Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tydzień temu była rodzina, w niedzielę znajomi którzy nie dadzą radę przyjść w najbliższą sobotę , kiedy to mamy zaplanowane przyjęcie dla koleżanek, jednym słowem nie wychodzimy z W z kuchni
lekarze mówią że to może po narkozie bo wszystkie badania ma dobre, w środku tez jest wszystko ok no i na mleko tez nie jest uczulony
ale trochę mnie to dziwi żeby tyle dni po operacji i nadal wymiotywac
ma zapalenie krtani. byłam dzis z nia 2 razy u lekarza bo po 1 razie jak przyszłam to po jakimś czasie zaczeła płakac że nie umie oddychac, ze się dusi
dałam wziewy i poprawiło się ale za jakąs godzinę sytuacja sie powtórzyła więc dałam jej wziewy żeby jej ulżyc i zapakowałam ją do auta i pojechałam znów do lekarza w badaniu lekarz stwierdził że tam nic nie słyszy niepokojącego ale to pewnie że po wziewach więc dostała w przychodni zastrzyk rozkurczający i już sytuacja się nie powtórzyła. Za to bardzo boli ją gardło jak próbuje kaszlnąc,przełknąc slinę i jak mówi wieczorem to juz do mnie na katrce pisała co chce