reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam
i ja się piszę na pogaduszki przy winie tylko gdzie i kiedy ;-)?
pogoda u nas okrutna od rana pada:-(Olę d poniedziałku mam w domciu b dostałą jakiejś wysypki obawialam się ze to szkarlatyna albo różyczka ale na szczęście nie lekarz stwierdził że to jakaś wysypka wirusowa i sama zniknie ,leków żadnych nie podawac ale tydzień od szkoły wolne.;-)

Hej!

zła dziś jestem od rana, taki los kobiety;-)

mnie pogaduszki pasują dziś i jutro, bo w piatek mam kawke z dziewczynami.

Nie mam weny do pisania co u nas. Czekam, aż mnie najdzie:-D

Witam.
Ja już widzę wakacje:-D:tak::-)......... bo już pokój zarezerwowałam w Dźwirzynie 1,5km od pobytu Mai........... by nie było, że na plazy się spotkamy;-) ja będę z młodym od środy a J dojedzie albo w czwartek albo w piątek, a Maja dojdzie w sobotę:tak:
Ja bym chętnie jeszcze wyskoczyła na kilka dni w góry ale u J ciężko z urlopem, w końcu od tego roku dopiero pracuje.

Monia dobrze że Oli przeszło.......... ale co to mogło być?:baffled:

Wczoraj mieliśmy próbę rocznicową a w niedzielę jest rocznica.......... mam nadzieję że pogoda dopisze bo mam zamiar kupić 5kg kiełbachy i nakarmić nić gości przy ognisku:baffled: Jakiś torcik zrobię i będzie git;-)

Dzień Matki tez jest bardzo napięty, bo w przedszkolu jest dzień mamy i taty w jednym a o 18tej Maja z tańców ma premierę nowych układów tez okazji tego dnia. Na szczęście do mamy nie musze jechać, bo w niedzilę , dzień prędzej, jest obiadek i kawusia u mamusi:-D

............. przed chwilką dzwonili ze sklepu, że meble dla młodego już przyszły, ale poprosiłam by przetrzymali do poniedziałku, bo nie chcę tych pakunków trzymać gdy będzą gości..................... a może nie bedzie ich tak duzo, bo maja dac znać, oczywiście ze strony J, bo tam zawsze jest problem:baffled:

Ciągle pada......................... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu żyć się odechciewa:wściekła/y: no rozgrzanie nastawiłam rosół;-)

Hajka
To u nas wczoraj i dziś słonecznie tylko wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Miłego weekendu, ja mam nadzieję, że padać w niedziele nie będzie

reklama
Do góry