reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
U nas typowo jesiennie:baffled:
U nas było choróbsko u wszystkich, na szczęście az takie nie wielkie bo lekarza nie odwiedzalismy, ale już dochodzimy do siebie i młody poszedł już wczoraj do przedszkola.
U nas bez zmian............... za tydzeiń moi rodzice juz będa w Egipcie wyprzewać gnaty......... 2 tygodnie:szok:.......... alez im zazdroszcze:zawstydzona/y: no ale należy im się:tak:
Pozdrawiam wszystkich

reklama
Witam
Agulka pozazdroscic rodzicom ale tak jak piszesz nalezy im ssie:-)
Donus wybralas rolki?jesli tak to pochwal sie jakie?
U nas dobrze. Ola dzis jechala z klasa na teatrzyk. Mati ostatnio niechetnie chodzi do przedszkola mowi ze tam nudno jest...
Kolezanka nadal lezy w szpitalu....juz 2 tydzien i nie zapowiada sie zeby ja puscili bo nadal krwawi. A w domu ma jeszcze 2corki wiec wiadomo ze chciala by juz byc w domu ....

Donuś Ty kiedyś kupowalas tą myjke z karchera do okien i co sprawdzila sie warto kupic? Bo ja sie na nia napalilam i zastanawiam sie czy nie zakupic hmmm

Witam kobietki!

wpadłam zobaczyć co u Was. zagoniona w pracy ostatnio byłam, ale od pon. raczej będę miała wolne, bo Julitka ma rekolekcje.

Monia, ta myjka fajna jest, ale ja bym nie dała 200zł (gdzies tyle chyba kosztuje), gdybym miała kupic. Pomaga o tyle, że n ie trzeba się ręką namachać przy wycieraniu szyb, ale należy dobrze rozmiękczyc brud, a zwłaszcza jakieś kupy czy plamy, zeby zeszły przed ściągnięciem.

Miłego weekendu kobietki!!

Witam się w słoneczną niedzielę:-) szkoda, że z pracy:crazy: chciałam się pochwalić, ze Tuska wczoraj opanowała nareszcie umiejętność jazdy na dwóch kółkach:-)
Donuś pytałas jak tam u mojej siostry podsumują to tylko jednym zdaniem wszystko wróciło do ich tzw "normy":sorry2:

Hejka!

Mieliśmy moją siostrę na weekend. Juz pojechała, a ja właśnie dałam an tablice ogłoszenie sprzedaży niuni małego rowerka, bo w sobotę udało nam sie kupić juz na kołach "20". Niuńka szaleje z radości non stop jeździ, aż ja trudno dogonić.

Anetka, no to super, że Natalka już sie stała w pełni mobilna.

Mam w planach mnóstwo załatwien i porządków an te 3dni i juz się boję, że nie podołam!!!

Witam
ja dziś pierszwszy spokojny dzień mam od niepamiętam kiedy i az tak dziwnie.......za to weekend bede miala pracowity bo w sobote robię urodziny Oli dla kolezanek przyjdzie ich 6 plus 2 moich a w niedziele dla rodziny;-)wiec bedzie roboty oj bedzie......
za oknem pięknie słonecznie i ma byc dziś cieplutko :-)

O Monia to faktycznie będziesz miała co robic:tak: ja jutro z młodą wybieram sie na urodziny do fikolandii i następne mamy za tydzień w sobotę, mam nadzieję, ze potem już będzie trochę spokoju:tak: u nas też piękne słoneczko w taka pogodę aż chce się zyć:-)

reklama
Witam z kawką w słoneczny ale zimny dzień.
Młodego mam znów w dmu, ledwo go wyleczyłam domowymi spospbami a tu znów ........... wrrrrrrrrr dziś do kataru, kaszlu doszedł ból ucha.......... no bo w końcu młodemu dogrzało w sobotę jak robilismy ognisko i latał na boso wrrrrrrrrrrrrrrr więc się doprawił..........

Donuś mu tez wystawilismy rowerek na sprzedaz bo chcieliśmy większy, ale po rozmowach doszlismy do wnisoku że nic na siłę jeśli cos się trafi ślepym fartem to wexmiemy a jak nie to ten dobije w tym roku ( choc jest mały:baffled:) a za rok młody weźmie Mai 24 calowy a młodej kupimy większy.

Do góry