justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Izka mielismy 3-4 akcje kaszel mokry i katarek z Pneumolanem w roli glownej i polecam. U mnie zdal egzamin i jak na razie zostaje w apteczce.
Co do jedzenia to Mateusz np. nie pamieta co bylo na obiad, nie jadl sniadania, obiadu,a jak czasami podpytam panie to twierdza,ze ladnie zjada wiekszosc z talerza. Tez nie przepada za surowkami, w domu tez nie nalegam, nie lubi pewnych potraw wiec wierze,ze np. danego dnia nie jadl. Ogolnie mlody jest "niedodogadania" jak wychodzi z przedszkola to mowi,ze nie jadl, wieczorem,ze mowi co bylo i ze zjadl np. ziemniaki z zupy,a na 2 danie bral dokladke czegos tam i badz tu madra
Donus co tam w firmie sie dzieje??
Rozkochalam sie i tylko zaluje,ze mam mala lazienke

Co do jedzenia to Mateusz np. nie pamieta co bylo na obiad, nie jadl sniadania, obiadu,a jak czasami podpytam panie to twierdza,ze ladnie zjada wiekszosc z talerza. Tez nie przepada za surowkami, w domu tez nie nalegam, nie lubi pewnych potraw wiec wierze,ze np. danego dnia nie jadl. Ogolnie mlody jest "niedodogadania" jak wychodzi z przedszkola to mowi,ze nie jadl, wieczorem,ze mowi co bylo i ze zjadl np. ziemniaki z zupy,a na 2 danie bral dokladke czegos tam i badz tu madra

Donus co tam w firmie sie dzieje??
Rozkochalam sie i tylko zaluje,ze mam mala lazienke

po raz pierwszy robiłam biriami, to takie danie arabskie z ryżem, mięsem i warzywami. Mężusiowi tak smakowało że chce dziś powtórkę
nie wyobrażam sobie jak mozna niereagowac jak cała grupa nie je
a w przedszkolu tez ją Panie zaczęły chwalić, ze bardzo ładnie wszystko zjada