Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja gdyby nie tabsy na alergię to bym nie wyrobiła z nosem, oczami, drapaniem w gardle
Nigdy alergii nie miałam, ale wiadomo, że ją można mieć w każdym wieku, a na co dokładnie jestem uczulona to tez nie wiem, bo nie robiłam sobie żadnych testów.
Z Mają byłam wczoraj u okulisty i ma zalecenie: OKULARY NA STAŁE ......... ma na każde oko -0.75 , ponoć to może być związane ze szybkim wzrostem i rozwojem młodej........... ja pamiętam też miałam okulary własnie przy 4 klasie a potem już nie musiałam nosić i dobrze widziałam i tak jest do dziś![]()
Donuś my tez mielismy zebranie w tym czasie co Wy i też jestem dumna z mojego synaBuziaki dla Julitki

musze dokładniej sie dopytać.

Donuś fajnie Wam ten wiatrołap wyszedł, tapeta ciemna więc brudu nie będzie widać;-)
o tak fajnie fajnie
Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co??????????????????????musze dokładniej sie dopytać.
u nas narazie cisza ale wydaje mi sie że jak OLa końćzyła to zbierali ale nie tak dużo coś ok 20zł na to i na to
Adaś na początku czerwca jedzie na wycieczke do Koszalina do fabryki pluszaków, a Maja do Gdańska ( fokarium, zoo, stadion) no i zgłosiłam się do Mai jako opiekun i jadę na wycieczkę
ale extra słyszałąm że w Zoo w Gdańsku jest super
Hello jak u Was?????????
dokańczam pic kawkę i dzieci trzeba budzic . Za oknem zimno ,ciemno i ponuro .Wieczorem i w nocy padało -brzydko jest
i chyba też dlatego taki humor jakiś mam nie taki...
ostatnio mi czas jakos strasznie szybko leci. W wekend majowy pogrilowaliśmy i bylismy w Książu (zdjęcia na odpowiednim wątku;-)) a potem pojechaliśmy na obiadek do Zagórza o tu Restauracja Fregata Zagórze Śląskie jakby któraś z Was była w tych okolicach to polecam to miejsce
po wekendzie zabrałam się za porządki w szafach. Pochowałam zimowe ubrania a wyciagnęłam już letnie:-) i tej wersji będę się już trzymać nie chcę słyszeć o zimnicy
:-);-)
więc i nie ma się czym chwalić
pytałas o te wyprzedaże to były tylko w jednym sklepie takie obnizki ale zabij mnie jak on się nazywał
pierwszy raz sie spotkałam z tym sklepem, ale już wiem, ze jak tylko będę w Nysie to napewno będzie mój numer jeden na liście do odwiedzenia