reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ufff Małgosia stwierdziła że spoko że odrosną ....
obciąc nie trzeba będzie bo to aż tragicznie nie wygląda z jednej strony ma troszkę skrócone .....

Witam
u nas ciąg dalszy pochmurnej pogody i tylko 10 stopni a Mateusz jechał dziś na wycieczkę do zagrody żubrów .Za to Olę mam dziś w domu bo nie mają dziś lekcji bo mają od 16-19 w szkole festyn rodzinny z okazji dnia dziecka.
Jutro czekają nas znów zakupy muszę kupic sobie buty ,Darkowi i Mateuszowi i jeszcze różne dodatki które będą potrzebne.
Jej już tylko tydzień został do komunii stres jest coraz większy,Miałam na przyszłą sobotę zamówioną fryzjerkę żeby się obciąc i zafarbowac ale chyba bede musiała zrobic to prędzej bo w sobotę dzieci mają spowiedź,jeszcze wianuszek trzeba odebrac no i inne sprawy organizacyjne i nie wyrobiła bym się pewnie....
w niedziele na dzień dziecka wybieramy sie do kina Ola na ulubioną Violettę a Mati jeszcze nie wiem choc coś czuję że pewnie też wyląduje na tym co Ola:sorry:
zbierają wasi chłopcy karty z piłkarzami? u nas ostatnio na to moda i Mateusz co nigdy się tym za bardzo nie interesował też teraz zbiera karty....

Witam się wreszcie i ja:-) urlop mi leci jak szalony. Muszę się pochwalić że wymalowałam samodzielnie u mamy kuchnie i mało tego nawet gładź nad zlewem położyłam bo tam ściana się obsypała:-) mama szczęśliwa, a ja z siebie bardzo dumna:tak: wreszcie się u nas przejaśnia, byłam na działce nazbierałam sporo truskawek ale jest tak mokro, że nie da rady nic robić a wszystko zarośnięte na maksa:wściekła/y: a i odnowił mi się ten francowaty gruczoł barto cos tam co miałam prawie 5 lat temu:wściekła/y: więc czeka mnie 2 tygodnie antybiotyku:wściekła/y:
Donuś jeszcze raz gratki dla Julitki za wyścig:-)
Monia dzięki kochana za sms-ka:-) nie złośc się na Matiego przecież chciał pomóc;-):-D najważniejsze, ze mam Zosi się nie złościła:tak: komunią się nie stresuje na pewno wszystko się uda:tak:

Witam
Aneta oj możesz byc z siebie dumna bo ja pomalowac bym pomalowała ale gładzi położyc to nie:no:

wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka która jest w ciąży (ta co jej córka chodzi razem z OLą do klasy a my chodziłyśmy razem do liceum i pochodzimy z tej samej miejscowości a obie wylądowałyśmy w Świerklanach) znów leży w szpitalu tzn teraz w klinice odeszły jej wody a to dopiero chyba 23 tydzień ciąży;( dawali jej sterydy na rozwój płuc u dzidziusia cały czas jest pod kontrolą.Dzidzia na pewno bedzie wcześniakiem ale lepiej żeby jeszcze jak najdłużej pozostał w brzuszku....:-(

Witam i ja.
Mielismy bardzo intensywny weekend i przed weekend.
Kopara wykonała swoją robotę, rozkopane podwórko mamy no ale juz krawężniki chłopacy kładli , ziemi nasypali, teraz czekamy na kostkę i do układania.
Z mamą pomalowałysmy pokój i czesciowo poskładałam meble, wczoraj jeszcze z J kończylismy. Adas już spał u siebie, bardzo się cieszył i co chwilkę nas "kochał" i dziękował. Rano wstał i mówi: no to nie był sen, mam naprawdę piekny pokój" :-D serce nam się raduje że młody zadowolony:tak:

Aneta u Was mokro a u nas straszna susza, codzinnie musze podlewać bo inaczej sahara i wszystko uschnie:wściekła/y: Dziś rano dojrzały 3 truskawki, ale juz Luna sie nimi poczęstowała, więc jeszcze naszych nie próbowalismy, mam ich malutko ale to zawsze radośc jeśli ze swojego krzaczka:tak:
Co do wycieczki młodego do Fabryki Zabawek to zacytuję Adasia: NUDNO BYŁO I TO BARDZO, TYLKO OGLĄDALIŚMY I CHODZILIŚMY , NIC NIE MOŻNA BYŁO DOTKNĄĆ. :-D
Gratki Aneta za wykonaną robotę u mamy:tak:

Monia kciuki za koleżankę

Aguś super, ze Adaś zachwycony pokojem jakieś zdjecia będą?;-) ja w sobotę sie z mamą zabrałam za działkę i większość chwaściorów wytępiłyśmy:tak: a wieczorem byliśmy na koncercie Perfectu młoda szalała i już nie może się doczekac kiedy znowu ją na jakiś koncert zabierzemy;-)

Aneta sa już:tak: a koncertu zazdroszczę, bo u nas w pierwszy tydzień wakacji będzie szał discopolo a o normalnych zespołach nic nie słychać:wściekła/y:

reklama
To lecę na wątek zdjęciowy:-) co do koncertów to podobno pod koniec czerwca ma byc u nas oddział zamkniety ale oficjalnie jeszcze nic nie wiadomo:sorry2:

Do góry