reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry
Anetka słoneczko chyba zaginęło na poczcie :-( cieszę się że zupa smakowała. Omar nazwał ją zupę ze słoneczka i jest to jego ulubiona zupa.

Donuś... :*

Nuśka jak ja bym chciała żeby mój mały wołał mnie żeby pokój posprzątać... zawsze to ja go wołam, wołam, krzyczę, daję szlaban!

Witam.
U nas pogodnie ale juz zimnawo i ma niby padać po południu
Wczoraj sprzedałam narożnik z salonu i teraz wydaje się taki DUŻY:shocked2: a wystawiłam tylko na lokalnym, bo chciałam zobaczyc czy wogóle się ktos nim zainteresuje a tu............ od razu kupiec sie znalazł:rofl2::-)

Miłego dnia życzę.

Donuś buziak
images

Witam się i ja:-) u nas nadal słoneczko, ale zimno:tak: mam nadzieję, ze pogoda się utrzyma i pojade zrobić porządki na działce:tak: zaraz zabieram sie za gulasz, ale narazie popijam kawke;-)
Aga na jakim wystawiałaś?Bo ja na tablicy i jakoś ciężko to widzę. Niby pytają ale nadal ze wszystkim kwitne:sorry: najbardziej to bym chciała się pozbyć telewizora od Tuśki bo mi ewidentnie przeszkadza:wściekła/y:
Donuś :-):wink::rofl: no już nie gniewaj się bo nie ma o co, każda z nas czasami ma takie chwile, ze wydaje nam się, ze jest niewidzialna na forum:eek:

Witam się i ja:-) u nas nadal słoneczko, ale zimno:tak: mam nadzieję, ze pogoda się utrzyma i pojade zrobić porządki na działce:tak: zaraz zabieram sie za gulasz, ale narazie popijam kawke;-)
Aga na jakim wystawiałaś?Bo ja na tablicy i jakoś ciężko to widzę. Niby pytają ale nadal ze wszystkim kwitne:sorry: najbardziej to bym chciała się pozbyć telewizora od Tuśki bo mi ewidentnie przeszkadza:wściekła/y:
Donuś :-):wink::rofl: no już nie gniewaj się bo nie ma o co, każda z nas czasami ma takie chwile, ze wydaje nam się, ze jest niewidzialna na forum:eek:

Aneta ja wystawiłam na lokalne internetowej gazecie a tv będzie Ci trudno sprzedac, bo na tych starych nie obejrzysz już cyfrowych kanałów a przecież już niedługo wszystkie będą nadawana cyfrowo więc analogowy sygnał zniknie i te TV z "dupą" też ........... ja mam takie 3 szt i też nie wiem co z nimi zrobić chyba wystawię jak będa zbierać wielkogabarytowe śmieci:crazy:

Kawki tez bym sie napiła ale cukru brak a bez cukru to ja nie wypiję:no: chyba że słodzik gdzies znajdę:eek:

A ja za to z cukrem bym się nie napiła;-) też to tłumacze mojemu M ale on nie kuma, ze sprawny telewizor chce oddać za darmo albo wystawić pod śmietnik:szok::-D a wkurza mnie bo stoi i tylko jej przypomina, ze kiedyś działa w jej pokoju:eek:

ojjjjjjjj czuć że jesień idzie, bo myślałam, że mi łeb urwie tak wieje. Musielismy z tata zdemontowac cześć polbroku przy rynnie, która jest wkopana w ziemie z odpływem, ponieważ ratowalismy sikorkę, która wpadła do rynny i nie mogła się wydostać.:tak:

z bigosu nici, by mam lenia........ będzie odgrzewaniec z wczoraj:crazy:

A kawa ze słodzikiem jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

Aneta ja tez musze w ogródku podziubać, nakupowałam cebulek, by na wisone mi pieknie kwitły kwatuszki a przebisniegi przypomniały o nadchodzącej wiośnie

Ja muszę własnie polikwidować cynie i astry, wziąć nasionka na przyszły rok i dosadzić właśnie cebulek;-) no i trzeba by wszystko skopać, a nie mogę trafić na gościa, który mi to zrobi za kaske na winko;-) bo niestety mój M nie da rady, bo zwyczajnie nie ma kiedy a ja sama jakoś też czasu ostatnio na nic nie mam:eek: wywaliłam pościel na balkon i cos się chmurzy:wściekła/y: oby nie lunęło:confused2:

Aguś ciągle zapominam napisać, że śliczne zdjęcie w podpisie i fajowy avatarek:-)

reklama
Dzień dobry
Anetka słoneczko chyba zaginęło na poczcie :-( cieszę się że zupa smakowała. Omar nazwał ją zupę ze słoneczka i jest to jego ulubiona zupa.

Donuś... :*

Nuśka jak ja bym chciała żeby mój mały wołał mnie żeby pokój posprzątać... zawsze to ja go wołam, wołam, krzyczę, daję szlaban!

Nie żeby tak było codziennie co to to nie wczoraj kupiłam z Ikei nowy pojemnik na zabawki i stąd te chęci więc od razu wykorzystałam i posprzątaliśmy cały pokój

Dziewczyny co do ogródka to z Wami nie pogadam bo ja sie po prostu na tym nie znam (nie lubię grzebać w ziemi):sorry:
Aga zmiana super :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry