reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Dziś nadal umieram....... Adasiek z gorączką, już dzis nie poszedł do przedszkola, na wczorajszych Jasełkach wypadłu super:tak:
Monia to normalne zachowanie Matiego, mój Adasko tez taki był przez prawie 1 rok w nowym przedszkolu( pamiętacie że do 3 latków chodził gdzie indziej, że go przenieśliśmy) dziś już zgrał się z kumplami i to tymi "bardzo" grzecznymi;-):tak:

Iza gratki Aichy.......... i spiewam razem z Justą

reklama
Hejka!

ja tak na szybko. wczoraj nie dalam rady nic odpisać, jedynie poczytałam

dziś mamy wigilię w pracy po poludniu, więc cały dzień będzie zakręcony.

Gratuluję Aiszy!! mnie się kojarzy ta pisoenka ze studniówką i moim adoratorem:-D:rofl2:

Aguś, zdrówka!

Pozdrawiam wszystkie kobietki!

Hejka
Adaś własnie spi, osłabiony jest i ma gorączkę, nocka do bani, na przemian z młodym miałam gorączke, drgawki, zimno itp.... jak on był zimny choć pod 2 kołdrami i grubym kocem to ja byłam spocona i rozpalona, więc spalismy razem , on mnie grzał swoim ciałkiem a ja go chłodziłam i tak przetrwalismy tą okropną noc.

Witam o poranku z pracy:sorry: gotują własnie warzywa na sałatke i poijam kawke;-) a zaraz lece na zakupy:tak: dziś mam pracowity dzień przed sobą więc przynajmniej czas mi szybko zleci:-)
Iza ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aguś
jak dzisiaj? A kysz tym choróbstwom od Was!!!!!!

Dzień dobry dziewczyneczki. Jesteśmy już w domu. Mała narazie śpi, w szpitalu była grzeczna, jedną nockę nie dojadła więc dała czadu ale ogólnie jest ok.
Co do imienia wciąż się zastanawiam... mężuś chce Aisze ale mi ona wygląda bardziej na Mirkę :-D więc teraz musimy wypracować kompromis.
Zdjęcia pokażę później bo nie wiem gdzie są (mężuś wybiegł na przedświąteczne zakupy).

Witam kobietki!!

Spieszę złozyc Wam i rodzinom świąteczne zyczenia: aby ten czas był miły i spokojny, bez niepotrzebnych waśni i sporów, aby zdrowie i dobry humor dopisyały i aby szczęsliwei przeżyc czas narodzin Pana Jezusa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry