Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A padła w seukndę

. Za to dziś wróciła do swojej normy;-)
a ostatnią godzinę albo i więcej szalał i wariował z wójkiem i też jak Julitka padł w sekundę
dzis odsypiał do 11.30 i jak wstał to był oburzony że cioci i wujka i Emilki juz nie ma a pojechali jakos 15min przed jego obudzeniem

to dla niego wielki wyczyn
a Majuska z nami wytrwała do 03:30, Adaś wstał o 9 a Maja 20 min po nim.
i gdybym ja nie szła spac to tez pewnie jak Julitka jeszcze dzielnie powalczyła
ja też chce już normalności tzn młoda do przedszkola, M do pracy
tyle, że moja normalność wygląda ostatnio zupełnie inaczej i powoli sobie już z tym nie radzę, a nie wiem jak się temu przeciwstawić
ale dziś już mi się nie chcce o tym pisac jutro może korzystając z normalności;-) skrobne na zamkniętym

A za m-c u nas ferie;-)
a tak to ja bym musiała wszystko robić bo nie miałabym sumienia go w nocy budzić. Tak więc będę go miała jeszcze przez 2 tyg dla siebie i małej. Witam
u nas śnieg zaczyna padac:-)
Zosieńka śpi grzeczniutka urosła i co najważniejsze nie zapomniała i nie płakała a nie widziała mnie ok miesiąca
Aneta napisz co cię dręczy
Dzień dobry
U nas "normalny" dzień jak zwykle zabiegany. Ja przy małej, mężuś jeździ załatwia sprawy, dziś lekarzy. Nasza rodzinna ma mu wystawić zwolnienie na 2 tyg żeby mógl mi pomóc. Nie wyobrażam sobie co byłoby gdyby wrócił teraz do pracy. Ja w nocy wstaję tylko karmić małą a on nosi, przewija, usypia, rano budzi Omara i wiezie go do przedszkola. Nie śpi więcej ode mniea tak to ja bym musiała wszystko robić bo nie miałabym sumienia go w nocy budzić. Tak więc będę go miała jeszcze przez 2 tyg dla siebie i małej.