reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Maraniko - witaj nam wreszcie! Srasznie się cieszę że do nas wróciłaś! Nasze wspolne spacerki robią się realne :)
Bardzo się cieszę, że Tymek nadrabia w ekspresowym tempie zaległości i że niebawem będzie mógł poodstawiać większość witaminek. Gdzie kupiłaś wit K bo my mamy problem żeby ją kupić w aptekach (nie mają). Dawałaś Witak?

Chciałabym, żeby mieć mamę chociaż w tym samym mieście :-( żeby mi czasem trochę pomogła. Tygrysku ja nie wiem jak ty sobie radzisz.

reklama
ja tez nie wiem jak to się wszystko kręci, ale odkad mam szyonka i zwirzaki to nauczyłam się nie przejmowac zbytnio rozgardiaszem w domku i tu mój wyuczony spokój duszy ma pole do popisu, wiecie czasem wpadnie ktoś na chwilketo go wykorzystuje np. zeby zajał się wiki jak marudzi a ja robnie sobie co tam miałam w planie np na przedwczoraj ajak wiki ma super dzień i śpi po 2-3 godziny i je i tak wkoło to nadrabiam do przodu

Maraniko witaj :-):-):-) Twój Witulek jest już dużym chłopcem. Super, że wszystko jest dobrze i mały jest zdrowy jak rybka.

Ja jestem zszokowana wczorajszym zachowaniem synka. Był taki spokojny :-):-):-). Musialam go tylko nakarmic co jakies 3 godziny, pochodzic żeby sie odbilo, przewinąć i spał. Dzisiaj spaliśmy do 9 z dwoma przerwami na karmienie i przewijanie. Jak tak dalej pojdzie to pomysle, ze moj synke to aniolek :-D Nawet zrobilam pyszny obiad, wyskoczylam do sklepu i zrobilam pranie i jeszcze obejrzalam cos w tv!!! Oby dzisiaj sobie nie odbil za wczoraj.

NuŚka mozecie dalej trzymac kciuki bo ja nadal nie urodzilam, 6 dzien przenoszenia. Cos czuje po kosciach, ze bede czekac na tego 14.10 na wywolywanie. no i taka to robota z tym byciem w ciazy. Pozdrawiam!!!!!

Kina głowa do góry, na pewno urodzisz juz na dniach. Doskonale cie rozumiem - ja przenosilam rowny tydzien i juz mialam serdecznie dosyc. Wywoływania ci nie zycze - po oksy nie jest tak fajnie i cholernie boli wiec trzymam kciuki zeby zaczelo sie samo.

Witam

załapałam się do wrześniowych mam :-D 25.09. przez cc o godz. 10.35 i 10.36 przyszły na świat moje dwa kochane Skarby Olivierek i Oskarek :-)
teramin miałam na 4.11 :cool:

To jednak mamy wrześniowe bliźniaki!!!:-):-):-)
Kajunia PODWóJNE GRATULACJE!!!
napisz jak sobie radzisz z dwójką dzieciaczków, ja z jednym ledwo daje rade:szok:
dużo siły i cierpliwości życzę
podwójne obowiązki ale radość pewnie też podwójna!!:-):tak::-D
pozdrowienia

Kajunia - GRATULACJE !!!! Coz za szczescie ! Mi wszyscy zyczyli blizniakow (moj ojcej ma blizniaka ) ale urozilam jedno baby :-)

Wlasnie jak sobie radzisz z blizniakami. Ja tez ledwo - jak blimka - daje sobie rade z jednym :-D

No i dzis dostalam @ pierwszy raz po porodzie :wściekła/y:

reklama
Kajunia witamy na wrześniówkach ale niespodzianka nie mieliśmy tu żadnych bliźniaków a tu proszę są :tak:witamy "wrześniowe bliźniaki" :-). Jak sobie radzisz z dwójką?

Maraniko witaj po długiej przerwie cieszę się że Tymek zdrowiutki już się martwiłyśmy bo długo do nas nie zaglądałaś. Teraz kiedy mam swojego maluszka w domu to rozumiem Cię doskonale czasami brakuje czasu na forum, teraz to wiem.
mala-gorzatka28
No i dzis dostalam @ pierwszy raz po porodzie :wściekła/y:
Ponoć pierwsza miesiączka po porodzie jest bardzo bolesna prawda to czy fałsz?
Carioca
Chciałabym, żeby mieć mamę chociaż w tym samym mieście :-( żeby mi czasem trochę pomogła. Tygrysku ja nie wiem jak ty sobie radzisz.
Właśnie Tygrysku Atruviell Aina i inne mamy które mają po dwoje maluszków w domu ja też się zastanawiam jak Wy dajecie radę? Podziwiam mi narazie w domu dużo pomaga mąż gotuje obiadki chodzi do sklepu sprząta taka moja gosposia;-);-) ale za tydzień wraca do pracy i juz tak dobrze nie będzie.

Kina
co u Ciebie ruszyło się coś?

Xeone
wyskoczyłaś do sklepu a kto był wtedy z małym?

Do góry