reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas dzis zimno ale spacer zaliczony, całą rodzinką wyszliśmy. Omar był zadowolony, prowadził pierwszy raz wózek :-D

Justyś baklawa jest mocno nasączana słodkim roztworem, z orzechami a najlepiej z pistacjami ale to nie jest ciasto francuskie. To jest ciasto filo (phylo) dużo cieńsze. Jest już dostepne hipermarketach. Ja sama nigdy nie robiłam, za to moja mama robi często.

reklama
Męczący dzis dzień za nami, ale bardzo udany:-) Tuśka i Szymek zachwyceni ja minimum kg lżejsza;-):-D a jutro pewnie będe mieś zakwasy:szok::-D a najzabwniejsze że we Wrocławiu Tuśka spotkała się w lupis word ze swoję koleżanką z przedszkola:tak: i zaskoczyła mnie bo wyrwala sobie chłopaka:szok: co do zakupów to sobie nic nie kupiłam:eek: ale młoda obkupiona;-)
Izuś widzę, ze Omar zaczyna dojrzewać do roli sttarszego brata:-) super gratuluję synusia:-)

Witam i ja:-)

Fajny weekend mieliśmy:-)

Znow posypało sniegiem, coś Justka chyba za wcześnie tę wiosnę czujesz, aczkolwiek w powietrzu już "wisi";-)

Ja z większych planów to na sobotę chcę zaprosić znajomych i upiec 2 blachy babki ziemniaczanej :-) Mam dość tłuste mięso, sami go nie zjemy więc trzeba wezwać pomoc :-D

Wymyśliłam, że chciałabym piec ciasta na zamówienie. Głównie dla znajomych. Ciekawe czy mi to się uda. Musze najpierw "stworzyć ofertę", żeby było z czego wybierać.

Anetka, sama jestem zdziwiona że w końcu Omar się przekonuje do Aiszy. Często opowiada jak będą się razem bawić jak będzie większa. Wymyśla różne hipotetyczne sytuacje z nią związane.

Iza, z tymi ciastami to bardzo fajny pomysł. Ja myślę, że jest sporo takich "lewych" osób do pieczenia jak ja. Ja bym wolała kupić zrobione przez kogoś bez dodatków chemii, niż z cukierni.
Omar chyba powoli dojrzewa do sytuacji, a tym bardziej, że mała robi się coraz bardziej kontaktowa, więc mu łatwiej.

Chciałabym dziś jeszcze skoczyć z Julitką na łyżwy, ale nie wiem, czy się uda.

reklama
Do góry