reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja jestem ,ale ostatnio cierpię na brak czasu, pogoda paskudna pada , zimno buu, w sobotę wybraliśmy się na Słowację na gorące źródła i marzy mi się ,żeby znowu pojechać trochę się wygrzać, może za tydzień...
Poza tym trzeci tydzień z rzędu świętujemy Zuzki urodziny:sorry2:tydzień temu była rodzina, w niedzielę znajomi którzy nie dadzą radę przyjść w najbliższą sobotę , kiedy to mamy zaplanowane przyjęcie dla koleżanek, jednym słowem nie wychodzimy z W z kuchni:crazy:

Nie wiem czy znacie tą serię
Disney uczy Przygoda z czytaniem Kubu

Ostatnia edycja:
Fajne te ksiażeczki, ale dla mojej gwiazdy to zdecydowanie za wcześnie;-) Zuzka zawsze była z tych bystrzaków:tak: a właśnie już kiedyś miałam pytać kiedy posyłacie Zuzie do szkoły?

Jeszcze nie wiem.My mieszkamy w takim miejscu,że dziecko trzeba do szkoły dowozić ,a lekcję przez pierwsze półrocze są od 8 do 12.30 ,w drugim półroczu od 11.30 do 15.30 jak to pogodzić z pracą ?-nie wiem.
Anetasa ta pierwsza część jest bardzo łatwa ,jeden dwa wyrazy na stronę, do tego naklejki itp Natalka na pewno dałaby sobie rady, oczywiście na początku z małą pomocą ;-)

reklama
jestem ale mam juz wszystkiego dośc
Szymonek dalej wymiotuje :wściekła/y:lekarze mówią że to może po narkozie bo wszystkie badania ma dobre, w środku tez jest wszystko ok no i na mleko tez nie jest uczulony:no:ale trochę mnie to dziwi żeby tyle dni po operacji i nadal wymiotywac:baffled:
Ola mi się rozchorowała :wściekła/y:ma zapalenie krtani. byłam dzis z nia 2 razy u lekarza bo po 1 razie jak przyszłam to po jakimś czasie zaczeła płakac że nie umie oddychac, ze się dusi :szok:dałam wziewy i poprawiło się ale za jakąs godzinę sytuacja sie powtórzyła więc dałam jej wziewy żeby jej ulżyc i zapakowałam ją do auta i pojechałam znów do lekarza w badaniu lekarz stwierdził że tam nic nie słyszy niepokojącego ale to pewnie że po wziewach więc dostała w przychodni zastrzyk rozkurczający i już sytuacja się nie powtórzyła. Za to bardzo boli ją gardło jak próbuje kaszlnąc,przełknąc slinę i jak mówi wieczorem to juz do mnie na katrce pisała co chce:sorry2:
Iza ale smakołyki zapodajesz:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry