anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się i ja:-) zawiozłam młodą do przedszkola isama walnęłam się spać
obudziła mnia znajoma po 10 bo przywiozła mi zamówienie z tupperware więc teraz pije kawke i biore się za robote. Potem podjade do mamy żeby wyprać jej chodnik, a później z młodą zawioze na cmentarz stroik. Wczoraj robiłysmy z Tuśką i przynam, ze całkiem ładne nam wyszły. Przyszedł akurat do nas kolega i myślał, ze na handel robie
więc chyba całkiem ładne powychodziły;-) wogóle wczoraj miałam pracowity dzień. Robiłam śledziki moczone w herbacie i piekłyśmy z młodą pierniczki
Agus nie przeoczyłaś mnie tylko ja poprostu do tej pory nie korzystałam z facebooka
teraz kuzynka mnie zmobilizowała;-)
Donuś to u Ciebie widok jak i u mnie
tyle, ze u nas przynajmniej rano nie trzeba skrobać.
Monia masz już Zosie? Pokupowałaś prezenty? Tuśka wczoraj w l,eclercu oświadczyła, ze Tori do kompletu by jej się jeszcze przydała i były nawet. Dzisiaj sprawdze po ile i dam Ci znać. No chyba że już kupiłaś Oli?
Iza chyba mi umknęło kiedy znów masz się pokazać w szpitalu?
obudziła mnia znajoma po 10 bo przywiozła mi zamówienie z tupperware więc teraz pije kawke i biore się za robote. Potem podjade do mamy żeby wyprać jej chodnik, a później z młodą zawioze na cmentarz stroik. Wczoraj robiłysmy z Tuśką i przynam, ze całkiem ładne nam wyszły. Przyszedł akurat do nas kolega i myślał, ze na handel robie
więc chyba całkiem ładne powychodziły;-) wogóle wczoraj miałam pracowity dzień. Robiłam śledziki moczone w herbacie i piekłyśmy z młodą pierniczki
Agus nie przeoczyłaś mnie tylko ja poprostu do tej pory nie korzystałam z facebooka
teraz kuzynka mnie zmobilizowała;-)Donuś to u Ciebie widok jak i u mnie
tyle, ze u nas przynajmniej rano nie trzeba skrobać.Monia masz już Zosie? Pokupowałaś prezenty? Tuśka wczoraj w l,eclercu oświadczyła, ze Tori do kompletu by jej się jeszcze przydała i były nawet. Dzisiaj sprawdze po ile i dam Ci znać. No chyba że już kupiłaś Oli?
Iza chyba mi umknęło kiedy znów masz się pokazać w szpitalu?