reklama

Wrześniówkowe mamy

Zmiany mamy od 8-20, wtedy ja zaprowadzam mlodego,a babcia Gabrysia odbiera, a druga zmiana od 20-8 i wtedy moja mama przyjezdza na noc, szykuje mlodego do przedszkola, ja szybko lece zeby isc razem z nimi i odbieram go. Nocki sa ciezkie nie powiem,ze nie,bo nie ma rchu i chce sie spac. Mamy rozne zadania na nockach wiec troche zleci. No i duzo daje ta 2 osoba na zmianie, jest z kim pogadac.

reklama
No właśnie najważniejsze, że nie jesteś sama;-) czyli chyba jesteś zadowolona z nowego zajęcia?
Machnęłam okno w kuchni i biore się za duży pokój;-) mam nadzieję, ze już nie będzie padać:baffled:

kobietki, znające się na rolkach, njbardziej chyba Monia;-), proszę o pomoc. czy ważne jest, zeby rolki były drogie? chciałabym kupić Julitce, tylko nie wiem, jak jej sie to spodoba, czy warto inwestowac spore pieniądze. Na co zwracać uwagę kupując?

kobietki, znające się na rolkach, njbardziej chyba Monia;-), proszę o pomoc. czy ważne jest, zeby rolki były drogie? chciałabym kupić Julitce, tylko nie wiem, jak jej sie to spodoba, czy warto inwestowac spore pieniądze. Na co zwracać uwagę kupując?

trzeba zwrócić uwagę na sztywność w kostce i na kółka kałczukowe

Witam,
Ja wóciłam właśnie z kolejnej rozmowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie liczę na nic ale kolejne doświadczenie w rozmowac zdobyłam........... niedługo otworzę własną firmę: profesjonalny doradca rozmów kwalifikacyjnych hihihihi;-)

Aguś, a ja ostatnio myślałam, zebyś poszła do doradcy zawodowego, u nas sa takie porady w UP, bezpłatnie. Zobaczyłabys jakie błędy popełniasz na rozmowach, dowiedziałabyć się co należy robić, jak pisać CV. To sa sprawy, ktore niby wiemy, ale sie okazuje, że jest inaczej. Mnie duzo dały takie zajecia w trakcie tych moich szkoleń.

Aguś, a ja ostatnio myślałam, zebyś poszła do doradcy zawodowego, u nas sa takie porady w UP, bezpłatnie. Zobaczyłabys jakie błędy popełniasz na rozmowach, dowiedziałabyć się co należy robić, jak pisać CV. To sa sprawy, ktore niby wiemy, ale sie okazuje, że jest inaczej. Mnie duzo dały takie zajecia w trakcie tych moich szkoleń.

mi chodziło, że ja będę takich porad udzielała:sorry2:, bo tyle już tych rozmów miałam że nic mnie już nie zaskoczy

U nas pogoda się robi, Majuśka ma dziś do 15;20 i od razu jedziemy na tańce, młody stwierdził, że nie chce nigdzie na zajęcia dodatkowe chodzić

Witam

ale zimne wieczory i poranki-bbbrrr!!!

wstalam znowu połamana, tym razem kark i łopatka....

Aguś, ale ja myślałam o tym, zebyś Ty skorzystała z porady profesjonalisty.

Wczoraj się poświęciłam i posprzatałam kotłownię, ufff kurz miałam wszędzie!!!

Witam sie i ja wreszcie w słoneczny poranek:-) wczoraj jednak dzielnie zajęłam się oknami i wszystkie już lśnią;-) jutro chyba wybiore sie z mamuśką na grzyby:-)

Witam 3 raz pisze tego posta mam nadzieje ze wkoncu mi sie go uda zapisac
Donus pytalas o rolki no wiec mynw tym roku kupowalismy Oli nastepne i placilismy ok 140zl i to nie zadne firmowe. Wazne zeby byly regulowane bo Julitce noga rosnie,but aby nie bylnz ta skarpeta wyciagana inplastikowa skorupa,dobrze by bylo jak by byla aluminowa ploza aczkolwiek my mamy plastikowa, kółka to juz chyba standard ze sa kauczukowe,dobre łożyska Mati ma 5 a Ola juz 7 a i nie kupój tych co kolka sie robi tak jak wrotki:no:
Justyna super ze udalo ci sie wyrwac do pracy wazne zeby teraz tobie sie tam podobalo
My dzis znow idziemy dentysty i wiem juz ze bedzie placz i kopanie nogami buuuu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry