reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza dzięki:) oglądałam własnie tą stronkę ale ani razu nie udało mi się trafic na takie ceny:no:bede obserwowac;-)

reklama
ja już wczoraj widziałam tą wyprzedaż ale popatrzyłam, ceny bez rewelacji i sobie darowałam a dzis dzwoni siostra że są nowe rzeczy i nowe ceny. Najpierw spokojnie wybierałyśmy ale wszystko znikało...
Więc to promocja dla tych co maja dużo czasu i anielską cierpliwość :-D

Ja już dziś nic nie kupie bo właśnie zbieram się na pocztę a potem chłopcy zabierają mnie na pizze (ostatnią na czas długi)

Miłego wieczora... robicie czasem romantyczne wieczory? świece, kolacja i takie tam?

ja ciągle widze wysokie ceny:sorry:
Iza udanego wyjścia na pizze z chłopcami:tak:a romantyczne kolacje,świece i takie tam oj kiedyś były ale juz nie pamiętam kiedy:eek:

Dzięki Monia, wypad sie udał mimo że jechaliśmy na drugi koniec miasta. Drogi śliskie, białe i niebezpieczne a parkingi zaśnieżone.

ledwo komputer odpaliłam po powrocie dzwoni siostra że były ceny 7,90 na spodnie bluzy i bluzki na 110 i 116 ale nic nie zdążyła złapać. Za to ja zdążyłam parę rzeczy dla dzidzi :) Ona za to na swoją córkę na 110 kupiła.

a to spodnie które udało mi sie złapać koło południa :) Myślę że fajne :D
92045_1.jpg

Iza fajowe te spodnie:tak:a ja tez siedzę i poluję i jak znajdę jakąś fajną rzecz za te 7,90 i szukam dalej żeby było te 59zł to jak juz znajdę to tej 1 rzeczy w koszyku juz nie ma i tak w kółko:wściekła/y:a Agulka ma to samo:-DIza dałas nam zajęcie na całe popołudnie żeby nam się nie nudziło;-):-D

mój dzisiejszy dzień cały tak wyglądał. Z siostrą na skype i to jedna to druga ładuje do koszyka, ale 3 koszyki sobie tak uzbierałyśmy. Gdyby nie to że niedługo rodzę to na firmę kupiłabym więcej rzeczy i na allegro sprzedała :)
A swoją drogą to ciągle jestem w szoku z tymi cenami. Ciekawi mnie też czy jeszcze coś rzucą.

Aguś przepraszam... następnym razem wcześniej dam cynk o takiej przecenie. Ale tam naprawdę trzeba mieć stalowe nerwy.

Tak w ogóle dzień dobry w ten mroźny biały poranek. Świeży śnieg nie spadł ale i tak mam go bardzo dużo i chętnie sie podzielę.
Trzymajcie sie cieplutko, miłego dnia życzę.

Witam z kawką, a raczej jej resztką;-) wczoraj byłam z siostrą na zakupach prezentowych, bo mnie wyciągnęła i nawet nie wiem kiedy popołudnie mi zleciało;-) dziwne rzeczy mi się dzieją z samochodem:eek: a M jak zwykle nie ma czasu zeby zajrzeć i chyba przed świętami będę zmuszona poszukać jakiegoś elektryka:cool:

reklama
Do góry