reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w mroźny ale słoneczny poranek!:-)

Jak wracałam z przedszkola, to widziałam jak z TIRa spadła tafla lodu na trzeci samochód przede mną:szok::baffled:

Majandra, życzę natchnienia!

reklama
Dzień doberek
U mnie jak u Donki, mroźno ale słonecznie.
Anetka też bym poszła...

Wczoraj zrobiłam obiad, uradowana że na 2 dni. Przyszedł kolega i zjadł nasz drugi dzień, a był po obiedzie :-D

Wczoraj zrobiłam obiad, uradowana że na 2 dni. Przyszedł kolega i zjadł nasz drugi dzień, a był po obiedzie :-D

:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D

Głodna jestem, ale znowu postanowiłam wziąć się za siebie i nie podjadać słodyczy, ani wieczorem. Dzis wzięłam do pracy pizzę mojej roboty:-)i już nie mogę się doczekać, kiedy ją zjem.

Anetka znowu spójrz na godzinę naszych postów:-D
Własnie mówili w radiu, ze Czechy, Słowacja znowu maja nawał śniegu, czyli u Was też:baffled:

Donuś to chyba jakiś zank dla nas;-):-D no normalnie masakra jakaś :szok:położyłam sie przed 9 a wstałam o 11 i chyba z 10cm za ten czas napadało i cały czas sypie:wściekła/y: a już się cieszyłam wiosną i planowałam przywieźć żwir z Podzamku i u taty porobić jak trzeba, a tu widzę znowu lipa:wściekła/y:

reklama
piszę tu, zeby nie zaśmiecac watku o odchudzaniu: Iza, to Aisza ma uczulenie na mleko? chyba mi coś umknęło:zawstydzona/y:

Do góry