pomyc okna na zime, ale ...natchnienia brak, a ja do tej "ulubionej" czynnosci bez natchnienia ani rusz
kawy mi sie chce
Nuśka, my zajmujemy sie sprzedaza opakowan. glownie sa to jednorazowki dla gasrtonomii, wiec wiadomo-sezonowka. mamy tez okresy martwe, gdzie sie nie zarabia.
Monia, wlasnie wieczorem wczorsaj sobie pomyslalm, ze sie dawno nie odzywalas:-)
trzebaby wykorzystac ladna pogode i pomyc okna na zime, ale ...natchnienia brak, a ja do tej "ulubionej" czynnosci bez natchnienia ani rusz
kawy mi sie chce
Donkat właśnie tak to jest wszędzie straszą kryzysem wystarczy otworzyć gazetę, włączyć tv czy "otworzyć internet" wszędzie tyko wieści że będzie tragicznie już mnie to wkurzado tego wiadomo idzie okres zimowy więc w większości firm to martwy sezon (o właśnie przypomnij czym wy się zajmujecie? bo może u Was właśnie zimą jest sezon?)
Nuśka, my zajmujemy sie sprzedaza opakowan. glownie sa to jednorazowki dla gasrtonomii, wiec wiadomo-sezonowka. mamy tez okresy martwe, gdzie sie nie zarabia.
Monia, wlasnie wieczorem wczorsaj sobie pomyslalm, ze sie dawno nie odzywalas:-)

do tego wiadomo idzie okres zimowy więc w większości firm to martwy sezon (o właśnie przypomnij czym wy się zajmujecie? bo może u Was właśnie zimą jest sezon?)
ja nie wiem jak oni tą pogode prognozują
a ja mam wstyd się przyznać ale jeszcze na działce nie wszystko wykopane
i planowałam własnie na dzisiaj powyrywać buraczki już do końca i chciałam jutro robić barszczyk i krokiety, bo młodej się marzy;-)a jak tak będzie padało to chyba będę musiała buraki kupić w sklepie
ale pierwszy album już zapełniony i kolejny czeka
jednak co album taki który można wziąć do ręki to album, a gdzieś tam w kompie kto by się cofał i oglądał
u nas niby też, ale jakoś w tym roku mam wrażenie, że sezon nam się wydłuża
a mi się nic nie chce przez tą pogode
Ale jak go pytam co robił z kolegami w przedszkolu to wtedy dopiero historie lecą...