reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej Kobietki!!

Ja też słyszałam, że kiepski jest ten ministerialny podręcznik. Znając Julitki panią, to na tym nie poprzestaną.

Wesele sie udało i to bardzo. Poprawiny też. Jetsem zmęczona i powoli dochodzę do siebie. Nie mówiąc już o przejedzeniu...

Luandzia,
jak poszedł egzamin?

Witam
ja od wczoraj juz mam komplet w domu:-)
Donuś fajnie że wesele udane:tak:
co tam u Was dziewczyny słychac? jakie macie plany wakacyjne?

Dzień dobry kochane :) To ja, to znowu ja :)
jestem, żyję, mam się upalnie i moje dzieci też. Pozdrawiam Was gorąco i obiecuję że jak znajdę chwilkę to więcej napiszę co u nas (chociaż na FB jest prawie wszystko ) :-D

reklama
Nasze forum umieraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no właśnie dziewczyny gdzie się podziewacie??????????????

u nas wszysztko ok. Mateusz dziś miał już wznowienie treningów i miał 1 trening. Bardzo dobrze mu szło.Jestem pełna podziwu jakie postępy zrobił przez ten rok:tak:a pomyślec że rok temu nie chciał nawet słyszec o piłce nożnej a teraz to wszystko chce miec piłkarskie:-D
Ola od poniedziałku na wakacjach u teściowej wraca w piatek. Może od poniedziałku D będzie miał urlop i możiwe ze wyskoczymy w góry....
pogoda się u nas popsuła było dziś u nas burzowo i deszczowo:angry:
Dziewczyny meldowac się jutro wszystkie rano przy kawce choćby dzień dobry powiedziec:tak:

Do góry