reklama
ja już wczoraj widziałam tą wyprzedaż ale popatrzyłam, ceny bez rewelacji i sobie darowałam a dzis dzwoni siostra że są nowe rzeczy i nowe ceny. Najpierw spokojnie wybierałyśmy ale wszystko znikało...
Więc to promocja dla tych co maja dużo czasu i anielską cierpliwość
Ja już dziś nic nie kupie bo właśnie zbieram się na pocztę a potem chłopcy zabierają mnie na pizze (ostatnią na czas długi)
Miłego wieczora... robicie czasem romantyczne wieczory? świece, kolacja i takie tam?
Więc to promocja dla tych co maja dużo czasu i anielską cierpliwość

Ja już dziś nic nie kupie bo właśnie zbieram się na pocztę a potem chłopcy zabierają mnie na pizze (ostatnią na czas długi)
Miłego wieczora... robicie czasem romantyczne wieczory? świece, kolacja i takie tam?
Dzięki Monia, wypad sie udał mimo że jechaliśmy na drugi koniec miasta. Drogi śliskie, białe i niebezpieczne a parkingi zaśnieżone.
ledwo komputer odpaliłam po powrocie dzwoni siostra że były ceny 7,90 na spodnie bluzy i bluzki na 110 i 116 ale nic nie zdążyła złapać. Za to ja zdążyłam parę rzeczy dla dzidzi
Ona za to na swoją córkę na 110 kupiła.
a to spodnie które udało mi sie złapać koło południa
Myślę że fajne 

ledwo komputer odpaliłam po powrocie dzwoni siostra że były ceny 7,90 na spodnie bluzy i bluzki na 110 i 116 ale nic nie zdążyła złapać. Za to ja zdążyłam parę rzeczy dla dzidzi
a to spodnie które udało mi sie złapać koło południa

monia_l
Wrześniowe mamy'07
Iza fajowe te spodnie
a ja tez siedzę i poluję i jak znajdę jakąś fajną rzecz za te 7,90 i szukam dalej żeby było te 59zł to jak juz znajdę to tej 1 rzeczy w koszyku juz nie ma i tak w kółko
a Agulka ma to samo
Iza dałas nam zajęcie na całe popołudnie żeby nam się nie nudziło;-)
a ja tez siedzę i poluję i jak znajdę jakąś fajną rzecz za te 7,90 i szukam dalej żeby było te 59zł to jak juz znajdę to tej 1 rzeczy w koszyku juz nie ma i tak w kółko
a Agulka ma to samo
Iza dałas nam zajęcie na całe popołudnie żeby nam się nie nudziło;-)
mój dzisiejszy dzień cały tak wyglądał. Z siostrą na skype i to jedna to druga ładuje do koszyka, ale 3 koszyki sobie tak uzbierałyśmy. Gdyby nie to że niedługo rodzę to na firmę kupiłabym więcej rzeczy i na allegro sprzedała 
A swoją drogą to ciągle jestem w szoku z tymi cenami. Ciekawi mnie też czy jeszcze coś rzucą.
A swoją drogą to ciągle jestem w szoku z tymi cenami. Ciekawi mnie też czy jeszcze coś rzucą.
Aguś przepraszam... następnym razem wcześniej dam cynk o takiej przecenie. Ale tam naprawdę trzeba mieć stalowe nerwy.
Tak w ogóle dzień dobry w ten mroźny biały poranek. Świeży śnieg nie spadł ale i tak mam go bardzo dużo i chętnie sie podzielę.
Trzymajcie sie cieplutko, miłego dnia życzę.
Tak w ogóle dzień dobry w ten mroźny biały poranek. Świeży śnieg nie spadł ale i tak mam go bardzo dużo i chętnie sie podzielę.
Trzymajcie sie cieplutko, miłego dnia życzę.
Witam z kawką, a raczej jej resztką;-) wczoraj byłam z siostrą na zakupach prezentowych, bo mnie wyciągnęła i nawet nie wiem kiedy popołudnie mi zleciało;-) dziwne rzeczy mi się dzieją z samochodem
a M jak zwykle nie ma czasu zeby zajrzeć i chyba przed świętami będę zmuszona poszukać jakiegoś elektryka
a M jak zwykle nie ma czasu zeby zajrzeć i chyba przed świętami będę zmuszona poszukać jakiegoś elektryka
reklama
Podziel się:
bede obserwowac;-)