Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Luandzia no to może faktycznie spróbuje zobacze u nas w ksiegarni a jak nie to poszukam na necie.
Monia aż mi sie serce kroi jak czytam o maleństwie. Mam nadzieje, ze lekarze sie nie mylą i wszystko wróci powoli do normy. No i zdrówka dla Oli
Dzięki Aneta.A co polecacie na ból gardła nie mogę patrzec jak Ola się męczy i płacze gdy próbuje zakaszlnąc bo ją tak to boli. W aptece dal mi jakies tabl. na gardło ale nic nie działają
luandzia1fajne są te książeczki, niestety mój mały przestał się interesować takimi rzeczami a wrócil do zabawek. Teraz tylko liczy i to najchętniej pieniądze Monia trzymam kciuki za maleństwo i życzę zdrówka dla Oli. Na gardło nic nie pomogę bo nic mi nie przychodzi do głowy, ale znam ten ból i współczuję. Oby szybko przeszło.
Luandzia moj Mateusz to taki anty do uczenia,ze szok. W przedszkolu zrobi wszystko,a w domu juz nic, nawet rysowac nie chce. Mam nadzieje,ze w szkole jakos mu bedzie szlo,bo tam tez bedzie jakas "konkurencja", "rywalizacja",a niestety to napedza go najbardziej
Witam w kolejny piękny , jesienny poranek. Jak ja uwielbiam taka pogodę, mroźno, słonko aż razi a dookoła kolorowo
Monia zdrówka dla maleńkiego i dla Oli...... psikawka do gardła chyba będzie najlepsza
Luandzia fajne te książeczki, ale jeszcze nie dla mojego............ oj leń w szkole z niego będzie
Donuś hop hop........... jakoś ostatnio mało aktywna jesteś
Justa kiedy planujecie się wprowadzić do nowego ???????????????????????
Mysle,ze luty, nie predzej. Troche brak kasy nas dopadnie. Zobaczymy. W poniedzialek zostawilam hydraulikom plan elektryki do zrobienia w kuchni,bo elektrycy mieli byc akurat jak bede w pracy. Mialam ugadane z elektrykiem,ze mi dorobi. Elektrycy nie dojechali i hydraulik dal plan kierownikowi. Kierownik zadzwonil do moich od mebli i powiedzial,ze zadne zmainy nie bede juz robione,bo elektrycy maja prace zakonczone. No jaki matol zamiast zadzwonic do mnie to zadzwonil do stolarzy, normalnie nie wierzylam jak czytalam maila od meblowych,haha
Witam się i ja w tak samo piękny dzień jak u Agulki:-) młoda w przedszkolu a ja musze chate ogarnąć i jakoś nie mogę się zebrać za to na gazie pichci się Izy zupa i jeśli będzie tak smakowała jak pachnie to chyba cały garnek dzisiaj połkniemy;-) Monia jak tam Ola? Justyna myślę, ze bardzo fajny prezent, pamiętam, ze Tuśka bardzo lubiła te gr
Dzień dobry (już w dzień)
Justyś... taki ze mnie ranny ptaszek, budzę się o 3, spać nie mogę a jak trzeba wstać o 6 małego do przedszkola posłać to ja nieprzytomna śpię. Zawsze tak miałam. Blog o Omarze powstał chyba o 4 w nocy właśnie z bezsenności
A gra fajna. Bratanica taka miała właśnie jak miała 2-3 latka i całkiem dobrze sobie z nią radziła. Pamiętam że Omar się denerwował że "małolata" go ogrywała Anetka Aguś podzielcie się tym słońcem bo u mnie tylko leje. Jak do tej pory jest to najbrzydszy dzień tej jesieni. A ja na pocztę muszę iść z paczkami :---(