reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donuś gratulacje dla Julitki!!!!! wyobrażam sobie jaka to radośc a Ty pewnie dumna z córci:-)

u nas wszystko ok wczoraj pojeździliśmy na rowerach malutko km zrobiliśmy bo tylko 12 ale mieliśmy ograniczony czas bo na 16 mieliśmy msze przy kapliczce. Dziś mam wolne od Zosi bo tatuś i brat chorzy a Zosia też ostatnio juz jakos kaszlała....
intensywne popołudnie mnie czeka po przedszkolu jedziemy do mojej mamy później Mati ma trening a po treningu do teściowej;-)

reklama
Witam
przeszła wczoraj u nas wielka burza ale naszczęście bez wiatru i strat.....dzis juz pochmurno...
jakiś rumień u nas panuje 2 tygodnie temu Ola miała a teraz od soboty/niedzieli Mateusz chodzi z czerwonymi policzkami:sorry2:koleżanka mówiła że u nich w przedszkolu też to panuje....
a tak wogóle to gdzie wy sie wszystkie podziewacie ???

Witam.
Wczoraj wystepy u Adasia i u Mai z tańców sie udały:tak: oj dumna jestem z moich artystów ( Adas był rybakiem;-))

Donus gratki dla Julitki................ wielkie gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiii a P mógł na kawke pasć:sorry2:

U nas też dzis pochmurno i deszczowo.
Od soboty biore sie za pokój Adasia, bo nie może dłużej mieszkać z wszystkimi zabawkami, ksiązkami itp na podłodze:sorry2: w czwartek sprzedałam jego meble:tak:
Monia u nas tez ten rumień panuje, na szczęście Adas miał go niecałe 2 dni, Maje nie złapało

Aneta heloooooooooooooooooooooooooo

Witam kobietki!!

dziękuję za gratulacje w imieniu Julitki. Jka byscie chciały popatrzec na Julitke w akcji to tu na FB sa zdjęcia https://www.facebook.com/photo.php?...564.1073741833.172355036259039&type=1&theater

U nas dziś słonecznie od rana i cieplutko, ale zapowiadaja burze i czuję je w kosciach, bo spać mi się chce.

Wczoraj opryskałam rośliny od mszycy, bo juz sie na dobre zadomowiła na naszej działce. :dry:

U nas rumienia na razie nie ma.

Aguś
, gratulacje dla twoich artystów. a na zdjęcia nowego pokju czekamy :)

WItam z poranną kawką
wczoraj mieliśmy na ulicy przygodę z psem....od rana albo od nocy koło auta sąsiadki siedział sobie pies hasky upatrzał se to auto i nie chcial sie z tamtąd ruszyc tzn wybierał sie na krótkie spacery koło jej domu,naszego i jeszcze innych sąsiadów po czym wracał koło auta....niczego i nikogo się nie bał.Sąiadka juz ok południa zadzwoniła na gminę bo strach było bo tą ulicą wracają dzieci ze szkoły,ludzie z pracy a podobno na sąsiadkę warczał i szczekał jak przez płot się zbliżyła. Przysłali chyca na psa...ten go podszedł dał mu jakies chrupki do jedzenia i chciał go złapac i w tym momencie pies go zaatakował i pogryzł....ugryzł go w twarz i rękę jak później przyjechał ze szpitala to okazało sie ze ma 10 szwów a najlepsze że potrzebował surowicy a w szpitalu brak.....no ok później byłi jeszcze z komunalki,wójt a pies dalej sobie był wkońcu ktos z tych wyższych zadzwonił po policję i przyechali (a jak sąsiadka dzwoniła to jej powiedzieli że oni takim czymś się nie zajmują) na policjantów też wyskoczył ich postraszył.....no ale koniec końców psa zastrzelili.....dla policjanta to był szok mówił że pierszy raz strzelał do czegoś żywego że wcale łatwo nie było.....tych włascicieli tego psa co się go pozbyli to bym chyba udusiła.............

Agulka gratki dla twoich artystów
Donuś super zdjecia z tego biegu. Jaką odległośc mieli do pokonania?
Aneta hop hop gdzie się podzewasz??????????????????????????????????????????????????????odezwij się!!!!!

pisałam smsa do Anety bo juz sie martwiłam,,,, u niej wszystko ok robi remont u mamy i stąd brak czasu.Pozdrawia wszystkie dziewczyny:-)

Witam kobietki!

Polało u nas, ochłodziło się, ale na szczęście było spokojnie. Chociaz w pracy nie działał net, spalił się skaner...

Mam jakiegos powera ostatnio. ciągle cos robię w domu i na podwórku. Wczoraj nawet skałam z Julitką w klasy (chłopa):-D

Monia, ale mieliście wczoraj sensację! a pogryzionemu facetowi współczuję:szok:

Witam z kawką
dziewczyny gdzie wy się wszystkie podziewacie ostatnio to tylko chyba we 2 z Donuś piszemy no jeszcze Agulka coś napisze a nas przecież tu jest dużo wiecej nie bądźcie takie i napiszcie kilka słów co u Was.....
Donuś jak masz takiego powera to przyjedź do mnie cały dom mi wysprzątac i okna umyc bo czeka mnie to teraz .....a jakos lenia mam
no i pogoda sie popsuła pochmurno ,deszczowo brrrrr ja chcę spowrotem słoneczko ,ciepełko

Monia, piszę więc dalej wytrwale, może któraś się zlituje i dołączy...
Co do powera to juz odszedł. Wczoraj juz byłam klapnięta, ale tak mam przed @, najpierw burza siły a potem spadek formy. W dodatku gardło mnie drapie i ogólnie najchetniej bym poleżała cały dzień w domu.
Zimno u nas, szaro, mokro!

mamy mieć jakieś szkolenie o 13.00, oj, nie cche mi się.
Powinnam dziś jechać z Dżipsim do weterynarza, ale chyba sobie odpuszcze wiezienie go w samochodzie w taką pogodę.
Wyczaiłam, że na Allegro obroże przeciwkleszczowe są o ok. 30zł tansze, niz u weterynarza. I to firmy Bayer.

Nakupiłam worków próżniowych, bo już mam dość ścisku w szafach! Nie mieścimy sięęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, nie stresuj się sprzątaniem przed komunią, kto bedzie patrzył po kątach? W talerze się goście zapatrzą:-D:-D

Co u Was babeczki???

reklama
290520141822.jpg takie pomysły to chyba ma tylko Mati :wściekła/y:zaplątał się Zosi lizak do włosów do kucyka wiec Mati pomógł jej go odczepic nożyczkami:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Załączniki

• 290520141822.jpg
    290520141822.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 29
Do góry