• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza gratuluje córy :biggrin2: a co do imienia to pierwszy raz w życiu o takim słyszę

Donkat widzę że po urlopie dużo pracy ale bynajmniej widzisz jaka jesteś potrzebna

Justyna właśnie kiedy w TV????

Aneta nie mogę się skupić po Twoim wpisie na zamkniętym chciałam tyle napisac a już z tego wszystkiego nie wiem co.......

reklama
hej!

Justka, uwielbiam Twoje odpowiedzi, bardzo szeroko opisujace temat:-D. nie moge otworzyc linku w pracy. czyli juz bylo w TV? to chcialam wiedziec

dzis lece do okulisty, a w miedzyczasie Julitka ma urodziny swojej najlepszej kolezanki.

w koncu w pracy pala! wczoraj musialam sie upomniec. wszyscy marzna, ale nikt przyslowiowej geby nie otworzy:baffled:

Witam.
U nas słońca brak, zimnica niesamowita.

Iza jeszcze ja gratuluję "psitki" i oby juz tak zostało a imię takie słyszałam gdzieś w Tv
Donuś dobrze że sie odezwałaś co do ogrzewania, widać że firma by upadła gdyby Cie straciła;-)
Anecia przytulaski ślę priorytetem:tak:
Monia pobudka;-)

Agus, ja zawsze musialam sie odzywac, czy to w liceum, czy na studiach. kazdy psioczył po kątach, ale nigdy nie bylo chetnego do zabrania glosu i zawsze patrzyli na mnie. a ja nie umiem/nie lubie siedziec cicho:zawstydzona/y:

poruszylas kwestie finansow. od dluzszego czasu mnie nurtuje temat dawania kieszonkowego Julitce. P. nie jest zbyt chetny, bo uwaza, ze jest za wczesnie. ja bym chciala nauczyc niunke pieniedzy, bo jednak ona teraz ma bardzo blade o tym pojecie. nie wiem jednka jak to ugryzc...

Agus ja kiedys szukalam skarbonki bankomatu takiego z karta bankomatowa

Donus Mateusz juz od jakiegos czasu dostaje kieszonkowe. Od mamy i taty na wyplate 10. To nie jest duzo,ale wie,ze jak wklada do portfelika to sie uziera na cos. Mozna wymyslec sobie cel, rower, super zabawka, ktora jest z tych "mama nie ma tyle pieniazkow" Ogolnie ich nie rusza "bo zbiera", ale np. jak cos super wpadnie mu w oko to mowimy,ze nie,bo to kiepska zabawka,bo nie mam pieniazkow to Mateusz mowi wtedy ,ze on kupi ze swoich. Czasami do McDonalda jedzie ze swoje itd.

Witam,

Justka, to Julitka tez zbiera pieniazki, bo jak dostaje na urodziny czy cos. ma skarbonke. wymyslamy cel. teraz to duuuza trampolina. ale wlasnie Julitka nie zdaje sobie sprawy w ogole z wartosci pieniadza. jak chce jakies slodycze po przedszkolu, ja tlumacze, ze nie mam pieniedzy, to ona wlasnie mowi, ze chce za swoje. a mnie chodzi o to, zeby ja nauczyc, ze cos sie nie oplaca kupic, ze nawet te slodycze duzo kosztuja i wtedy nie zostanie jje nic na cos wiekszego itp itd

reklama
Witam w piękny dzień , w końcu dziś posadzę te cebulki kwiatowe bo nie WIEJEEEEEEEEEEEEE
Witam,

Justka, to Julitka tez zbiera pieniazki, bo jak dostaje na urodziny czy cos. ma skarbonke. wymyslamy cel. teraz to duuuza trampolina. ale wlasnie Julitka nie zdaje sobie sprawy w ogole z wartosci pieniadza. jak chce jakies slodycze po przedszkolu, ja tlumacze, ze nie mam pieniedzy, to ona wlasnie mowi, ze chce za swoje. a mnie chodzi o to, zeby ja nauczyc, ze cos sie nie oplaca kupic, ze nawet te slodycze duzo kosztuja i wtedy nie zostanie jje nic na cos wiekszego itp itd

to mój mały taki jest , każdą groszówkę wrzuca do skarbonki, a jak chce coś to móiwię, że za jego kupimy, to wtedy juz nie chce, bo ma jeden cel KONSOLA PS......
Ostatnio przyniósł 10zł i daje babci mówiąc: zamienisz się? Ona się pyta na ile: On na 60zł:szok: a mama: przecież to duzo więcej, a on: wiem, ale jak się zamienisz to ja zarobię:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry