reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja również się witam z turecką herbatą :-D
Monia zdrówka dla Mateuszka, Omar pewnie niedługo również będzie siedział w domu. Już kaszle i wczoraj był cały dzień taki... niewyraźny. Dobrze że z Szymonkiem coraz lepiej. Czas aby nacieszył się życiem z rodzicami.

Ja mam dzis USG więc może w końcu dowiem się kto siedzi w środku (już prawie 30 tydzień).

Omar dostał na urodzinki grę Safari. Jest to matematyczna gra ale świetnie pomaga opanować dodawanie i odejmowanie, później będzie tez mnożenie i dzielenie. Omar - miłośnik liczb jest nią zachwycony. Główkuje i liczy jak najęty. Gra jest trudna i pewnie nie dla kazdego pięciolatka będzie sie podobać. ale polecam jako przygotowanie do nauki matematyki w szkole. Oto link http://allegro.pl/gra-edukacyjna-matematyczne-safari-liczenie-trefl-i2672744613.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Iza link się nie otwiera:no:
Monia super wieści o Szymonku i dużo zdrówka dla Matiego:tak:

A ja właśnie zjadłam śniadanie, bo rano zawieźliśmy młodą do przedszkola i trzeba było jechać do Polanicy bo mi wczoraj golf odmówił posłuszeństwa wieczorem i nie zapalił:wściekła/y: już jest pod domem, ale świece do wymiany:crazy:

Iza to miejmy nadzieję że my dziś również poznamy płeć Twojego maleństwa:-)
a Mati dzis obudzil sie juz bez temp ,gardło tez jak narazie ok oby to szybko syropkami i psikaczem przegonic

Link poprawiony, ale wkleje jeszcze raz http://allegro.pl/gra-edukacyjna-matematyczne-safari-liczenie-trefl-i2672744613.html tym razem z allegro

Siedze jak na szpilkach, USG o godz 15.

Anetka ... ciepły golf na jesień potrzebny, zapowiadają ochłodzenie, że o świecach na długie jesienne wieczory nie wspomnę (taki żarcik na poprawienie nastroju).

Monia i tak trzymać! Ja to się zawsze zastanawiam czy w takich sytuacjach puszczać gościa do przedszkola czy nie. Bo niby nic mu nie jest ale coś może się zaczyna. Chyba jestem za hartowaniem dziecia bo wysyłam do przedszkola. Z drugiej strony po co ma zarażać inne dzieciaki? Pewnie jutro rano będę miała ten problem.

Ostatnia edycja:
Link poprawiony, ale wkleje jeszcze raz GRA EDUKACYJNA MATEMATYCZNE SAFARI LICZENIE Trefl (2672744613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tym razem z allegro

Siedze jak na szpilkach, USG o godz 15.

Anetka ... ciepły golf na jesień potrzebny, zapowiadają ochłodzenie, że o świecach na długie jesienne wieczory nie wspomnę (taki żarcik na poprawienie nastroju).
:-D;-)
Monia i tak trzymać! Ja to się zawsze zastanawiam czy w takich sytuacjach puszczać gościa do przedszkola czy nie. Bo niby nic mu nie jest ale coś może się zaczyna. Chyba jestem za hartowaniem dziecia bo wysyłam do przedszkola. Z drugiej strony po co ma zarażać inne dzieciaki? Pewnie jutro rano będę miała ten problem.

Wiesz ja sie już w naszym przedszkolu napatrzyłam i wiem, ze rodzice kompletnie mają inne podejście:wściekła/y: dlatego już od zeszłe roku mam podejście pt"dopóki nie ma gorączki to chodzi":sorry: wiem wiem moze ze mnie wyrodna matka, ale jakbym miala ze względu na katarek czy kaszelek ją zatrzymywać to więcej by w domu siedziała niż w przedszkolu:sorry:

Wiesz ja sie już w naszym przedszkolu napatrzyłam i wiem, ze rodzice kompletnie mają inne podejście:wściekła/y: dlatego już od zeszłe roku mam podejście pt"dopóki nie ma gorączki to chodzi":sorry: wiem wiem moze ze mnie wyrodna matka, ale jakbym miala ze względu na katarek czy kaszelek ją zatrzymywać to więcej by w domu siedziała niż w przedszkolu:sorry:
ja tak samo, no jeszcze jest jeden wyjątek jak ma gile po pachy i oddychac nie może;-)

Ja siedze na narożnikach, tyle tego dziadostwa a taki jak bym chciała to nie ma, bo przewaznie albo za małe albo cos w nich jest nie tak albo "legowisko " za wąskie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mój J błagał bym coś kupiła bo na krzesle nie da rady oglądać TV:-D:-D a juz tydzień leżenia na dywanie daje odczuć boleściami :-D:-D:-D juz za starzy jestesmy ;-):-D

no i puściłam młodego do przedszkola:tak:gorączki brak tylko raz na jakis czas zakaszle wiec zapodalam mu syropy gardełko popsikalam i poszedł;-)
Agulka no wiec szybko cos kupuj

reklama
Przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale będzie DZIEWUCHA!! (ostateczna weryfikacja po porodzie, jak powiedział Pan Doktor) :-D Na imię będzie miała Dżemila.

(Omar się obraził bo chciał mieć brata)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry