Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anetka, bilans sześciolatka się robi????? kurcze, my nie byłyśmy
Czy u Waszych maluchów;-) była juz zębowa wróżka........ tzn u kogos nowego, bo u Maćka Majandry to pamiętam że tak.
Adasiowi rusza się jedynka na dole i nie może się doczekać kiedy wypadnie, oby nie w tym miesiącu, bo wróżka zbankrutowała w październiku
![]()
przy okazji obstawiła Omara że nie położył ząbka pod poduszką, że nie myje ząbków regularnie i że ząbek nie był cały, ale na zachętę zostawiła 10 zł 
Tak, mam kartę i poprzednio (było 15%) kupiłam byty dla Omara i zastanawiałam się nad zakupem dla Aśki. Teraz to już chyba jej kupięMam nadzieję, że uda mi się kupić Julitce kozaczki w dobrej cenie w CCC, bo do niedzieli dla klubowiczów jest zniżka 20% (Iza, chyba Ty masz kartę).

Fajnei się bawią i chociaż już dzisiaj nie mam najmniejszej ochoty na wyjście to idę bo najbliższa okazja na takie spotkanie dopiero za rok.

ma 2 plomby i prawde mówiąc w naszym otoczeniu chyba nie ma sześciolatka, który nie miałby już kilku plomb
no przepraszam znam jednego, ale to wina zaniedbania ze strony rodziców bo moim zdaniem jemu już nie tylko plomby są potrzebny