Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam o poranku:-) dziś już nie lenie się pod kocykiem;-) zupka już się gotuje i zaraz biorę się za farsz do naleśników. Słoneczko przyświeciło i widzę ile mam kurzu cholirka lepiej jak jest pochmurno;-) Justka rzęski fajowe:-)
czytam Was kobietki, ale znowu siedze za E. i nie jestem dyspozycyjna. Biorac pod uwagę, ze wychodze codzienjnie 7min wcześniej, żeby móc odebrać Julitke, to juz wogóle mam mało czasu.
Justyna rzęsy super super super a to szybko sie uwinela z zakladaniem bo moja kumpla ostatnio siedziała 5 godzin . Anecia napiszesz jak było na zebraniu ja mam w przyszły poniedziałek dopiero zebranie a co do wydatków to juz sporo poszło a pewnie to jeszcze nie koniec Donkat pozdrawiam miłej pracy ja tez juz wróciłam i nie wiem za co sie zabrać ale juz jestem po śniadaniu więc na mnie juz pora by zabrać sie za prace a nie narzekać
A zapomniałam Wam napisać na jaki genialny pomysł wczoraj wpadło moje dziecko postanowiła zrobić sobie grzywkę dziś zaraz jak ją odbiore idziemy do znajomej fryzjerki coś z tym zrobić ale zapewne i tak będzie wyglądała jak idź stąd nie wracaj
Anecia jakie tam idź stad i nie wracaj to moze nowy trend być niedługo ;-) Typowa kobieta chciała coś zmienić w swoim wyglądzie :-) Tak sobie żartuje najważniejsze ze oczy i buzia cała Donkat młody chodzi do zerówki w szkole dzisiaj pierwszy raz został w świetlicy ciekawe czy mu sie podobało bo samą szkołą to jest zachwycony tylko cichosza żeby nie zapeszyć;-)