reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia no to może faktycznie spróbuje:tak: zobacze u nas w ksiegarni a jak nie to poszukam na necie.
Monia aż mi sie serce kroi jak czytam o maleństwie. Mam nadzieje, ze lekarze sie nie mylą i wszystko wróci powoli do normy. No i zdrówka dla Oli:tak:

reklama
Dzięki Aneta.A co polecacie na ból gardła nie mogę patrzec jak Ola się męczy i płacze gdy próbuje zakaszlnąc bo ją tak to boli. W aptece dal mi jakies tabl. na gardło ale nic nie działają:no::wściekła/y:

luandzia1 fajne są te książeczki, niestety mój mały przestał się interesować takimi rzeczami a wrócil do zabawek. Teraz tylko liczy i to najchętniej pieniądze :eek:
Monia trzymam kciuki za maleństwo i życzę zdrówka dla Oli. Na gardło nic nie pomogę bo nic mi nie przychodzi do głowy, ale znam ten ból i współczuję. Oby szybko przeszło.

Iza a Ty dospac nie mozesz:-D

Monia Tantu Verde do psikania mozesz sprobowac

Luandzia moj Mateusz to taki anty do uczenia,ze szok. W przedszkolu zrobi wszystko,a w domu juz nic, nawet rysowac nie chce. Mam nadzieje,ze w szkole jakos mu bedzie szlo,bo tam tez bedzie jakas "konkurencja", "rywalizacja",a niestety to napedza go najbardziej:sorry:

Witam w kolejny piękny , jesienny poranek. Jak ja uwielbiam taka pogodę, mroźno, słonko aż razi a dookoła kolorowo:tak:

Monia zdrówka dla maleńkiego i dla Oli...... psikawka do gardła chyba będzie najlepsza

Luandzia fajne te książeczki, ale jeszcze nie dla mojego............ oj leń w szkole z niego będzie:crazy:

Donuś
hop hop........... jakoś ostatnio mało aktywna jesteś:rofl2:

Justa kiedy planujecie się wprowadzić do nowego ???????????????????????

Mysle,ze luty, nie predzej. Troche brak kasy nas dopadnie. Zobaczymy. W poniedzialek zostawilam hydraulikom plan elektryki do zrobienia w kuchni,bo elektrycy mieli byc akurat jak bede w pracy. Mialam ugadane z elektrykiem,ze mi dorobi. Elektrycy nie dojechali i hydraulik dal plan kierownikowi. Kierownik zadzwonil do moich od mebli i powiedzial,ze zadne zmainy nie bede juz robione,bo elektrycy maja prace zakonczone. No jaki matol:-D zamiast zadzwonic do mnie to zadzwonil do stolarzy, normalnie nie wierzylam jak czytalam maila od meblowych,haha

Myslicie,ze Gra Kot w worku Granna 0511 zgadywanka (2664183076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bedzie dobrym prezentem dla bystrej 2latki??

Witam się i ja w tak samo piękny dzień jak u Agulki:-) młoda w przedszkolu a ja musze chate ogarnąć i jakoś nie mogę się zebrać:eek: za to na gazie pichci się Izy zupa i jeśli będzie tak smakowała jak pachnie to chyba cały garnek dzisiaj połkniemy;-)
Monia jak tam Ola?
Justyna myślę, ze bardzo fajny prezent, pamiętam, ze Tuśka bardzo lubiła te gr:tak:

​Dzień dobry (już w dzień)
Justyś
... taki ze mnie ranny ptaszek, budzę się o 3, spać nie mogę a jak trzeba wstać o 6 małego do przedszkola posłać to ja nieprzytomna śpię. Zawsze tak miałam. Blog o Omarze powstał chyba o 4 w nocy właśnie z bezsenności :-D
A gra fajna. Bratanica taka miała właśnie jak miała 2-3 latka i całkiem dobrze sobie z nią radziła. Pamiętam że Omar się denerwował że "małolata" go ogrywała :-D
Anetka Aguś podzielcie się tym słońcem bo u mnie tylko leje. Jak do tej pory jest to najbrzydszy dzień tej jesieni. A ja na pocztę muszę iść z paczkami :-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry