Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mleczaki do wyrwaniaBo nie chcą same wyjść, z pomocą też nie chcą. Już się boję
Maciuś też, ale obiecał, że da wyrwać. Będzie nagroda ;-)
Monia, ile Zosia ma miesięcy?
Wszystkiego dobrego w nowym roku !!!!
a nagroda musi być wypasiona;-)
, robię jej niespodziankę ( bo mówiłam, że w tym roku nie będzie imprezy) i za jej plecami zapraszam koleżanki ( na razie rodzice wiedzą, bo dziewczyny pewnie sie wygadają;-)) na PIŻAMA PARTY
będzie w sumie 8 dziewczynek, Adaś jedzie spać do dziadków, bo łózko potrzebne hihihihi, z piątku na sobotę ( nastepną) , po tańcach Majuśka przyjedzie a tu NIESPODZIANKA............... mam nadzieję, że się ucieszy:-) i to jeszcze na noc.

Spać nocami nie moge ostatnio bo przeżywam Mai urodziny, robię jej niespodziankę ( bo mówiłam, że w tym roku nie będzie imprezy) i za jej plecami zapraszam koleżanki ( na razie rodzice wiedzą, bo dziewczyny pewnie sie wygadają;-)) na PIŻAMA PARTY
będzie w sumie 8 dziewczynek, Adaś jedzie spać do dziadków, bo łózko potrzebne hihihihi, z piątku na sobotę ( nastepną) , po tańcach Majuśka przyjedzie a tu NIESPODZIANKA............... mam nadzieję, że się ucieszy:-) i to jeszcze na noc.
![]()

A my dzis pospaliśmy, aż chłopcy zaspali do przedszkola i Omar ledwo na śniadanie zdążył. Mała obudziła się w nocy tylko raz, oby tak dalej![]()
Donus i jaką torebke wybrałaś?????Mi sie podbają teraz filcowe
Nie pisałaś też reakcji Julitki kiedy zobaczyła dziadka a nie tatę, wtedy co miała z P jechac w trasę
Podobno ma nie byc już zimy a luty ma byc cieplutki![]()
. Na szczęście teść i tak musiał czekać u nas na siostrę, żeby zabrała babcię. Jak się wyspała, to się nawet nie zdziwiła, ze nie ma rodziców