reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) zawiozłam młodą do przedszkola isama walnęłam się spać:sorry: obudziła mnia znajoma po 10 bo przywiozła mi zamówienie z tupperware więc teraz pije kawke i biore się za robote. Potem podjade do mamy żeby wyprać jej chodnik, a później z młodą zawioze na cmentarz stroik. Wczoraj robiłysmy z Tuśką i przynam, ze całkiem ładne nam wyszły. Przyszedł akurat do nas kolega i myślał, ze na handel robie:szok::-D więc chyba całkiem ładne powychodziły;-) wogóle wczoraj miałam pracowity dzień. Robiłam śledziki moczone w herbacie i piekłyśmy z młodą pierniczki:tak:
Agus nie przeoczyłaś mnie tylko ja poprostu do tej pory nie korzystałam z facebooka:no: teraz kuzynka mnie zmobilizowała;-)
Donuś to u Ciebie widok jak i u mnie:wściekła/y: tyle, ze u nas przynajmniej rano nie trzeba skrobać.
Monia masz już Zosie? Pokupowałaś prezenty? Tuśka wczoraj w l,eclercu oświadczyła, ze Tori do kompletu by jej się jeszcze przydała i były nawet. Dzisiaj sprawdze po ile i dam Ci znać. No chyba że już kupiłaś Oli?
Iza chyba mi umknęło kiedy znów masz się pokazać w szpitalu?

reklama

Jutro idę, ale mi się nie chce :)
Dziewczyny dziś w C&A internetowym są wyprzedaże. Spodnie jeansowe dla Omara były za 7,9zł, inne rzeczy dla dzidzi też w takich cenach. Istne szaleństwo. A najlepsze jest to że zanim wybrałam, włożyłam do koszyka to już się sprzedały i nic nie kupiłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Śledzie moczone w herbacie? jak to? poproszę przepis

Witam.
U nas paskudnie na dworze, snieg gdzieniegdzie jeszcze leży ale brudny, błotnisty, temp. ok. 0 , skrobac jak Donusia nie musiałam:happy:
Wczoraj odbierając młodego po 15 dostalismy zaproszenie na wczoraj na urodziny na 16:30 do kolegi ( Adasia pierwsza u kolegi) no to my szybko do sklepu po jakis prezent i do domciu sie przebrać, na szczęście tata solenizanta rozwoził gości do domciu:tak::-)
ALe jazdę miałam w sklepie, bo młody wybierał zabawkę dla kolegi z myśla o sobie a potem w domu nie chciał zapakować go, bo powiedział, że on takiego nie ma a bardzo by chciał.
Chyba mój syn cos wyczuł, bo wczoraj wieczorkiem siedziałam i cos mnie tknęo by obejrzeć dkoładnie ( otworzyć z pudełek) zabawki co kupiłam na allegro................ MASAKRA........ zabawki nie nadawły się do zabawy, nie kompletne, nie dało rady nawet baterii włożyć, a ta gra z wielbłądem jeszcze gorsza, plastin bardzo ostry ( kanty) i wielbłąd wogóle nie nadawał się do gry, nie chciał usiąść, nie było jakiegoś zatrzasku...... wk**łam się rozpierdzi***eliłam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
Pierwszy raz coś takeigo mnie na allegro spotkało ........... zwrócić juz nie mam co, bo jest juz po ustatowym terminie zwrotu no i spaliłam udła by dzieci nie widziała a zabawki wywaliłam
Witam się i ja:-) zawiozłam młodą do przedszkola isama walnęłam się spać:sorry: obudziła mnia znajoma po 10 bo przywiozła mi zamówienie z tupperware więc teraz pije kawke i biore się za robote. Potem podjade do mamy żeby wyprać jej chodnik, a później z młodą zawioze na cmentarz stroik. Wczoraj robiłysmy z Tuśką i przynam, ze całkiem ładne nam wyszły. Przyszedł akurat do nas kolega i myślał, ze na handel robie:szok::-D więc chyba całkiem ładne powychodziły;-) wogóle wczoraj miałam pracowity dzień. Robiłam śledziki moczone w herbacie i piekłyśmy z młodą pierniczki:tak:
Agus nie przeoczyłaś mnie tylko ja poprostu do tej pory nie korzystałam z facebooka:no: teraz kuzynka mnie zmobilizowała;-)
Donuś to u Ciebie widok jak i u mnie:wściekła/y: tyle, ze u nas przynajmniej rano nie trzeba skrobać.
Monia masz już Zosie? Pokupowałaś prezenty? Tuśka wczoraj w l,eclercu oświadczyła, ze Tori do kompletu by jej się jeszcze przydała i były nawet. Dzisiaj sprawdze po ile i dam Ci znać. No chyba że już kupiłaś Oli?

ja zrobiłam to samo tylko mnie nikt nie obudził i spałam do 11:15:szok:

Agula szkoda tych zabawek... nie znoszę takich sytuacji bo nie można nic zrobić, jedynie negatyw i ostrzeżenie dla innych.
A z wyprzedażą to trzeba siedzieć i śledzić, dzis 2 razy wrzucili takie ceny, może jeszcze coś dadzą. Ja z siostrą siedzimy i odświeżamy ciągle stronę :)

Anetka, wcześniej nie zauważyłam ale słoneczko ładne na zdjęciu :-)

Monia ja też cie witam i o zdrowie pytam

Aguś, naprawdę taką kichę przysłali????? też bym sie wku****. Ja sie tylko nacięłam przy jednje grze, bo zdawało mi sie, ze jest od 3 lat, a faktycznie 5-8lat, ale spozytkuje ją, bo jednak okazało się, że jedziemy na święta do mojego brata, wiec będę miała dla Wiktorka.

Dziewczyny ja szaleje... udsało mi sie kupic spodnie dla Omara za 7,9, siostra kupiła tez kilka rzeczy swoim córkom za 7,9 :-D jak to ona powiedziała... szaleństwo lepsze niż na alegro :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry