reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj pisze jeszcze raz bo wcieło mi wpis:baffled:
Donuś słodka ta psina :tak:Julitka pewnie w 7 niebie:-)
Aneta no to skubany M niezły ma sposób na wywinięcie się od roboty:-D
my wczoraj mieliśmy super aktywną niedzielę:-)najpierw byliśmy na rolkach a później na rowerach a na zakończenie dnia zrobiliśmy grilla:-)oj takie niedziele to ja bym mogła miec codziennie:-D

reklama
Witam się o poranku z pracy:-) jeszcze bez kawki, ale zaraz to nadrobię;-) wczoraj była cudna pogoda normalnie lato:-) wybraliśmy się do Kudowy na lody i na spacer po parku całą familią;-) począwszy od babć, przez nas i moją siostra a skończywszy na Nati i Szymku;-) dzieciaki się wyszalały bo oczywiście Nati z rowerem a Szymko z hulajnogą, plac zabaw zaliczony no i cały park, a na końcu zaliczyliśmy przepyszne lody u mojego M kuzyna, bo otworzył super lodziarnie:-)
Donuś psiak przesłodki:-) a jak Psotka zareagowała? czy ja coś przeoczyłam, bo dalej ją macie prawda?:dry:
Monia fajowa taka niedziela:-)

Witam kobietki!

widzę, że pełne energii i zadowolone zaczynacie kolejny tydzień:-)
Nam niedziela też miło minęła, bo byliśmy u brata.

Psotka jest, a jakże. Dzięki niej Dżipsi sie szybko zadomowił, nie skomli, nie piszczy. Ma towarzystwo, więc jest zadowolony. Psotka na początku była w lekkim szoku, ale szybko zaakceptowała nowego towarzysza. Tylko czasami się wkurza jak maluch jej siada na ogonie:-D:rofl2:

Julitka zachwycona psiakiem. Opiekuje się nim, martwi, że tęskni, jak nas nie ma. Szczebioce do niego słodziutko. Ja wczoraj wieczorem do niej mówię: córcia, szczęśliwa jestem, że Was mam( Julitkę i P.) a na to Julitka: mama, a ja jestem bardzo szczęśliwa, że mi kupiłaś Dżipsiego :)))

Macie jakieś plany na majówki? Prognozy poogdy takie sobie. Jak będzie w sobotę ładnie, to skoczymy do Farmy iluzji. Dni robocze są dla nas bardzo pracujące

No to super że Psotka taka ugodowa;-) co do wekendu majowego to na pewno chcemy pojechać do Książa na święto kwiatów:tak: wszystko zależy od pogody;-) w piatek pracuję, a w sobotę mam prezentację ze świeczuszek. Zresztą się zobaczy jaka będzie pogoda, bo z tego co ostatnio obserwuję to na jednym programie pokazują co innego, a na drugim jeszcze co innego, na necie też zupełnie inne prognozy:angry: jak pogoda dopisze to pewnie jakiegos grilka zorganizujemy na działce;-)

No w końcu forum ożyło:crazy:

U nas tez pieknie było ale w sobote wczoraj już gorzej, w kurtach chodzilismy.
Donuś psiak super, jak ja uwielbiam takie szczeniaczki
Aneta, Monia fajowe mieliście niedzile
Co do długiego weekendu to na pewno rodzice przyjeżdzają, kupiłam w Lidlu nowego grilla więc trzeba go wypróbować;-), jednego dnia jedzimy z J do Poznania do Ikei.......... kurde czemu tak ona jest daleko......... chcemy kupić młodemu meble do pokoju "ucznia";-) ale jak patrrzę w necie to tych elementów nie ma już na stanie jakie bym chciała............. no ale zobaczymy, przynajmniej zrobimy sobie małżeński wypad........... dawno nigdzie sami nie bylismy.

Dałam ogłoszenie do lokalnej że poszukuję faceta do cięcia drzewa, bo mamy kilka klocków o długości ponad 2 metry a o średnicy conajmniej 1m.......... nasza piła nie daje rady bo za mała.......... byli już 3 gości.............. ZREZEGNOWALI............. wrrrrrrrrrrrrrrrrr. godzine temu był lepek , zakasał rękawy i do dzieła, po prawie godzinie uciął jeden krążek.......... zrezygnował:baffled::baffled: ................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. czekamy na następnych:crazy:

Aguś to życzę powodzenia w dalszym poszukiwaniu rębacza:-D ja to bym chciała do tego Książa właśnie w niedzielę pojechać bo przynajmniej sklepy pootwierana więc bym galerię w Wałbrzychu zaliczyła;-)

U nas dziś brzydko, pochmurno i chłodnawo a w pracy mróz. Żyje nadzieją, że na basenie się naparuję...

Aguś, skad takiego olbrzyma macie? A może znajdź namiar na firmę, która np. wycina pobocza drzew, czy uprzata miasto, oni maja profesjonlane sprzęty.

Ja mam ambitny plan wziąć się w czwartek za tapetowanie wiatrołapu -proszę o trzymanie kciuków:-).

Chciałam popryskać w malinach od trawy, ale ciagle ciapie coś z nieba...

Donuś te drzewa są przydrożne.......... firma od której kupiliśmy je nie ma czasu by je pociąć.............. na szczęście przyjechało jeszcze dwóch po obiedzie i POCIĘLI:tak::-) a teraz J sie odchudza tzn rąbie:-D

Donuś własnie kilka dni temu zastanawiałam się czy już sama potapetowałaś, dośc długo zbierałas sie do tego "czynu";-) ale dasz radę:tak:

reklama
Witam,

słonko nieśmiało się przebija przez chmury...

Dziś mam zebranie w szkole, bedzie też pedagog, odnośnie gotowości szkolnej.
Potem dentystka. I znowu całe popołudnie zajęte.

Anetka, już się babci znudziło u mamy?

Aguś, tak, ja juz dojrzałam, a zeszło mi, bo czekałam na odpowiednią pogodę. P. jeszcze nie jest psychicznie gotowy . Mam zamiar sama się wziąć, a jego ewentualnie prosić jak nie dam rady.

Do góry