reklama

Wrześniówkowe mamy

WItam z kawką:-)już drugą dziś;-)
wczoraj od niepamiętnych czasów wybraliśmy się na basen fajnie było tylko ludzi dużo mimo że byliśmy po 19
Donkat na głodówkę może za późno ale od dziś staram się jeśc zdrowiej:tak:
Dziewczyny pochwalcie się co dostały wasze dzieciaczki;-)

reklama
Monia, Julitka dostała od nas: plecak (z myślą o wycieczkach przedszkolnych), cały drugi dzień świat u teściów chodziła z nim na plecach:-D; te sznurki woskowe plastyczne Bendaroos; od tesciowej: grę edukacyjna i puzzle, od mojego brata: kucyki pony i domek dla nich-pełen zachwyt! Oprócz Julitki T. i O. też byli zachwyceni, bo na urodziny dali jej nietrafioną lalkę, która Julitce w ogóle się nie spodobala i nie omieszkała tego powiedzieć. Dlatego też teraz przed wyborm prezentu dzwonili i pytali, co by ją mogło ucieszyć. Jeszcze na Nowy Rok od mojej siostry dostanie Bindeez i kucyka jednorożca, któremu można ozdabiać samemu skrzydła.

my myślimy o zakupie kuchenki. Ja bym się wstrzymała, bo nie za bardzo mamy pieniądze, ale P. coraz częściej o tym mówi.

Mam wewnętrzną potrzebę połażenia po butikach. Już się nawet umówiłam z siostrą, że jak przyjadą na sylwestra, to pójdziemy sobie na babskie zakupy do galeii:-)

ooo to bardzo fajne Julitka prezenty dostała i dużo:-) moi dużo nie dostali ale to co chcieli ;-)Ola dostała os nas tą lalkę z Bajki Barbie Księżniczka i Piosenkarka,od teściów ubrania a od mojej mamy zestaw do robienia koralików a Mateusz od nas Auto Zygzaka na pilot,od teściów ubrania a od mamy sanki

Hejka wszystkim
Własnie czekamy na księdza, ma zacząć chodzic po 15 więc nie wiem kiedy do nas zajdzie, bylismy dziś na próbie z Majuśką, bo jutro mają występy, ale jeszcze jutro generalna w strojach i też o 12, cały dzień zalatany będzie, bo o 17 koncert.

Łeb mi peka, ale zdrowsi ciut jesteśmy, sąsiad wczoraj wpał na chwilkę i postanowiliśmy, że Sywlka spędzimy razem, bo oni i my w tym roku "pilnujemy:" swoich domów, a że ich 14letnia córka wyprawia u nich więc , będziemy naszego domu pilnować;-):-Dzawsze raźniej

Monia, moze i sporo, ale to nie były drogie rzeczy. Ja wolę wybrać jej kilka pierdółek mniej kosztownych, niż 1 za 100zł.

Anetka, u Ciebie teraz "sezon";-):tak:
no własnie u mnie dostali od nas po jednej ale za ponad 100zł

Witam
Agulka udanych występów Majuśki i pocykaj zdjęcia żebyś miała nam co pokazac;-)
Dzień dobry
u nas słonecznie i mroźno.
Ola dzis idzie do koleżanki z klasy na urodziny a my pewnie spędzimy dzień w domku.Narazie dzieci sprzątają swoje pokoje ale cieżko im to idzie a jak jest ze sprzątaniem u waszych dzieci sprzątaja chętnie swoje pokoje???
Jakie plany na Sylwestra macie spędzacie sami w domu ,ze znajomymi czy wybieracie się na bal?
Justyna za co ten mandat dostałas?;-)
Iza jak malutka grzeczna,daje się w nocy wyspac?

Witajcie
U nas dni mijają na wariata. Codziennie coś... sprawy urzędowe zdjęcie szwów, wizyta środowiskowej itp itd. Dopiero dziś mogliśmy odetchnąć. Noce jak noce z noworodkiem. Wstajemy, karmimy, przewijamy, karmimy i tak w kółko. Ale muszę stwierdzić że co druga noc jest ok, mała je i śpi, ale czasami zdarza się że więcej je i wcale nie śpi (jak dziś) i wtedy jest ciężko. Mężuś spisuje się na medal. Ja wstaje karmić a on przewija i usypia bo oczywiście mała na moim mleku wali kupy po każdym jedzeniu. Poza tym jest najsłodsza na świecie. Na FB umieściłam zdjęcia jej i Omara jak mieli po kilka dni, dla mnie sa bardzo podobni. (Znajdziecie mnie jako Xxx Xxxxxx).

Co do sprzątania... Omar sprząta dopiero wtedy jak mu zagrożę że ja posprzątam... ale wszystko wyląduje wtedy w koszu na śmieci.
A sylwestra spędzimy w domu, prawdopodobnie pójdziemy spać razem z malutką :-D

Edycja... usunęłam moje dane

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Chciałam się pochwalić, że Maciuś jest już posiadaczem stałych ząbków :-D:tak: Niestety rosną mu krzywo, gdyż nie wypchnęły mleczków i rosną za nimi. Są to jedynki dolne. Jedna już się mocno rusza (pomagamy jej), więc może jutro lub pojutrze wypadnie. Szóstki też już mu rosną.

Monia, z myślą o Twoich dzieciach wklejam artykuł Astma u dzieci

Co do sprzątania, to raczej niechętnie, ale sprząta, bo musi :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry