reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć,
Agulka dziękuję bardzo za spotkanie , było bardzo miło was poznać.Może będziecie kiedyś w naszej okolicy i nas odwiedzicie :-)
Do końca lipca właściwie nie istnieję bo 30-tego mam bardzo ważny egzamin i muszę się uczyć , mam nadzieję ,że wszystko dobrze się skończy bo na sierpień mamy plany urlopowe i chciałabym mieć już spokojną głowę.
Co do podręczników u nas w szkole będzie taki pakiet jak w poprzednich latach,na szczęście już kupiony.Poza tym dzieci mogą chodzić ubrani w określonych kolorach (granatowy , czarny, szary, biały),więc uszyłam Zuzi mundurki w tych kolorach -do tego wszyscy mają takie same polówki ze znaczkiem szkoły.
Plecaka chyba nie będziemy kupować , mamy taki zwykły który Zuzia dostała w tamtym roku. Dzieci nie będą nosić książek ,bo mają szafki gdzie będą wszystko zostawiać bo zadania będą odrabiać w szkole.

reklama
WITAM
Luandzia powodzzenia na egzaminie:tak:a co do szkoły Zuzi to jakaś prywatna? dlaczego bedą miec pakiet książek a nie ten podręcznik co wprowadzili?

Donuś udanej zabawy na jutrzejszym weselu:tak:

reklama
Chwilowo staram się nie myśleć jak to będzie od września mam nadzieję że dobrze u zuzi nie wiele się zmieni bo tylko czworo dzieci jest z poza grupy i pani ta sama która maja od maluchów

Do góry