Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale super że udało się z nich "wycisnąc" coś
, więc niektóre te "lepsze" cechy odziedziczył Adas po tacie

dzisiaj idziemy na ślub ,ale tylko do kościoła ,dziewczyny się cieszą bo zobaczą pannę młodą 

Ja chyba zacznę wręczać kartki rodzicom, bo tydzień temu wywiesiłam kartkę z prośbą o wycinki z gazet lub czasopism na pracę plastyczną i tylko od jednej mamy dostałamco do przynoszenia różnych rzeczy do przedszkola zazwyczaj dostaję kartkę jak odbieram dziewczynki ,ale nigdy nie jest tak ,że dziecko ma coś zapamiętać , czasami tyle tego jest ,że nawet ja się gubię (o co nie trudno)

też spać nie może, ale ona chodzi spać o 20 a ja 23-24 ostatnio
Spieszyłam się wczoraj z tą robotą na mój film, włączam zdyszana, a tu....zawód! Podobnież skończyła się seria a ja nie wiedziałam.!ja pół godz wcześniej sprawdziłam w programie bo tez to oglądam
Julitka rano, gdy nie miałyśmy czasu, przypomniała sobie, że mają bombkę przynieść. A ja wczoraj podczas tych porządków położyłam je dość wysoko i dalekoOmar nigdy nic nie pamięta, panie nie wywieszają info ani nie mówią , chyba że mówia ale i tatuś zapomina
Iza, to Twój mąż musi mieć nieziemski urok osobistyMyślę że to bardziej telepatia
moi szefowie pod względem ciepła są niewzruszeni. Tu ogólnie jest chłodno, to zawsze jest tekst: trzeba się ciepło ubierać. Oni czasami sa prości jak cep, ale to inna historia.
Wiesz, Julitka zazwyczaj jest grzeczna, więc takie sytuacje, że się zachiwuje źle w przedszkolu należą do rzadkości i stąd jje przejęcie sytuacją.
Biedna malutka, niech szybciej zdrowieje to i ciebie uszczęśliwi i rodziców i sama będzie szczęśliwsza !Zosieńka dalej na zastrzykach:-(długo ją to trzyma bidulkę ale jak będzie ok to od wtorku już jej będę pilnowała![]()
Xdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówkaCześc dziewczyny. Nie nadrobię tego co tu naskrobalyscie przez te kilka dni, no chyba, ze w piątek w pracy. dziś już troche lepiej, przynajmniej w nocy mnie kaszel nie dusił, więc w miarę ok.
Dobrze że Omar nie wpadł na taki pomysł... swoją drogą to chciałabym zobaczyć minę dentystki...I mit o bohaterskiej Tuśce u dentysty legł w gruzachpogryzła Panią doktor dzisiaj
![]()
Karteczki to niezły pomysł.Ja chyba zacznę wręczać kartki rodzicom, bo tydzień temu wywiesiłam kartkę z prośbą o wycinki z gazet lub czasopism na pracę plastyczną i tylko od jednej mamy dostałam![]()

jakiez bylo jej zdziwienie rano!!
a robiła jej coś czy tylko byłyście do przeglądu? a właściwie nie wiem czemu się dziwię w sobotę Zuzka miała pobieraną krew i gdybym jej nie trzymała to nie wiem jakbym to się skończyło
na szczęście okazało się ,że tylko jakiś przewód się odłączył i naprawa zamknie się w 50 zł i chyba na fali euforii mąż mój postanowił kupić mi coś na gwiazdkę i Mikołaja 
Na szczescie 11 jest zebranie i na formu calej grupy temat porusze jeszcze raz,bo nie rozumiem jaki problem jest w napisaniu odrecznie kartki i zawieszeniu na tablicy w szatni???