reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka
u nas wkońcu pogoda się robi wczar już nie padało;-):-)weekend nam minął pod znakiem rodziców:-Dtzn. w sobotę byli u nas teście a w niedziele my byliśmy u mojej mamy;-)
jejciu za 3 tyg. od Oli komunię mamy stresa już mam.....chciała bym aby juz było po .....
Agulka fajnie że pogoda wam dopisała i wszystko poszło ok:-)
no i co z tym wieczorku przy winie kiedy umawiamy się na pogaduchy????

reklama
Witam kobietki!!!

Słonko, ciepło a Was z forum wywiało!

Ale miło na dworze, aż chce się żyć!

Aguś, zadowoleni z mebli?

Monia, to Wy macie w tym roku komunię? Nie chwaliłaś sie nic...

Mysle o zapisaniu Julitki w tym roku na półkolonie w wakacje.

Musiałam kupić Julitce "szybkie" buty na piątkowe biegi:-)

Pojawiły mi się przy profilu jakieś zdobycze. Wy też macie?

witam
oj piękna pogoda piękna:-):-):-)
tak Donuś mamy w tym roku komunię Oli im bliżej to bardziej sie stresuje chciała bym aby już było po:cool:
no własnie widziałam te zdobycze u Ciebie :cool2:ja ich nie mam:no:

Hejka]
Donus nie wiem czy jestesmy zadowoleni, bo leżą w gościnnym w paczkach:-D czekają na przypływ gotówki by farby i tapete kupić:tak:, bo na razie skubiemy na kostkę za domem.......... w sklepie je widziałam, macałam i mi sie podobały:tak: młody nie może doczekac się remontu w swoim pokoju, do rozpoczęcie nauki zdazymy;-)

Ja tez ma zdobycze, o co kaman?

Donus te połklonie to pewnie ze szkoły?

witam w kolejny piękny dzięń:-):-):-)
ja już z kawką ładuje akumulatory na cały dzień;-)dziś idę na konsultacje i do przedzkola i do szkoły.
Aaaaa nie chwaliłam się Mateusz umie czytac i najważniejsze że czyta ze zrozumieniem:happy2::happy2::happy2:
dziewczyny meldujcie się !!!! nie będę wymieniac imionami bo za dużo by tego było ale każda niech czuje się przywołana;-)

Hejka!

Oj, ciepło dziś od rana, ciepło!!! Jutro ma być jeszcze upalniej, a my mamy te biegi. Na szczęście zaczynaja sie o 15.00, więc nie w samo południe.

Aguś, te półkolonie nie ze szkoły, tylko płatne. Chyba zdecydujemy się na te organiozwane w Muzeum Wsi Radomskiej Marakasy.
Kochana, wstawiaj wodę na kawę, bo P. teraz jest w Szczecinku na yl. Wypoczynkowej;-). Czyz to nie jest niesprawiedliwe, ze on tak często tam bywa sam???

Monia, stres jest zrozumiały przed komunia, ale pewnie wszsytko będzie jak trzeba.
Gratulacje dla Matiego! Radość rozpiera, jak dziecko się nauczy czytać, prawda?

Anetka, hop. hop!

Hejka!

Oj, ciepło dziś od rana, ciepło!!! Jutro ma być jeszcze upalniej, a my mamy te biegi. Na szczęście zaczynaja sie o 15.00, więc nie w samo południe.

Aguś, te półkolonie nie ze szkoły, tylko płatne. Chyba zdecydujemy się na te organiozwane w Muzeum Wsi Radomskiej Marakasy.
Kochana, wstawiaj wodę na kawę, bo P. teraz jest w Szczecinku na yl. Wypoczynkowej;-). Czyz to nie jest niesprawiedliwe, ze on tak często tam bywa sam???

Monia, stres jest zrozumiały przed komunia, ale pewnie wszsytko będzie jak trzeba.
Gratulacje dla Matiego! Radość rozpiera, jak dziecko się nauczy czytać, prawda?

Anetka, hop. hop!
oj tak radosc rozpiera:-)wczoraj byłam na rozmowie z wychowawcą i pani powiedziała że Mati bez problemu poradzi sobie w szkole że ż matmy jest super szybko wszystko przelicza a z polskiego też dobrze powinno być jedyne co jest nie tak no to niestety nadal wymowa:sorry:

Donuś powodzenia dla Julitki na biegach oby jak najlepiej jej poszło:-)

pięknej pogody ciąg dalszy SUPER:-):-):-):-)

no własnie gdzie Aneta?????????????????hop hop Aneta gdzie jestes??????????????????

reklama
Witam kobietki!!

Ale lato nam sie zrobiło! Chociaz teraz u nas dziwnie chłodno i ciemno.

Chwalę się: Julitka zajęłą Imiejsce w biegach wsród dziewczynek z zerówek!!!!!! Ależ była zachwycona! Pierwszy w życiu medal i to złoty, pierwszy puchar!!! Pierwszy raz na podium!! Ledwie zasnęła po tych wrażeniach!!!!!

W sobotę miałam 2 koleżanki Julitki. Nic nowego. Ładnie się bawiły. Najlepszą frajdę im zrobiłam organizując kąpiel w metalowej balii, bo basenu nowego nie mamy:-D:-D

Byliśmy na weekend u mojej siostry. Pomoglismy w końcowej fazie przeprowadzki, bo swoje mieszkanie sprzedała, jeszcze nie znalazła nowego, więc mieszka tymczasowo w wolnym mieszkaniu wujka.

Co u Was?

Do góry