Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wystawiłam tylko na lokalnym, bo chciałam zobaczyc czy wogóle się ktos nim zainteresuje a tu............ od razu kupiec sie znalazł
:-)
mam nadzieję, ze pogoda się utrzyma i pojade zrobić porządki na działce
zaraz zabieram sie za gulasz, ale narazie popijam kawke;-)
najbardziej to bym chciała się pozbyć telewizora od Tuśki bo mi ewidentnie przeszkadza

no już nie gniewaj się bo nie ma o co, każda z nas czasami ma takie chwile, ze wydaje nam się, ze jest niewidzialna na forum
Witam się i ja:-) u nas nadal słoneczko, ale zimnomam nadzieję, ze pogoda się utrzyma i pojade zrobić porządki na działce
zaraz zabieram sie za gulasz, ale narazie popijam kawke;-)
Aga na jakim wystawiałaś?Bo ja na tablicy i jakoś ciężko to widzę. Niby pytają ale nadal ze wszystkim kwitnenajbardziej to bym chciała się pozbyć telewizora od Tuśki bo mi ewidentnie przeszkadza
Donuś :-)no już nie gniewaj się bo nie ma o co, każda z nas czasami ma takie chwile, ze wydaje nam się, ze jest niewidzialna na forum
![]()

chyba że słodzik gdzies znajdę

wywaliłam pościel na balkon i cos się chmurzy
oby nie lunęło
Dzień dobry
Anetka słoneczko chyba zaginęło na poczcie :-( cieszę się że zupa smakowała. Omar nazwał ją zupę ze słoneczka i jest to jego ulubiona zupa.
Donuś... :*
Nuśka jak ja bym chciała żeby mój mały wołał mnie żeby pokój posprzątać... zawsze to ja go wołam, wołam, krzyczę, daję szlaban!