reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

dzis ostatni zien urlopu!!! buuuu! nie chce mi sie wracac do pracy!!!! a w dodatku poodbniez jeszcze nie pala w centralnym, wiec tam pewnie jest z 14st!!!przeginaja na maxa!!!

bylysmy z Julitka na szczepionce. jak na moja panikare to nie bylo zle, ale plakala. dzis dostala tylko dozylna szczepionke, a jeszcze ja czeka doustna, tylko ze zabraklo.

ziiiimnoooo! alez brzydka pogoda sie zrobila.

Agus, kostka skonczona juz dawno. w zeszly wtorek do poludnia robotnicy odeszli. gdyby nie to, ze braklo, to juz w poniedzialek byliby skonczyli.

Iza, suuuper!!! gratluje warkoczykow i oby nic im nie doroslo skad pomysly na niepolskie imiona?

Monia, zdroka dla dzieciaczkow i Twoich i nie. jak opieka nad Zosia?

my zakatarzeni chodzimy wszyscy najbardziej P. zlapalo bo i gardlo i katar. nie wysypia sie przez to.

reklama
Donkat to poprosimy o fotki z nową kostką:tak:no i zdrówka dla Was wszystkich:tak:a opeka nad Zosią super.Bardzo przywiązałam się do malutkiej jest kochana,grzeczna i wogóle z przyjemnością się nią opiekuję.Czuję że robię to co lubię :-)dzieci też bardzo lubią Zosię Ola chętnie się z nią bawi ,jak trzeba to przyniesie pampersa no i Mati zresztą też:tak:

zdjecia beda, jak juz bedzie ja widac. na razie to po kilka razy dziennie biegam ze szczota i zamaitam piach w szparki. deszcz nam troche pomaga, bo ubija piach a ja potem znowu zamiatam....juz sie nie moge doczekac, az przestane widziec ten wszedobylski piach i cuc go w domu pod ciapami, booooo tego nieanwidze!!!!

Izka Dżamilla to tez snu?? Oby niuńka została już niuńką:-D

Donus tez nienawidze jak piach skrzypi na plytkach w szczegulnosci

Ja powiedzialam,ze juz nigdy nie kupie naroznika!

Nareszcie pala u nas w bloku!!! A bylo juz 18 stopni

Monia moze i D sie rozkocha w Zosi i zapatrzy?

Dzięki dziewczyny
Donuś dla mnie imie Dżemila to dość popularne, znam kilka Dzemil i Dżemilów. Jest to imię tatarskie.
Justyś, tak, imię tez mi się przyśniło. Widziałam małą twarzyczkę z bardzo długimi jak na niemowlaka włoskami, zakrywały az oczka, były równo przycięte i ułożone w fale (moje tez się tak kręca)

Donuś zdrówka życzę
Monia, fajnie że dzieciaki polubiły małą i życzę żeby D jednak zapatrzył sie w Zosię :-D
Justyś ja mieszkam na parterze i mam pół dnia otwarte okna, nie wiem dlaczego ale u mnie w mieszkaniu upał.

Witam o poranku z kawką oczywiście;-) wreszcie zapowiada sie cichy, spokojny i miły dzień w pracy:-) nawet nie mam sniadań:szok: juz zapomniałam jak to miło o poranku sobie uśiąść w pracy z kawką :-) a z mniej fajnych informacji to ogłaszam sezon skrobania szyb za otwarty:crazy: nie mogłam uwieżyć jak podeszłam dziś do golfa rano, ze to już:wściekła/y: ja chce lata:sorry2:
Iza gratuluje dziewuchy i trzymam kciukasy zeby nic jej nie urosło;-):-D
Monia i jak Mati?
Donuś jak tam w pracy po urlopie?Nie zamarzasz?
Justyna a czemu już nie chcesz naroznika?

witam

w pracy tak, jak sie spodziewalam: wszyscy czekali ze wszystkim na mnie, bo nikt nie chcial gadac z niemila i chamska E.!!!

Dzięki dziewczyny
Donuś dla mnie imie Dżemila to dość popularne, znam kilka Dzemil i Dżemilów. Jest to imię tatarskie.

ano widzisz, w Waszych stronach zyja Tatarzy, u nas nie uswiadczysz. pierwszy raz w zyciu slysze to imie i stad moje zdziwienie.

a z mniej fajnych informacji to ogłaszam sezon skrobania szyb za otwarty:crazy: nie mogłam uwieżyć jak podeszłam dziś do golfa rano, ze to już:wściekła/y: ja chce lata:sorry2:

Donuś jak tam w pracy po urlopie?Nie zamarzasz?

ja tez nie moge sie przyzywczaic do zimna.

w pracy jeszcze nie pala. nawet nie mam komu pysknac, bo szefowie na targach.
zapobiegliwie ubralam sie cieplo i jeszcze nie zamarzam.

Milego dzionka!!

Aneta jak wprowadzalismy sie to kupilismy naroznik. Super sie na nim spalo,bo byl szeroki (pod koniec ciazy spalam na nim z 2 kuzynkami i bylo wygodnie),ale jest to bardzo nieustawny mebel, ma poprostu swoje miejsce, to do ktorego jest kupiony i nigdzie pozniej nie pasuje jak bys chciala polatac z meblami po pokoju. Jak kupowalismy mlodemu lozko to zamowilismy sobie wersalke i naroznik sprzedalam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry