reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Mleczaki do wyrwania :szok: Bo nie chcą same wyjść, z pomocą też nie chcą. Już się boję :sorry2::baffled: Maciuś też, ale obiecał, że da wyrwać. Będzie nagroda ;-)

Monia, ile Zosia ma miesięcy?

Wszystkiego dobrego w nowym roku !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Majandra biedny Maciuś:-(kiedy idziecie do wyrwania???a Zosia ma 11miesięcy teraz 22stycznia będzie miała roczek:tak:
a tak wogóle to dzień dobry:-)

Mleczaki do wyrwania :szok: Bo nie chcą same wyjść, z pomocą też nie chcą. Już się boję :sorry2::baffled: Maciuś też, ale obiecał, że da wyrwać. Będzie nagroda ;-)

Monia, ile Zosia ma miesięcy?

Wszystkiego dobrego w nowym roku !!!!

tak własnie myslałam, jak czytałam, że Maciusiowi juz idą stałe......... odwagi mu życzę:tak: a nagroda musi być wypasiona;-):tak:

Ja mam nadal Adasia w domu, niby jest drowy, ciągle tylko katarek i kaszel, ale ten kaszel jest mokry i co chwilke wypluwa, więc wolę by w domu pluł niż na dzieci w przrdszkolu czy Panią;-)

Pogoda straszna, na plusie 3 stopnie ale PADA, ciągle pada deszcz.

Spać nocami nie moge ostatnio bo przeżywam Mai urodziny:sorry2:, robię jej niespodziankę ( bo mówiłam, że w tym roku nie będzie imprezy) i za jej plecami zapraszam koleżanki ( na razie rodzice wiedzą, bo dziewczyny pewnie sie wygadają;-)) na PIŻAMA PARTY:szok::-D będzie w sumie 8 dziewczynek, Adaś jedzie spać do dziadków, bo łózko potrzebne hihihihi, z piątku na sobotę ( nastepną) , po tańcach Majuśka przyjedzie a tu NIESPODZIANKA............... mam nadzieję, że się ucieszy:-) i to jeszcze na noc.:tak:

Majandra, trzymam kciuki za Maciusia i za ciebie. Kiedy ta wątpliwa atrakcja was czeka?

Monia, to Zosia teraz najfajniejsza :-D

Agulka... świetny pomysł, Maja będzie zachwycona. Zrób zdjęcie jej zaskoczonej miny!

A my dzis pospaliśmy, aż chłopcy zaspali do przedszkola i Omar ledwo na śniadanie zdążył. Mała obudziła się w nocy tylko raz, oby tak dalej :-D

Witam,

u nas nic ciekawego się od wczoraj nie wydarzyło
plucha na dworze. Mogła by juz zostać taka łagodna zima do końca;-)

Spać nocami nie moge ostatnio bo przeżywam Mai urodziny:sorry2:, robię jej niespodziankę ( bo mówiłam, że w tym roku nie będzie imprezy) i za jej plecami zapraszam koleżanki ( na razie rodzice wiedzą, bo dziewczyny pewnie sie wygadają;-)) na PIŻAMA PARTY:szok::-D będzie w sumie 8 dziewczynek, Adaś jedzie spać do dziadków, bo łózko potrzebne hihihihi, z piątku na sobotę ( nastepną) , po tańcach Majuśka przyjedzie a tu NIESPODZIANKA............... mam nadzieję, że się ucieszy:-) i to jeszcze na noc.:tak:

jak z amerykańskiego filmu:-D:-D:-D

A my dzis pospaliśmy, aż chłopcy zaspali do przedszkola i Omar ledwo na śniadanie zdążył. Mała obudziła się w nocy tylko raz, oby tak dalej :-D

Iza, ładny avatar:-). Więcej przespanych nocek życzę

Donus i jaką torebke wybrałaś?????Mi sie podbają teraz filcowe

Nie pisałaś też reakcji Julitki kiedy zobaczyła dziadka a nie tatę, wtedy co miała z P jechac w trasę:sorry2:

Podobno ma nie byc już zimy a luty ma byc cieplutki:szok:

Ostatnia edycja:
Donus i jaką torebke wybrałaś?????Mi sie podbają teraz filcowe

Nie pisałaś też reakcji Julitki kiedy zobaczyła dziadka a nie tatę, wtedy co miała z P jechac w trasę:sorry2:

Podobno ma nie byc już zimy a luty ma byc cieplutki:szok:

oj, już mam zamieszanie w głowie (tekst Julitki;-)) od tych torebek. Z oszczędności i lenistwa chcę miec jedną torebkę pasującą do wszystkiego (tak, jka ta obecna), więc szukam wielokolorowej. Są, ale nie w takiej konfiguracji kolorów, jakbym chciała, np.taka REWELACYJA TORBA TOREBKA WOREK 2 KOL.JESIEŃ SKÓRA (2887997024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

GOOD LUCK DUŻY SHOPPER TORBA TRZYKOLOROWA 8 KOL. (2900648895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Julitka wtedy spała do....10,20!!!!!!!!:szok:. Na szczęście teść i tak musiał czekać u nas na siostrę, żeby zabrała babcię. Jak się wyspała, to się nawet nie zdziwiła, ze nie ma rodziców:-D:-D

No to cieszą mnie takie prognozy, aczkolwiek wiem, że dla przyrody nie jest to dobre. Zauważyłam ostatnio w ogródku, że chyba hiacynt mi wyszedł, bo miał zwarzone mrozem liście:szok:

Znacie jakieś domowe zastosowanie aloesu z doniczki?

Donuś pierwsza torebka mi się bardziej podoba. Ale ogólnie to też mam fazę na filcowe. Kupiłabym sobie taką ale w pierwszej kolejności muszę kupić torbę do wózka.
Jak dla mnie to dobrze że zimy nie będzie, mogłabym chodzić codziennie na spacerki. Ale z tego co pamiętam przy łagodnej zimie więcej wirusów krąży i więcej osób choruje :cool:

A ja właśnie wróciłam z Zusu, jestem wk.... i jak zwykle nie jestem pewna czy dobrze wszystko wypełniłam. Trafiła mi się zołza co pogorszyło moja sytuację. Ale przynajmniej Aisza werandowała się dziś w samochodzie a nie przy otwartym balkonie.

reklama
Do góry