reklama
Teraz to już chyba dobry wieczór powinnam powiedzieć co nie?
;-)
ale lepiej późno niż wcale;-) melduje się że żyję i wszystko u nas ok. W pracy straszny młyn, teraz Marta na urlopie więc pracuje dzień na dzień i czasu brak na kompa
byle do urlopu:-)

luandzia1
Entuzjast(k)a
Jutro Zuzia jedzie na kolonię ,a ja do WA-wy bo w środę mam egzamin trzymajcie kciuki .
Witam się i ja:-) dzisiaj trochę spokojniej w pracy więc może nadrobię zaległości papierkowe;-) pozmieniały nam sie plany urlopowe bo mój M jednak zdecydował, ze chce zostać z nami nad morzem z czego bardzo się cieszę:-) także jedziemy od17.08 do Trzęsacza:-)
Luandzia kciukasy masz jutro jak w banku:-)
Dziewczyny gdzie Wy wszystkie się podziewacie? Meldować się, bo forum wymiera:-(
Luandzia kciukasy masz jutro jak w banku:-)
Dziewczyny gdzie Wy wszystkie się podziewacie? Meldować się, bo forum wymiera:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Aneta super nie ma to jak byc wszyscy razem na urlopie:-)oby pogoda była dalej taka pękna jak teraz
moj D ma teraz urlop ale nigdzie się nie wybieramy tzn wczroraj byliśmy na basenie otwartym, wieczorem na rowerach,dziś planujemy po treningu rowery jutro może też rowery itd....uwielbiam nasze wycieczki rowerowe:-)

moj D ma teraz urlop ale nigdzie się nie wybieramy tzn wczroraj byliśmy na basenie otwartym, wieczorem na rowerach,dziś planujemy po treningu rowery jutro może też rowery itd....uwielbiam nasze wycieczki rowerowe:-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dzieki dziewczyny pomogło :-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
GRATULACJE !!!!Dzieki dziewczyny pomogło :-)
Jak tam Zuzia na koloniach sobie radzi, podoba jej się ,nie tęskni za domem ???
u nas jakies załamanie pogody akurat dziś jak w planach mieliśmy jakis wypad w góry wrrrr ale mam nadzieje że to się jeszcze rozpogodzi i nie będzie tak najgorzej
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dzięki dziewczyny
Zuzia dobrze ona jest na tej koloni bardzo blisko domu , pojechała z koleżankami no i w tym ośrodku pracuje moja przyjaciółka mama jednej z koleżanek Zuzi więc są pod stałą obserwacją
Pojedziemy do niej w niedzielę i może ją weźmiemy na trochę bo to jest generalnie kolonia organizowana przez szkołę tańca ,a dziewczyny są tak na doczepkę więc pozostałe dzieci będą miały jakiś pokaz tańców , a my w tym czasie zabierzemy Zuzie,
Monia a może wybierzecie się do B-B w ten weekend może wybierzemy się razem w góry.
Zuzia dobrze ona jest na tej koloni bardzo blisko domu , pojechała z koleżankami no i w tym ośrodku pracuje moja przyjaciółka mama jednej z koleżanek Zuzi więc są pod stałą obserwacją
Monia a może wybierzecie się do B-B w ten weekend może wybierzemy się razem w góry.
Podziel się: